Ribster American Bar & Grill - WestEnd Budapest bemutatkozása
Ha rajongsz az amerikai konyháért, szereted a grill ételek különlegesen füstös és fűszeres ízét a Ribster a te új törzshelyed lesz! Az amerikai étlapok minden kedvelt fogását megtalálod nálunk. Ínycsiklandozó előételek, szaftos hamburgerek és hamisítatlan whiskey szósszal készített Tennessee Grill fogások csak arra várnak, hogy megkóstold őket.
De nem csak étel fronton alkotunk nagyot. Próbáld ki a Ribster éttermek koktél kínálatát is! Nem tudod eldönteni, melyik étel mellé milyen ital dukál? Kérdezd bártendereinket vagy felszolgálóinkat és garantáltan megtaláljuk neked a legjobb párosítást! Várunk sok szeretettel a Ribster éttermekben a megszokott helyeken, az Oktogonon és a Westend bevásárlóközpont földszintjén.
Ribster American Bar & Grill - WestEnd Budapest - Vendégvélemények összefoglalója
A Ribster American Bar & Grill - WestEnd Budapest a WestEnd Bevásárlóközpont középső, utcai szintjén található, a Ferdinánd híd felőli bejáraton belépve azonnal a jobb oldalra kerül. A hely hús-centrikus, amerikai stílusú steak, grill, BBQ és burger kínálattal, amelyet élénk piros dekoráció és modern beltér jellemez. A Ribster kínálatából kiemelkedik a 30 dkg-os Rib Eye steak mediumra sütve, körettel és szósszal, amely a feltálalást tekintve megfelel az étlapi leírásnak.
A köretválaszték bőséges, választható akár két köret is, és a hozzávaló fűszervaj kiemeli a hússzelet ízvilágát. A másik főétel a fish & chips ropogós bundában, sima hasábburgonyával érkezik, és a remulád mártás kiegészítésként is megtalálható. A koktélválaszték sokszínű, az árak a 2490 Ft-tól indulnak. A hétköznapi időszakban gyors kiszolgálás jellemző, és az udvarias személyzet segítőkész a vendégek igényeinek figyelembevételével. A SZÉP kártya elfogadása megkönnyíti a fizetést, ami kényelmes lehetőséget biztosít a látogatók számára. A beszámolók alapján a személyzet szakértelme és a menedzsment figyelemmel kíséri a vendégélményt, így az étterem lenyűgöző szolgáltatási színvonala együtt jár a minőséggel. A Ribsternek van egy másik étterme az Oktogonon, amely szintén a hús- és grill-központú hangulatot viszi tovább. Összességében a WestEnd-i hely a minőségi ízeket, a kiegyensúlyozott italválasztékot és a barátságos kiszolgálást kínálja, így a látogatók általában elégedettek a kulináris élménnyel.
Szombaton déltájban fejeztük be vásárlásainkat a Westendben, és nem akartunk máshová menni ebédelni, az önkiszolgálósdi tömegetetőt viszont nem szeretjük, ezért esett a választásunk a Ribsterre. Amúgy is ki akartuk már próbálni ezt az amerikai éttermet. A bevásárlóközpont belső terére nyitott étterem berendezése igazi piros műbőr üléses amerikai bisztróstílusú, mint a filmekben.
És nevéhez, profiljához illően a kínálat fővonalát a komoly húsételek jelentik, steakek, bordák, burgerek. Mi viszont valami könnyebbre vágytunk, ezért rántott csirkemell rudacskákat kértünk hasábburgonyával, coleslaw salátával és a mártogatáshoz mézesmustáros szósszal. Gondoltuk, ez is eléggé amerikaias. A kedves fiatal pincér korrektül jelezte, hogy a nagy forgalom miatt 35 percet kell várnunk az ételre. Szerencsénkre az étteremmel szemben éppen árubemutató reklámozás folyt, többek között kész sajtkrémet kóstoltattak kukorica chipsszel, így kimentem és bevittem az étterembe két kis papírtálcán a kóstolót, hogy ne éhezzünk, amíg megjön a csirke. De nem kellett volna valami ilyesmit magának az étteremnek kínálni, amíg várunk? Nem olyan nagy munka kis tálkákba chipset, ilyesmit belerakni, aztán rágicsálhat a vendég. Abban viszont dicséretes a teljesítményük, hogy két perccel a saját vállalásuk előtt megérkezett az étel, nekiláthattunk falatozni. Az adag jókora volt, nem is sikerült mindet megennünk. Ám nemcsak a mennyiség miatt, hanem mert a csirke és panírja teljesen íztelen volt, semmiféle fűszerezés nem érződött rajta. Íznek maradt az édes saláta és az édes mustár. Ennél azért 5490 forintért többet vártunk volna. Legközelebb talán kipróbálunk valami komoly húsételt náluk, ami inkább a specialitásuk. Addig ez nekünk csak hármas.
Megvallom, ha egy nagyon kedves ismerősöm nem rángat el ide, soha nem mentem volna be. Az első benyomásom, hogy sötét és drága hely. Az étlapot és a pincér botladozásait látva, mind két benyomás igaznak bizonyult. A kiszolgálás tűrhető volt, de engem nagyon zavarta viselkedésük, zavarba voltak. Az ételek finomak voltak de nagyon kicsi adagok. Szerintem nem érte meg az árát, inkább csak ízelítő volt nem főétel.
Sajnos ,nem jutottunk be kerekesszèkkel,az ajtòban mutattak egy aztalt ami elfogathatlan volt a fönti rèszen,a földszinti rèszen volt 10 asztal szabad,oda nem mehettünk,azzal a cimszòval hogy oda majd sokan jönnek. Voltunk màr itt kerekesszèkkel a lenti rèszrn akkor semmi gond nem volt.