Rigodon étterem értékelései

Értékelései
7
22
40
46
1
1
31

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Rigodon értékeléseit!

Olvasd el Rigodon étterem értékeléseit!

Még vacsorára is jutott az ebédből -

Fridolin Vendéglő Miskolc

2020. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Szeleta Hotelben szálltunk meg, így betértünk ide ebédre. Reméltük, hogy nyitva van, mert nagyon kevés mozgást lehetett látni a szomszédból és ha nem volt vendég, korán bezártak. Mivel egyedül voltunk az étteremben, hamar megkaptuk amit rendeltünk. Hatalmas adagok vannak, így csomagoltatnunk kellett:) Az ételek egyébként finomak, de azért senki ne várjon különleges élményt.
Megosztom
Egy laza kis vacsora -

Kakukk Vendéglő Bánd

2020. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 8.
Betértünk a barátainkkal és gyerekekkel egy könnyű vacsorára. A teraszon foglaltunk helyet, kellemes volt a kora nyári időben. A szokásos rántott sajt nem maradhatott el lányom részéről. Párom és én lazacot ettünk spárgával, tökéletes volt. A hamburgerre sem volt panasz a barátaink részéről. A mosdó rendezett és tiszta volt, a pincér rendben tette a dolgát ahogy kell.
Megosztom
2019. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. július 26.
Ha a környéken élsz, vagy átutazóban vagy, ki ne hagyd ezt a helyet! Persze ha szereted a jó sört! Szerintem az ország egyik legjobb kézműves sörét állítják itt elő. Baromi nagy a választék, mindenki megtalálja a saját ízlését. A söröző is klassz, megfelelően nagy! Voltam már, mikor legénybúcsút tartottak.
Megosztom
2018. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 26.
Egy ismerősünk ajánlotta ezt a helyet. Békésszentandrás felől érkezve rögtön Szarvas előtt a főút mellett található, nem lehet eltéveszteni. Mindenfélét rendeltünk, de semmi nem volt nagy szám, meg lehetett enni. A kiszolgálás átlagos, semmi különös. Ami jó, hogy klassz környezetben van, de amúgy felejtős étterem, nem hiszem, hogy többször menni fogunk.
Megosztom
2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 22.
Kellemes, kulturált hely. Az ár elfogadható, az étel rendben volt. Mindannyian rántott sajtot ettünk, szóval több ételről nem tudok nyilatkozni, de ez jó volt és ami meglepett, hogy pillanatok alatt megkaptuk. A tisztaság kiváló, a mosdó illatos és tiszta. A fecskékre nagyon vigyáznak, a mennyezeten több fészek is van, de profin megoldva, hogy ne zavarja a vendégeket.
Megosztom
2017. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. április 25.
Találomra néztük ki ezt az éttermet és nem csalódtunk. Korrekt beltér, de van kinti rész is természetesen. A finoman elkészített ételek udvarias kiszolgálással párosulnak. Vacsora (vagy ebéd) után pedig csodálatos zöld környezetben le lehet mozogni a kaját egy jó sétával, ugyanis a ligetben van, valamint a Köröshöz is elsétálhatunk ami 2 perc, vagy pedig ott az uszoda a közvetlen közelében.
Megosztom
2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 3.
Egy ideje készültünk már kipróbálni a Nádfedeles Csárdát, a hétvégén sikerült. Népszerű a hely, éppen befértünk, volt még egy szabad asztal a kirakott megtelt tábla ellenére. Nagyon jól éreztük magunkat, az ételek kiválóak, hatalmas adag, szinte lehetetlen megenni, így vittünk is haza belőle:) A kiszolgálás dicséretes és az árak is nagyon jók.
Megosztom
2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. június 1.
Nem volt szerencsénk a Pingvin étteremmel sajnos, pedig jókat írnak róla. A hely maga semmi extra, átlagos étteremnek tűnt a beltér, de mivel zsúfoltnak éreztük bent, kiültünk a kinti részre. A felszolgálással nem volt semmi probléma, de az ételekkel annál inkább. A halászlé annyira sós volt, hogy képtelenség volt megenni.
Megosztom
Egy átlagos pizzéria -

One Bit Pizzéria Komárom

2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. május 23.
Nagy reményekkel ültünk be a One Bit pizzériába, ami közvetlenül a szállodánk mellett helyezkedett el. Én pizzát kértem, párom hamburgert. Jó illatok jöttek ki a konyhából így gondoltam minden OK lesz. Sajnos a pizzám olyan volt, mint egy melegszendvics, a sok sajttól nem lehetett más ízt érezni, mozzarella helyett sima trappista volt csak rajta, de abból túl sok.
Megosztom
2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. május 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Komáromi ottlétünk alkalmával betértünk az ittjártam. hu-n első helyre értékelt Vámház Fogadóba. Szépen felújított kívül-belül, nagyon kulturált összkép fogadott minket. A rossz idő ellenére is sokan voltak, igaz pünkösd hétvége volt. Én halat kértem, párom szárnyast, nagyon hamar megkaptuk. Az öntet volt számomra a legfinomabb de összességében rendben voltak az ételek, viszont semmi extra.
Megosztom
4 oldalon / 40 találat


TérképX