Torockó Vendéglő Budapest - Vendégvélemények összefoglalója
A Torockó Vendéglő Budapest a Kőbányán, Martinovics tér közelében található, és több mint száz éve működik, 1906 óta. A hely a kerület legrégebbi vendéglője közé tartozik, amely hagyományos magyar konyhát kínál. Az étlap széles választékot nyújt, több mint száz tétel szerepel rajta, amelyek a hagyományos ízvilágot tükrözik. A hatalmas adagok jellemzik a kínálatot, így több fogás megosztása könnyen kivitelezhető.
Nyáron a kerthelyiség különleges hangulatot ad a vendéglátásnak, míg a beltér visszafogott, retró jellegű atmoszférát teremt. Élő zene gazdagítja a délutáni és esti időszakokat, a prímás és a bőgős duó élménnyé teszi a vacsorát. A kiszolgálás gyors és udvarias, a személyzet igyekszik a vendégek igényeihez igazodni és segítőkész marad. A Torockó étterem hétköznapi ebédmenüje kedvező ár-érték arányt kínál, és az elfogadott fizetési lehetőségek sokfélesége kényelmes. A rendezvényekre is alkalmas térkialakítás és a többtermes felépítés miatt különféle eseményekhez jól alkalmazkodik. A hely autentikus hangulata és hagyományőrző kínálata hosszú múltra épül, így a látogatók visszatérő élményt kapnak. Bár a forgalmas időszakokban nyüzsgő lehet a kiszolgálás, a családi légkör továbbra is hozzájárul a kellemes hangulathoz.
Egy baráti invitálás után jutottunk a helyre, melyet soha nem fedeztem volna fel, ha nem oda lett volna meghívásunk. Nagyon hangulatos, barátságos környezet jellemzi a helyet. Az étlap választékos és ötletes. A konyha remek, a kiszolgálás pontos, figyelmes, de nem tolakodó. A fizetésnél pedig kellemes meglepetésként ért a számla végösszege.