Debrecen - Aquaticum Mediterrán ÉlményfürdőDebrecen - Déri Múzeum
Debrecen - Irodalom Háza - Déri MúzeumDebrecen - SZUSZ Park

Debrecen bemutatása

Debrecen Magyarország harmadik legnagyobb és második legnépesebb városa. A kálvinista Róma, napba öltözött város vagy cívis város néven is emlegetik. Kelet-Magyarország régió szellemi, kulturális, gazdasági, idegenforgalmi és közlekedési központja.
Történelme során kétszer az országgyűlés színhelye volt, az évszázadok folyamán többször is tűzvész áldozata lett.

Debrecen és környéke legfrissebb értékelései

2026.01.22a párjával
Ételek finomak. Kiszolgálás kifogástalan. Ételek nagyon finomak voltak. Ajánlani tudjuk mindenkinek aki szereti a színvonalas és rendszerető helyeket.
2026.01.22családjával
Kedves kiszolgálás. A vendég az első. Friss ételek. Én meg vagyok vele elégedve. Az új fagyi vmi isteni finom. Eddig azt kaptam amit kértem. Ügyelnek a vendég biztonságára.
2026.01.20a párjával
Kiváló kiszálgálás remek hangulat kedves vendég fogadás :) jo fej és kedves pincérek nem jártam még ebben az éterembe de nagyon örülök neki hogy mások is ajálloták a helyet

Debrecen és környéke kedvelt szállásai

Borostyán Szálláshely Debrecen - Napi árak önellátással
Borostyán Szálláshely Debrecen
22.600 Ft / 2 fő / éjtől ellátás nélkül
Hunguest Hotel Béke Hajdúszoboszló - Pünkösd
Hunguest Hotel Béke Hajdúszoboszló
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Szépkorúak kedvezménye
Silver Hotel Hajdúszoboszló
Kirándulnál Debrecen környékén?
Nézd meg válogatásunkat a környékről!
Legfrissebb bejegyzések

Népszerű Debreceni szálláshelyek

Hotel Nagyerdő DebrecenHotel Nagyerdő, DebrecenCsomagok már 13.250 Ft/fő/éj ártól
414 értékelés
Centrum Hotel DebrecenCentrum Hotel, DebrecenCsomagok már 20.120 Ft/fő/éj ártól
4 értékelés
Párizs Garden Apartments DebrecenPárizs Garden Apartments, DebrecenCsomagok már 25.450 Ft/fő/éj ártól
2 értékelés
Erdőspuszta Club Hotel DebrecenErdőspuszta Club Hotel, DebrecenCsomagok már 25.056 Ft/fő/éj ártól
84 értékelés
Debrecen a térképen