Kádár Étkezde Budapest

4,4Kiszolgálás
4,4Hangulat
4Ár / érték
4,4Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Bodrogi Kúria Inárcs - Karácsony
Bodrogi Kúria Inárcs
Willis Hotel Business & Wellness Zalaegerszeg - Karácsonyi pihenés a Willisben
Willis Hotel Business & Wellness Zalaegerszeg
Hotel Karos Spa Zalakaros - Élmény, mosoly, kikapcsolódás
Hotel Karos Spa Zalakaros

Kádár Étkezde Budapest vélemények

Átlagos 2025. október 22.egyedül járt itt
Okt. 22. szerda 13 óra tájban 10 év után ismét ellátogattam ebédelni a Kádár étkezdébe. Ízlelőbimbóimon még most is éreztem az étkezde régi ízeit, zamatait. Csurig telt ház fogadott, várni kellett, hogy bejuthassak, ami örömmel teli várakozással töltött el. Tíz perc várakozás után már bent is voltam.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 403 városban járt márFelfedező - 2906 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 34615 feltöltött kép
2025. október 8.barátokkal járt itt
A híres-neves étkezdét Kádár Béla, a Kispipa egykori tulajdonosa alapította 1957-ben, tőle Garami Tibor, majd Orbán Sándor vette át s működtette az első Covid-lezárásig, 2020 márciusáig. Az életnek a normális kerékvágásba való visszatérése után már nem nyitottak újra.
Kádár Étkezde Budapest - EgyébKádár Étkezde Budapest - EgyébKádár Étkezde Budapest - EgyébKádár Étkezde Budapest - EgyébKádár Étkezde Budapest - EgyébKádár Étkezde Budapest - EgyébKádár Étkezde Budapest - EgyébKádár Étkezde Budapest - Egyéb
Még több kép (5 db) >>
Kiváló 2019. december 24.a párjával járt itt
Piros kockás terítős asztaloknál igazi házi, retró ételek. Nekem a macesz gombócos húsleves és a főtt marhahús meggy mártással mindent visz. A külföldieket magyaros ízek kápráztatják el. Persze sok finom desszert is várja a betérőket. A falakon sok sok hálás híres ember köszönetei.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 3995 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 113339 feltöltött kép
Kiváló 2018. június 2.egyedül járt itt
Az egyik legjobb magyaros vendéglő a városban, egy kis retró sziget a Klauzál téren. Főleg klasszikusa magyar ételek, némi zsidó konyhás beütéssel, ezt nyilván a környék hozta magával. A névadó Kádár Béla 1957-ben nyitotta meg étkezdéjét, de a stafétát azóta átadta Orbán Sándor úrnak, aki tulajdonosként egyúttal a főszakács és a pénztáros is.
Kádár Étkezde Budapest - Étel/italKádár Étkezde Budapest - BelsőKádár Étkezde Budapest - Étel/italKádár Étkezde Budapest - Étel/italKádár Étkezde Budapest - Külső képKádár Étkezde Budapest - BelsőKádár Étkezde Budapest - Étlap/itallapKádár Étkezde Budapest - Étel/ital
Még több kép (5 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 19 városban járt márNépszerű író - 36 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
Kiváló 2017. január 31.családjával járt itt
Csodálkozom, hogy én vagyok az első értékelő. Azt hittem, tele lesz az oldal? ! :-O
A hely fenomenális! Egyszerű berendezés, régies hangulat és tökéletes kaják. Komolyan azt hittem a nagyanyám főz, már majdnem elindultam a konyha felé, hogy meggyőződjek róla. Tipikus ebédelő hely, abból is a legjobb ahol eddig megfordultam.
Kádár Étkezde Budapest a térképen
1072 BudapestKlauzál tér 9.
06 1 321 3622
Szolgáltatások