Bambuszliget Japán Étterem & Sushibár Budapest - Vendégvélemények összefoglalója
Sajnos nagy reményekkel tértünk be barátaimmal ,nem kellett volna. A Bambuszliget Japán Étterem & Sushibár Budapest a Belgrád rakparton helyezkedik el, Dunára néző kilátással és autentikus japán hangulattal. A hely két szinttel és különálló tatami termeivel változatos ülőhelyet kínál a nyugodt belső térben. Az étlap kizárólag japán fogásokat kínál, és a sushi, ramen és bento boxok széles választékát kínálja a Bambuszliget.
A halak frissessége és a rizs minősége egyértelműen hozzájárul a fogások kiemelkedő ízéhez, a hajótálak pedig látványos tálalást nyújtanak. A teraszról nyíló panoráma különleges hangulatot ad esti vacsorához vagy naplementés napokhoz. A felszolgálás udvarias és professzionális, a kiszolgálás figyelmes, ami hozzájárul a kellemes élményhez. A belső tér autentikus, mégis modern, a dekoráció ízléses és a két személyre szóló tatami is különleges élményt kínál. A kínálatban kiemelkednek a hajók, a különféle sushik és a dessert-tálak, amelyek változatos ízvilágot teremtenek, így többféle preferenciát kielégítenek. Sajnos nagy reményekkel tértünk be barátaimmal ,nem kellett volna.
Először próbáltam ki a sushi ételeket és ezt nem máshol, mint a bambuszligetben volt szerencsém meg(t)enni. A japán minőség nem csak az autógyártásban csillan meg, hanem az ételekben is. Na persze ehhez kell egy jó szakács, szerencsére itt adottak voltak a feltételek, ugyanis mind az étel, a felszolgálás és maga a hely is kiváló volt.