Bódvaszilas község Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, az Edelényi járásban, a GömörTornai-karsztvidéken fekszik. Eredeti, kőfallal kerített római katolikus templomát a 12. században építették, és 1772-ig állt. Ekkor Esterházy Fényes Miklós herceg lebontatta, és a helyére nagyobb, barokk stílusú templomot emeltek (177274).
A homlokzati toronnyal felmagasló református templomot az 1840-es években építették. A római katolikus plébániaházat 1780 körül építették barokk stílusban. Az egyemeletes, hat ablakos, dísztelen Esterházy-Koós kastélyt is 1780 körül emelték, szintén barokk stílusban.
Egyáltalán nem azt a ételt kaptam meg amit rendeltem,es még az se jó amit adnak ... csak hús, se saláta se öntet a kanyarba sincsen,és elkérnek sok pénzt az ehetetlen ételért.Szamomra egyenlő a nullával,elsőnek próbáltam ki de utoljára is.
Nagyon jó élmény volt a Csobogó Étteremben! Már a hely hangulata is szuper, a patak közelsége és a szép környezet igazán különleges. Az ételek nagyon finomak voltak, frissen készültek, szépen tálalva, és az adagok is bőven elegendőek. A kiszolgálás is nagyon rendben volt! A személyzet...
Tökéletes kiszolgálás és kedves személyzet! Az ételek tényleg igazi amerikai hangulatúak. Miskolcon hiánypótló hely. Ár értés arányban kifogástalan kézműves hamburgereket ettünk. A hely tiszta volt és jó hangulatú! Ha miskolc tapolcán jár valaki akkor el kell ide látogatni. :D vissza térünk!