Debrecen Magyarország egyik legnagyobb vidéki városa, a Tiszántúl kulturális, vallási, gazdasági és idegenforgalmi központja. A várost Magyarország keleti "fővárosának" is nevezik. A Hotel Nagyerdő a város legszebb részén, a Nagyerdő zöld szívében idillikus, békés környezetben található.
A személyzet figyelmes, szolgálatkész volt.Az étkezés lebonyolítása mintaszerü volt. Az ételek ízvilága finom és izletes volt. Ajánlom a barátaimnak is.
Hotel Nagyerdő válasza
Tisztelt Vendégünk! Örülünk, hogy jól érezte magát szállodánkban. Köszönjük, hogy kedvező tapasztalatait barátaival is megosztja. Egy barát elismerő véleménye a leghatékonyabb reklám számunkra!
A hotel szolgáltatásaival megvoltunk elégedve. Amit elvártunk megkaptuk. Egy pár apróság : - a bútorzat rászorul némi javításra (103 - szekrény ajtó) - a TV programok kozul hiányzik a DUNA TV - a parkolóban nagy volt a sár - eso után. De ezek az apróságok nemvoltak hatással arra, hogy nagyon jól éreztuk magunkat és újra visszatérunk ha lessz rá lehetoségunk.
Hotel Nagyerdő válasza
Tisztelt Vendégünk! Köszönjük, hogy jelezte észrevételeit, azt különösen, hogy egyértelműen megjelölte, mi okozott Önnek problémát. Ezzel nagyban segítette munkánkat. Tisztelettel:
Összeségében pozitív élményekkel tértünk haza. Ideális elhelyezkedéssel rendelkezik, a Nagyerdő szívében, tömegközlekedéssel is megközelíthető. Kellemes környezet, szívélyes fogadtatás, finom ételek és nyugtató wellness részleg jellemző rá.
Egy nagyon szép Valentin napi hétvégét töltöttünk itt el. A szállás kifogástalan volt,Ugyan úgy a személyzet is. Mi ezt a napot összekötöttük még egy csodás eljegyzéssel is,így még szebb vólt minden. A szálloda és az étterem segítségemre volt mindenben. Köszönök mindent!!
Hotel Nagyerdő válasza
Tisztelt Vendégünk! Örömmel tölt el minket, hogy jól érezték magukat szállodánkban. Az eljegyzésükhöz gratulálunk és sok boldogságot kívánunk! Tisztelettel:
Kellemes csendes szálláshely, a dolgozok segítőkész, udvarias emberek. A szálóda felújításra szorul, de árértékben nem csalódtunk.Nagyon jól éreztük magunkat még vissza megyünk.
Tisztelt Vendégünk!
Köszönjük a korrekt értékelést. Szeretettel várjuk Önöket.
Karácsony előtt leptem meg lányomat pár napos kikapcsolódással a hotelben. A szoba tiszta, az ételek finomak, változatosak,a személyzet kedves és segítőkész. Az apró hibák, amelyet egy kis felújítás kiküszöbölne, maximumot adok. A pihenni vágyók és az aktív pihenők is megtalálják itt amit keresnek.
Jól éreztük magunkat! Egyedüli kifogásunk, hogy a szálloda kábeltelevízió választékából hiányzik (!) a Duna TV csatorna, így az újévi koncerteket nem tudtuk megnézni.
Hotel Nagyerdő válasza
Tisztelt Vendégünk! Köszönjük az észrevételét. Jelenleg technikailag korlátozott a vételi lehetőségünk, ezért a csatorna-kiosztást a többségi igényhez szoktuk igazítani. Szíves megértést kérünk addig, amíg ezen a helyzeten nem tudunk változtatni. Tisztelettel:
Nagyon jól éreztük magunkat,kevés is volt a 2 éjszaka.Királyi helyen van a szálloda,minden jó a közelben..Nagyon finom ételeket kaptunk a svédasztalra.A wellness részleg viszont elég kicsi ennyi embernek,jó lenne ha egy úszómedence is épülne..Amúgy a többi fennséges!!!!!!!!
Hotel Nagyerdő válasza
Tisztelt Vendégünk! A szálloda jövőbeni fejlesztésekor mi is az egyik legfontosabb kérdésnek a vízfelület növelését, különböző típusú és vízhőmérsékletű medencék kialakítását tartjuk. Addig, amíg erre sor kerül, a közelünkben található Aquaticum Mediterrán Élményfürdő és a gyógyfürdő igénybevételét tudjuk (jó szívvel) ajánlani.
A szálloda elhelyezkedése kitűnő. A személyzet minden tagja a vendégek tökéletes kiszolgálásáért mindent elkövetett,jó érzés volt ilyen szállodában pihenni. Sajnos a Hotel Nagyerdő egy régi építésű szálloda érdemes lenne a Hunguest láncnak a felújításáról elgondolkozni. Az ételek minősége, változatossága hozzáértő szakemberekről tesz tanúbizonyságot. Sajnos a vezeték nélküli internet-hozzáférés nem megfelelő /4. emelet/
Hotel Nagyerdő válasza
Tisztelt Vendégünk! Örülünk, hogy jól érezte magát szállodánkban. A felújítás valóban időszerű. Ezt nekünk kell megoldanunk, mivel a HUNGUEST Hotels szállodalánchoz csak névhasználati szerződéssel kötődünk, nem ők a szálloda tulajdonosai. A vezeték nélküli internet hozzáférés a szálloda telítettsége esetén valóban nem zavarmentes, dolgozunk a megoldáson.
Friss levegő, Nagyerdő, csend, nyugalom, gyógyvíz, gyógyszolgáltatások , fürdő - minden egy helyen, kedvező áron. A gyógyszolgáltatások ráadásul TB-re is felírhatók. Debrecen városa is sok-sok látnivalót kínál, melyekhez a szálló külön programokat is szervez . A szállónak saját gyógyvízes medencéje van, de az Aqua-park és a nagyerdei gyógyfürdő is közel van.
4032Debrecen, Pallagi út 5.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
finnszauna merülőmedence gyógymedence
Internet
Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
OTP SZÉP kártya K&H SZÉP kártya MBH SZÉP kártya
Parkolás info
Szabadtéri parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) Parkolás az utcán, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)