Élmények első kézbőlOlvass, írj véleményeket éttermekről, szállásokról programokról!
Rigodon
74031
Országjáró - 22 városban járt márFelfedező - 19 helyen első értékelőNépszerű író - 39 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
Fotói
31 fotó
Itt járt már

Rigodon adatlapja

48Értékelés
7
40
31
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2013.09.10
Utoljára itt2020.09.08

Néhány kiemelt értékelés

2014. szeptember 30.egyedül járt itt
Gyakran járok a környékre ebédidőben, ennek a célnak tökéletesen megfelel a hely. Jó minőségű és mennyiségű ételek, változatos menü, normális kiszolgálás és elfogadható árak jellemzik az éttermet. A tisztasággal sem volt eddig problémám, bár a mosdóban még nem jártam.
4Ételek / Italok
5Kiszolgálás
4Hangulat
4Ár / érték arány
4Tisztaság
Kiváló 2014. szeptember 5., kollégákkal járt itt
Minden évben ellátogatunk ide a kollégákkal amolyan csapatépítő tréningre. A hely kiváló, rengeteg kikapcsolódási lehetőség adott. Teniszpályák, focipálya, röpipálya, fedett ping-pong, minigolf, konditerem, medence, jackuzzi, szauna, sókamra, tekepálya, csocsó és még egy igazi kis mozi terem is van az üdülő komplexumban.
4Személyzet
5Tisztaság
4Ár / érték arány
4Kényelem
5Szolgáltatások
5Étkezés
5Elhelyezkedés
Felhasználó fényképei:
Erzsébet Szálloda Balatonőszöd Balatonőszöd - Erzsébet Szálloda Balatonőszöd Balatonőszöd - Erzsébet Szálloda Balatonőszöd Balatonőszöd - Erzsébet Szálloda Balatonőszöd Balatonőszöd - Erzsébet Szálloda Balatonőszöd Balatonőszöd - Erzsébet Szálloda Balatonőszöd Balatonőszöd - Erzsébet Szálloda Balatonőszöd Balatonőszöd -
Még több kép (4 db) >>
Kiváló 2013. szeptember 13.családjával (gyerekekkel) járt itt
Egy ünnepi alkalommal gondoltuk ellátogatunk ide egy jó steak vacsorára. A hely egyszerűen tökéletes. Isteni falatok vaj puha steakek, figyelmes, kedves kiszolgálás. A wellington-ra szerintem még Gordon Ramsay is elismerően bólintana. A környezet is megnyerő, bent mindenféle western és indián cuccok, díszítések.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Felhasználó fényképei:
Buffalo Steak House Budapest - Buffalo Steak House Budapest -