gasztrokirálynő
234 városban járt |
2418 hasznos szavazat |
64910 feltöltött fotó |
ZigZag
A gasztrokirály címet mindíg az a személy birtokolja, aki az adott város étteremeiről a legtöbb értékelést írta.
Értékeléseinek megoszlása (3895): |
2020.11.29.
2015. decemberben, egyedül járt itt

Értékelt: 2015. december 19. -
1 látogató hasznosnak vélte
A Madal másik üzletében a Jászai Mari térnél már többször jártam, a Ferenciek terén lévő egységükre azonban csak pár hete lettem figyelmes, azután nem is késett sokat a kipróbálás. Mivel már reggel 7. 30-kor nyitnak, még a munkakezdés előtt be lehet ugrani hozzájuk egy tökéletes kávéért, hogy a napunk ennyivel is jobban kezdődjön.
A pulton kis címként látható, hogy éppen melyik 2 féle kávéból főzik a fekete nedűt (blend ill. single origin), valamint a 3. fajta a filters. Én Paramount espresso-ból készült lattet kóstoltam /620 Ft, ami 100%-ban Arabica kávét tartalmaz, hozzá egy banános-diós gyümölcskenyeret ettem. Kizárólag kiemelkedő minőségű kézműves pörkölt kávét tartanak, az aktuális kínálat havonta változik. Az italok mellé 4 féle gyümölcskenyérből /550 Ft (volt még citromos-mákos és sütőtökös-áfonyás) és többféle nyers vegán édességből lehet eszegetni (fudge, golyók, ropogós, torta), ezek a speciális összetevők, a természetes bio alapanyagok miatt elég drágák. Ha valakinek a kávé nem lenne elég, lehet teázni, továbbá van forró csoki, gyömbérsör és limonádé is. A berendezés elég minimalista, amolyan IKEÁ-s stílus a fenyő bútorokkal és a fehér falakkal, alapterületre nagyobb, mint a Jászais egység, is itt van galéria is. A falakat a névadó Madal (Sri Chinmoy békefilozófus) fotói díszítik és egy kis aranyszínű, őt ábrázoló szobor is látható, kicsit szentélyszerű elrendezésben (virágcsokor volt mellette). A kiszolgálás kifejezetten barátságos volt, mindkét fiatalember kedves, közlékeny, jó kedélyű, kicsit elbeszélgettünk még az aktuális budapesti kávé és kávézó helyzetről is. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!
Ételek / Italok: |
Kiszolgálás: |
Hangulat: |
Ár / érték arány: |
Tisztaság: |
Hasznos volt ez az értékelés?
Szeretnéd követni ZigZag felhasználót?
Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.