Rigodon étterem értékelései

Értékelései
6
20
38
44
1
1
30

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Rigodon értékeléseit!

Olvasd el Rigodon étterem értékeléseit!

2019. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. július 26.
Ha a környéken élsz, vagy átutazóban vagy, ki ne hagyd ezt a helyet! Persze ha szereted a jó sört! Szerintem az ország egyik legjobb kézműves sörét állítják itt elő. Baromi nagy a választék, mindenki megtalálja a saját ízlését. A söröző is klassz, megfelelően nagy! Voltam már, mikor legénybúcsút tartottak.
Megosztom
2018. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 26.
Egy ismerősünk ajánlotta ezt a helyet. Békésszentandrás felől érkezve rögtön Szarvas előtt a főút mellett található, nem lehet eltéveszteni. Mindenfélét rendeltünk, de semmi nem volt nagy szám, meg lehetett enni. A kiszolgálás átlagos, semmi különös. Ami jó, hogy klassz környezetben van, de amúgy felejtős étterem, nem hiszem, hogy többször menni fogunk.
Megosztom
2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 22.
Kellemes, kulturált hely. Az ár elfogadható, az étel rendben volt. Mindannyian rántott sajtot ettünk, szóval több ételről nem tudok nyilatkozni, de ez jó volt és ami meglepett, hogy pillanatok alatt megkaptuk. A tisztaság kiváló, a mosdó illatos és tiszta. A fecskékre nagyon vigyáznak, a mennyezeten több fészek is van, de profin megoldva, hogy ne zavarja a vendégeket.
Megosztom
2017. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. április 25.
Találomra néztük ki ezt az éttermet és nem csalódtunk. Korrekt beltér, de van kinti rész is természetesen. A finoman elkészített ételek udvarias kiszolgálással párosulnak. Vacsora (vagy ebéd) után pedig csodálatos zöld környezetben le lehet mozogni a kaját egy jó sétával, ugyanis a ligetben van, valamint a Köröshöz is elsétálhatunk ami 2 perc, vagy pedig ott az uszoda a közvetlen közelében.
Megosztom
2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 3.
Egy ideje készültünk már kipróbálni a Nádfedeles Csárdát, a hétvégén sikerült. Népszerű a hely, éppen befértünk, volt még egy szabad asztal a kirakott megtelt tábla ellenére. Nagyon jól éreztük magunkat, az ételek kiválóak, hatalmas adag, szinte lehetetlen megenni, így vittünk is haza belőle:) A kiszolgálás dicséretes és az árak is nagyon jók.
Megosztom
2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. június 1.
Nem volt szerencsénk a Pingvin étteremmel sajnos, pedig jókat írnak róla. A hely maga semmi extra, átlagos étteremnek tűnt a beltér, de mivel zsúfoltnak éreztük bent, kiültünk a kinti részre. A felszolgálással nem volt semmi probléma, de az ételekkel annál inkább. A halászlé annyira sós volt, hogy képtelenség volt megenni.
Megosztom
Egy átlagos pizzéria -

One Bit Pizzéria Komárom

2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. május 23.
Nagy reményekkel ültünk be a One Bit pizzériába, ami közvetlenül a szállodánk mellett helyezkedett el. Én pizzát kértem, párom hamburgert. Jó illatok jöttek ki a konyhából így gondoltam minden OK lesz. Sajnos a pizzám olyan volt, mint egy melegszendvics, a sok sajttól nem lehetett más ízt érezni, mozzarella helyett sima trappista volt csak rajta, de abból túl sok.
Megosztom
2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. május 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Komáromi ottlétünk alkalmával betértünk az ittjártam. hu-n első helyre értékelt Vámház Fogadóba. Szépen felújított kívül-belül, nagyon kulturált összkép fogadott minket. A rossz idő ellenére is sokan voltak, igaz pünkösd hétvége volt. Én halat kértem, párom szárnyast, nagyon hamar megkaptuk. Az öntet volt számomra a legfinomabb de összességében rendben voltak az ételek, viszont semmi extra.
Megosztom
Nem maradsz éhes -

Kukta Szaki Falatozó Budapest

2016. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. április 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A kifőzdékről nekem mindig az átlagosnál nehezebb, zsírosabb ételek jutnak eszembe ahol a sült krumpli tocsog az olajban és puha. Na a Kukta Szaki Falatozó szerencsére nem erről híres. Minden frissen készül, jó ízesítéssel, rendes adagokkal, hatalmas választékkal és kedves kiszolgálással.
Megosztom
Olasz tészták frissen, finoman -

Bellozzo - Oktogon Budapest

2016. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. március 22.
Gyorsétterem jellegű a hely, viszont frissen, a rendelést követően készítik el az ételeket az ember orra előtt. Ez már egy jó pont. Tésztákat ettünk, kifogástalan volt és elég hamar el is készítették. Az étterem berendezése ízléses, kellemes hangulatú, asztalok és bárszékes pultok is vannak egyaránt. Ha egy gyors könnyű ebédet szeretnénk akkor viszonylag olcsón ki lehet jönni.
Megosztom
4 oldalon / 38 találat


TérképX