Az én orjalevesemhez főtt hús is jár! Kis fazékban kapom,már 14,13-kor! Rendeléskor kértem zöld erős paprikát,nem jött,a hölgy megigéri hogy azonnal,de később sem kapok. Azonnal leszedik a tányérokat s tálalják a főételeket 14,26-kor! Igen csak fürge a konyha,a felszolgálók gyorsitott tempóban mozognak. Kb. egyharmad ház van ebédidőben,de most ennek is lehet örülni. A főételek tálalása jó,az adag mérete is. A sajttal sonkával göngyölt pulykamell,
4 szelet,rizibizivel,elég legyűrni. A többiek is elégedettek. A köret náluk krumpli,itt is "teszkógazdaságos". Én jobban jártam a rizibizivel. Desszertet ketten kérünk,túrós és Gundel palacsintát. A diszités jól néz ki,ízre is megfelelő. Kávét nem kérünk. Számla jön,3 főre italokkal-kólák sörök- 18,670 ft,ez még korrekt. Minden étterem az italokból él,a Heineken itt is 620 ft. A filézett harcsa halászlé 2,100,az orjaleves 950 ft,az nem pénz érte. A göngyölt pulykamell körettel együtt 2,900 ft. A palacsinták 950 ft-ba,a kóla 390,a búzasör 750 ft. Távozunk 15,15-kor,étkezési idő 75 perc! Összegzés: egyik kedvelt helyünk. Jó az étlap választéka,sőt az ételek is. Fürge a személyzet és a konyha,ebédidőben egy jó óra alatt megebédeltünk. Az árak még nem túlzottak,tisztasággal nincs gond. A csárda közel 300 éves,a berendezésével roppant hangulatos hely. Kisebb kifogásaim vannak,kétszer felejtették el a zöld paprikámat,a köretek átlagosak. Az összkép viszont jó. Minősités: ajánlott
Értékelés: 9/10 pont