Bódvalenke

Bódvalenke
BódvalenkeBódvalenke
BódvalenkeBódvalenke

Bódvalenke és környéke legfrissebb értékelései

2024.10.25a párjával
Az egyik legjobb hely!isteni pizzák,nagyon finom kávé,mindenkinek ajánlom!Lillafüreden ha járunk vagy nem akkor is ide vissza fogok térni.
2024.10.24kollégákkal
Másfél év után ismét eljöttem, most a kolléganőmmel. Ugyanazt a szobát kaptam.A tévével nem boldogultunk, másnap a tulajdonos beüzemelte nekünk.Nagy változás, hogy a reggeli nem helyben, hanem a jó messze lévő Anna vendégházban van. Mivel a szobatársam bottal, nehezen jár, a házigazda mindkét nap...
2024.10.23a párjával
Wellnes:3 szemelyes goz 5 fos jakuzzi,5 fos szauna,ellenaromoltato evek ota nem mukodik(eppen most romlott el) Kulso medence kicsi es nem futik(sporol) Tobb mint 140 emberhez ez egy kicsit keves

Bódvalenke és környéke kedvelt szállásai

Kollár Vendégház Varbóc - Napi árak
La Contessa Szilvásvárad

Bódvalenkei látnivalók (1)

Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Bódvalenke és környékén

Szalajka Fogadó SzilvásváradSzalajka Fogadó, SzilvásváradCsomagok már 11.828 Ft/fő/éj ártól
82 értékelés
Calimbra Konferencia & Wellness Hotel MiskolctapolcaCalimbra Konferencia & Wellness Hotel, MiskolctapolcaCsomagok már 21.437 Ft/fő/éj ártól
212 értékelés
Aurora Hotel MiskolctapolcaAurora Hotel, MiskolctapolcaCsomagok már 21.225 Ft/fő/éj ártól
53 értékelés
Alfa Hotel MiskolctapolcaAlfa Hotel, MiskolctapolcaCsomagok már 16.500 Ft/fő/éj ártól
90 értékelés