Dávod

Dávod
DávodDávod
DávodDávod

Dávod bemutatása

Dávod község Bács-Kiskun megye déli részén, Bajától délre, az 51-es főút mellett, a Duna árterén helyezkedik el.
Nevezetességei: Dávodi Gyógy- és Strandfürdő, Dávodi földvári-tó természetvédelmi terület.

Evés, ivás Dávodon (1)

Nem találtad meg a helyet, amit keresel?
Van olyan étterem, amit értékelni szeretnél, de nem találod az oldalon?
Töltsd ki az étteremajánló űrlapunkat!

Dávod és környéke legfrissebb értékelései

2026.03.24a párjával
Figyelmes, kedves, mosolygós kiszolgálónő van, ízletesek az ételek, a medvehagymakrémleves, a halászlé, a harcsapaprikás, a libamáj csodás volt ajánlom minden idelátogatónak.
2026.03.03egyedül
Az A-la Carte étlap rendkívül jó áron volt. A felszolgáló személyzet roppant kedves volt, ez meglepett. Nagyon sok helyen udvariasak ugyan, de karót nyeltek. Külön kiemelném a főpincért, és egy kedves, mosolygós fiatal hölgyet, aki általában felszolgált. Negatívumként: a medencét kicsit...
2026.02.22barátokkal
A Pacal Útlevél egyik állomásaként látogattuk meg a Panziót.Sok jót olvastam róla a Pacalos csoportban,ezért is nagyon kíváncsian vártam a találkozást! A helyiség nagyon hangulatos,a felszolgáló hölgy nagyon kedves volt.Természetesen a pacalra voltam nagyon kíváncsi,mivel nagy...

Dávodi szállások (4)

Ponty-Lak Vendégház Dávod

Vendégház - lássam a térképen
Wi-Fi vezeték nélküli Internet a szobában (ingyenes)
Nem találtad meg a helyet, amit keresel?
Van olyan szállás, amit értékelni szeretnél, de nem találod az oldalon?
Töltsd ki a szállásajánló űrlapunkat!

Dávod és környéke kedvelt szállásai

Duna Wellness Hotel Baja - Napi árak reggelis ellátással
28.511 Ft / 2 fő / éjtől ellátás nélkül

Dávodi látnivalók (1)

Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Dávod és környékén

Erzsébet Nagy Szálloda PaksErzsébet Nagy Szálloda, PaksCsomagok már 23.725 Ft/fő/éj ártól
35 értékelés
Hotel Cabernet VillánykövesdHotel Cabernet, VillánykövesdCsomagok már 23.450 Ft/fő/éj ártól
35 értékelés
Duna Wellness Hotel BajaDuna Wellness Hotel, BajaCsomagok már 17.500 Ft/fő/éj ártól
97 értékelés
Tókert Fogadó NagymányokTókert Fogadó, NagymányokCsomagok már 13.200 Ft/fő/éj ártól
29 értékelés