Ribster American Bar & Grill - WestEnd Budapest bemutatkozása
Ha rajongsz az amerikai konyháért, szereted a grill ételek különlegesen füstös és fűszeres ízét a Ribster a te új törzshelyed lesz! Az amerikai étlapok minden kedvelt fogását megtalálod nálunk. Ínycsiklandozó előételek, szaftos hamburgerek és hamisítatlan whiskey szósszal készített Tennessee Grill fogások csak arra várnak, hogy megkóstold őket.
De nem csak étel fronton alkotunk nagyot. Próbáld ki a Ribster éttermek koktél kínálatát is! Nem tudod eldönteni, melyik étel mellé milyen ital dukál? Kérdezd bártendereinket vagy felszolgálóinkat és garantáltan megtaláljuk neked a legjobb párosítást! Várunk sok szeretettel a Ribster éttermekben a megszokott helyeken, az Oktogonon és a Westend bevásárlóközpont földszintjén.
Ribster American Bar & Grill - WestEnd Budapest - Vendégvélemények összefoglalója
A Ribster American Bar & Grill - WestEnd Budapest a WestEnd Bevásárlóközpont középső, utcai szintjén található, a Ferdinánd híd felőli bejáraton belépve azonnal a jobb oldalra kerül. A hely hús-centrikus, amerikai stílusú steak, grill, BBQ és burger kínálattal, amelyet élénk piros dekoráció és modern beltér jellemez. A Ribster kínálatából kiemelkedik a 30 dkg-os Rib Eye steak mediumra sütve, körettel és szósszal, amely a feltálalást tekintve megfelel az étlapi leírásnak.
A köretválaszték bőséges, választható akár két köret is, és a hozzávaló fűszervaj kiemeli a hússzelet ízvilágát. A másik főétel a fish & chips ropogós bundában, sima hasábburgonyával érkezik, és a remulád mártás kiegészítésként is megtalálható. A koktélválaszték sokszínű, az árak a 2490 Ft-tól indulnak. A hétköznapi időszakban gyors kiszolgálás jellemző, és az udvarias személyzet segítőkész a vendégek igényeinek figyelembevételével. A SZÉP kártya elfogadása megkönnyíti a fizetést, ami kényelmes lehetőséget biztosít a látogatók számára. A beszámolók alapján a személyzet szakértelme és a menedzsment figyelemmel kíséri a vendégélményt, így az étterem lenyűgöző szolgáltatási színvonala együtt jár a minőséggel. A Ribsternek van egy másik étterme az Oktogonon, amely szintén a hús- és grill-központú hangulatot viszi tovább. Összességében a WestEnd-i hely a minőségi ízeket, a kiegyensúlyozott italválasztékot és a barátságos kiszolgálást kínálja, így a látogatók általában elégedettek a kulináris élménnyel.
Egy szombati mozinézés után ültünk be az étterembe a késői ebédre. Gyermekeimet ismerve a bejáratnál előrelátóan áttekintettük az étlapot, amit az ott posztoló hölgy szívesen bocsátott rendelkezésünkre. A pozitív visszacsatolásnak eredményeképpen beültünk az étterembe.
Feleségemmel hagymalevest majd Jack Daniel's oldalast rendeltünk, a gyerekek steaket illetve fish & chips-et kértek. A felszolgálás udvarias volt, közepesnek tekinthető várakozási idővel. A ételek viszont kitűnőek voltak, semmilyen kifogásunk nem lehetett. Az oldalas maradékokat kutyáink köszönettel és jó étvéggyal fogyasztották el otthon vacsorára. Egyetlen negatívum az aránylag húzos árak, amiket gondolom részben a helyiségbérleti díj indokol.
Kellemesen csalódtam az amerikai éttremlánc West-End beli éttermében. A bejárattól szabad asztalhoz kísérnek, az ital megbeszlése után az alábbikát választottam: Előétel: Tomato feta bruschetta: Grillezett bagett-szeletek oliva olajjal megkenve, fokhagymás, marinált paradicsommal és friss bazsalikommal. Feta sajttal és rukkolával.
Főétel: Cajun Angels: Két darab nyárs baconbe tekert rákokkal, cajun fűszerben kisütve, spanyol rizzsel és zöldség körettel. Creol mustárral. Desszert: Island Breeze Sundae: Vanília fagylalt, édes és ropogós sült wonton tészta, megszórva ananásszal, mangóval és eperrel. Karamell öntettel és tejszínhabbal. Minden frissen készült, a várakozási idő ehhez mérten viszonylag hosszú, de ez csak amiatt volt elsőre zavaró, mert valahol egy gyorséttermet vártam, de ez nem az. A minőségre pedig várni kell. Már többször fogyasztottam itt, de a minőség egyenletesen jó volt minden alkalommal. A személyzet kedves, érdeklődő. Összességében: ahhoz képest, hogy egy pláza étterméről van szó, nem egy átlagos lánc része, hanem egy minőségi hely. Ajánlom mindenkinek, aki gyorsan, előzetes foglalás nélkül is szeretne minőséget fogyasztani.
Szombat este 10 órakkor beugrottunk vacsizni. Nagyon gyors volt a kiszolgálás és nagyon kedves volt a felszolgáló is. Kicsit drága hely, de ilyen finom steket még csak egyszer ettem. Nagyon kellemesek volta az adagok.
Barátságos fogadtatás után helyünkre kísértek bennünket. A felszolgáló közvetlen, kedves volt és ajánlott ételt is. Ami negatívum volt, hogy az italokra minimum 10 percet kellett várni, az ételek viszonylag gyorsan elkészültek és nagyon jóízű, bőséges volt minden. A kávénál szintén vártunk kb 10 percet, ami végül nem volt gond, mert nem siettünk sehova.
Összefoglalva kellemesen csalódtam a helyben, mert valamiért voltak előítéleteim ezzel a stílussal. Kiemelném a személyzet barátságosságát. Visszatérünk!