Szlovák Söröző & Étterem Budapest - Vendégvélemények összefoglalója
A Szlovák Söröző & Étterem Budapest hosszú múltra visszatekintő vendégfogadó hely, amely a Nyugati tér közelében található. A galériázott beltér nosztalgikus hangulatot áraszt, a lambériás mennyezet és a nyers tégla a nyolcvanaskilencvenes évek nosztalgiáját idézi, miközben a szeparált részek intimebb étkezési lehetőséget kínálnak. Az étlap gazdag választékot kínál, ahol a hagyományos magyar konyha klasszikus fogásai és a szlovák specialitások egyaránt megjelennek, köztük sztrapacska, knédli és csülkös párolt káposzta.
A levesek, főtt ételek és sültek között megtalálhatóak olyan kedvencek, mint az erőleves tojással, bográcsgulyás és vadas marha, amelyek kiadós adagokban érkeznek. A sörválaszték kiemelkedő, három Staropramen csapolás mellett palackos sörök közel húszféle sorakozik, köztük cseh főzetek és a helyi Rizmajer sörök is. A bor- és pálinkakínálat is széles, cseh pálinkák és magyar pezsgő különlegességek is megtalálhatók. A személyzet udvarias és rutinos, a kiszolgálás gyors, és az étterem ár-érték aránya általában kedvező a belvárosi környezetben. A résztvevők körében gyakran megemlítik a nagy adagokat és a korábbi évek óta megőrzött kielégítő minőséget, ami miatt többen visszatérő vendégnek számítanak. A beltér és a konyha retró hangulatot teremt, amelyhez a kockás abrosz és a jellegzetes fa berendezés illeszkedik, a terasz pedig nyáron ideális a street-szerű ücsörgéshez. A Szlovák Söröző & Étterem Budapest rendszeresen frissíti kínálatát a kézműves sörök és regionális italok felé, miközben megőrzi a hagyományos ételkínálatot. Összességében a Szlovák Söröző & Étterem Budapest egy olyan hely, amely évtizedek óta stabil célpontja a környékbelieknek és az idelátogatóknak egyaránt; a retró hangulat, a kiadós ételek és a változatos sörkínálat jellemzi.
Szörnyű 2025. március 29., üzleti partnerrel járt itt
Ma jártunk itt a pincér rossz rendelést hozott ki kisebb vita után hozták ki az eredeti rendelésünket ami hideg volt, a személyzet flegma és lekezelő az étel rossz minőségű alapanyagokból volt készitve ár érték arányban elfogadhatatlan. Senkinek nem ajánlom a helyet
A kiszolgálás borzasztó volt, többször átültettek minket. A z ételek borzasztóan íztelenek. A fizetés nagyobb társaság esetén esélytelen. SZÉP kártya akkora probléma, hogy kizavarják a vendéget.
A sörkínálat erősen hiányos volt. Egy ilyen helyen elvárható lenne, hogy az üveges sör kínálata teljes legyen A pincér kérés nélkül kihozta a számlát, mint ha már nemkívánatos vendégek lettünk volna. Pedig még fogyasztásban voltunk. Fizetéskor közölték, hogy nem lehet bankkártyával fizetni, pedig ott volt a terminál.