Szamos Csokoládé Múzeum Budapest

Szamos Csokoládé Múzeum BudapestSzamos Csokoládé Múzeum Budapest
Szamos Csokoládé Múzeum BudapestSzamos Csokoládé Múzeum Budapest
53 fotó

Szamos Csokoládé Múzeum Budapest bemutatkozása

A Szamos csokoládé története 1986-ban kezdődött, amikor is Szamos Mátyás megnyitotta első üzletét a Párisi utcában. Itt készítette el az első marcipános konyakmeggyét és itt lehetett először megvásárolni a különböző kézműves Szamos csokoládékat.

2 vendég értékelése alapján

Érdekes
50%
50%
Kihagyható
Időpazarlás
Érdekes

2 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa - Ünnepelj stílusosan, munka nélkül!
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa
173.250 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval, fürdőbelépővel
Gotthard Hotel Szentgotthárd
Kenese Bay Garden Resort & Conference Balatonkenese - Balatoni wellness pihenés
Kenese Bay Garden Resort & Conference Balatonkenese

Szamos Csokoládé Múzeum Budapest vélemények

1927
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1030 városban járt márFelfedező - 3221 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 65508 feltöltött kép
Érdekes 2026. január 22.egyedül járt itt
Nem tudom, ritkán járok ide, vagy mi. . . . emlékszem, hogy ugyanezen a lépcsőn valami egytálétellel, kolbásszal, tálcával a kezemben cammogok felfelé a galériára, mert ez valami hentes vagy húsbolt. . . na,. de most meg csupa csoki meg marcipán. És nem kell kényszerenned magad érte, lehet úgy is felmenni a múzeumba, hogy nem eszel lent, csak külön oda lesz a séta.
Szamos Csokoládé Múzeum Budapest - BelsőSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - BelsőSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - BelsőSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - BelsőSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - BelsőSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - BelsőSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - BelsőSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - Egyéb
Még több kép (26 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 274 városban járt márFelfedező - 4075 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 115084 feltöltött kép
Átlagos 2025. december 29.csoporttal járt itt
Mivel elmúlt Karácsony, elmentem újra a Szamos Kossuth téri üzletébe, amely egyben kávézó és bisztró is, hogy megnézzem, vajon elkezdték-e már leakciózni a szaloncukrot. Jelentem igen, a korábbi árhoz képest most már 20% kedvezménnyel kapható, de a kínálat erősen megcsappant.
Szamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - EgyébSzamos Csokoládé Múzeum Budapest - Egyéb
Még több kép (19 db) >>