Böngéssz a legfrissebb debreceni értékelések között!

2026. május 4. 11:08a párjával járt itt
Amikor megérkeztünk, nagyon hideg volt a szoba, a recepción közölték, hogy a kazánt április 15-tel lekapcsolták, a klímával nem lehet fűteni, de kaptunk hősugárzót és plédeket. Az első vacsora csapnivaló volt, de aztán a többi finom volt. A leveskuponnal is voltak gondok, de rugalmasan megoldották.
Gyenge 2026. május 3. 8:42egyedül járt itt
Nagyon szerettem idejárni eddig. Most a hideg,szeles időjárás ellenére a fűtés teljes hiánya élvezhetetlenné tette az itt létet . A zuhanyozás este lehetetlen,megfagyunk. Az ebédlőben 17 fokban nem lehet jól érezni magunkat. A szakácsnak szólni kellene,hogy ne sózzon agyon mindent,mert így ehetetlen az étel.
2053
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 146 városban járt márFelfedező - 57 helyen első értékelőNépszerű író - 46 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2053 feltöltött kép
Kiváló 2026. május 2. 9:59a párjával járt itt
Hazafele tértünk be a Paripa csárdába. Célzottan. Kíváncsiak voltun Fejes Tomi csárdájára. Elég eldugott heylen van, de megtalálható. hangulatos. Igazi csárda. Jó válaszék, megfelelő adagok. Épp ballagási ebédre készűltek, így csak kint tudtunk leülni. Gyorsan jött az ebéd. Finom volt. Kedves személyzet.
Paripa Csárda, DebrecenParipa Csárda, DebrecenParipa Csárda, DebrecenParipa Csárda, DebrecenParipa Csárda, DebrecenParipa Csárda, DebrecenParipa Csárda, DebrecenParipa Csárda, DebrecenParipa Csárda, DebrecenParipa Csárda, DebrecenParipa Csárda, Debrecen
Még több kép (8 db) >>
Kiváló 2026. április 23. 8:18a párjával járt itt
Nem előszőr voltunk a szállóban, s előszőrre, s most másodszorra is meg voltunk elégedve. Kényelmes szoba, Kedves, figyelmes személyzet. Az ételek nagyon finomak voltak. A wellnesz részleg is kellemes volt, jó a víz. Összefoglalva nagyon jól éreztük magunkat, s nagyon szívesen megyünk majd máskor is.
Szörnyű 2026. április 21. 10:07a párjával járt itt
Nem tetszett a fürdőszoba tisztasága,valamint a padlószőnyeg állapota foltossága. Ottlétünk alatt egyetlen egyszer sem takarítottak. Kilátás? első emelet, udvarra néző,Amiért mégis jól éreztük magunkat az Debrecen és a Nagyerdő varázsa és ez nagymértékben kárpótolta az említett problémákat és szívesen visszatérnénk. Ellátás kifogástalan. Kedves, udvarias kiszolgálás.

Szörnyű 2026. április 9. 9:46barátokkal járt itt
Több éve visszatérő vendég vagyok. Mivel 1-2 hónapja kiderült, hogy glutén- és tejmentesen kell étkeznem, átgondoltan, előre ellenőrzött éttermekbe megyek. A Bonita étlapján szerepel, hogy a pizzát lehet kérni gluténmentesen és/vagy tejmentesen; vegán sajt is szerepelt a választható feltétek között.
Ezüst fokozatú értékelőFelfedező - 10 helyen első értékelő2 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 156 feltöltött kép
Kiváló 2026. március 31. 22:38családjával járt itt
Nagyon szeretem az itteni fogásokat. Szoktunk beülni és házhoz is rendelni. Nem egy olcsó hely, de szerintem éppen reális áron kaphatóak az ételek, tekintve, hogy mekkora adagot adnak. A hely egyáltalán nem halszagú, nagyon jó a szagelvezetése. Némely asztal lehet kicsit szűkösebb, de csak mert minél több vendéget szeretnének fogadni.
Csakhal Bisztró - Belváros, DebrecenCsakhal Bisztró - Belváros, DebrecenCsakhal Bisztró - Belváros, DebrecenCsakhal Bisztró - Belváros, DebrecenCsakhal Bisztró - Belváros, DebrecenCsakhal Bisztró - Belváros, DebrecenCsakhal Bisztró - Belváros, DebrecenCsakhal Bisztró - Belváros, DebrecenCsakhal Bisztró - Belváros, DebrecenCsakhal Bisztró - Belváros, DebrecenCsakhal Bisztró - Belváros, DebrecenCsakhal Bisztró - Belváros, DebrecenCsakhal Bisztró - Belváros, DebrecenCsakhal Bisztró - Belváros, DebrecenCsakhal Bisztró - Belváros, DebrecenCsakhal Bisztró - Belváros, Debrecen
Még több kép (13 db) >>
Kiváló 2026. március 25. 20:14a párjával járt itt
Mindig finomakat eszünk itt, bőséges választék kedvesek a felszolgálók! Csak ajánlani tudjuk! Köszönjük!!!!
Szörnyű 2026. március 24. 6:14gyerekekkel járt itt
Két dolgot rendeltem: sonkás-gombás pizzát és andalúz tacost sültburgonyával. A pizza kissé sületlen volt és puha, nem a roppanós, vékony, ízlésesen megpakolt olaszos verzió. A taco élvezhetetlen volt: szottyosra tömték valami enyhén kolbászízű ömlesztett sajttal, hogy nem esett jól nyelni, szinte fulladásveszélyes volt.