Az elmúlt évek során végigkísérhettük a cukrászda "evolúcióját", folyamatosan tudtak bővülni, szépülni, gazdagodni, s mára kétségtelenül a vidék egyik legjobb fagyizójává nőtték ki magukat. A sütemények, torták kínálata is széles, de szerintem a fagylalt az, amiben igazán erős a Csuta. December ide vagy oda, itt egész évben lehet fagyizni, bár ilyenkor télen a kínálat szűkebb. A fagylaltot dekára mérik, 12000 Ft-os kilóár mellett egyátlagos 5 dkg-os gombóc 600 Ft-ba kerül. Helyben ettünk egy fagyikelyhet, valamint elvitelre vásároltunk sütiket. A sütemények elkészítését, megjelenésér fősodratúnak mondanám, árban jóval kedvezőbb, mint Budapesten. A Sacher torta egy kissé száraz volt szerintem (870 Ft), a képviselőfánk klasszikusan korrekt (940 Ft), az epres mentes torta (1490 Ft) és a citromtorta (820 Ft) remek, a Dobos torta (1050 Ft) és a gesztenye kocka (940 Ft) korrekt, de különlegességektől mentes. Vettünk még sós ropogós rudat és sonkás masnit, melynek kilója 8500 Ft, dekára kimért. Ez utóbbi kiváló, az egész család kedvence! A beltér jelentősen kibővült, több asztal van, tágas a beltér, egyáltalán nem zsúfolt, már karácsonyi hangulatban volt az egész. További pozitívum, hogy nincs kötelező szervizdíj, még helyben fogyasztás esetén sem. Összességében számomra továbbra is 5 pontos teljesítmény és élmény, amit a Csuta nyújt.