Elég gyakran járom a környéket munka miatt és mindig ide térek vissza. Hogy miért? A Hotel, a személyzet, a kaja kiváló. Még nem volt olyan gond amit nem oldotak volna meg. Körülbelül 2 éve őket választom és ez a jövőben is így lesz. Csak ajánlani tudom a szállodát!!!
A testvérem hívott meg,az ő kedvéért indultam el a kissé hosszabb útra az Alföld közepéről. Egyáltalán nem bántam meg, sőt! Kellemes meglepetés volt már a belépés a hotelbe: tágas, tiszta terek, elegáns, színes közösségi helyek. A legnagyobb meglepetés az Esterházy olvasósarok, ehhez csak gratulálni tudok.
A szobánk is jól használható, kényelmes ágy, olvasásra is alkalmas világítás. Nagyon tetszettek ilyen "apróságok" is, mint a hosszú nyelű cipőkanál, vagy a fürdőben elhelyezett hokedli, a becsületkasszás ásványvizek a hűtőben. Lehet, hogy a falak vékonyak, mert áthallatszottak pl. a fölöttünk lakók lépkedései, a köhögések. Az éttermi kínálat bőséges és finom volt. A fürdőzések és kellemes séták emlékével utaztunk haza.
Meglepően tágas, hangulatos közösségi terek, vidám színek,csillogó, tiszta lépcsőház. A szoba kényelmes, príma matrac és szuper kispárna biztosította a pihenést. Nagyképernyős laptévé, jó világítás az olvasáshoz. Csupán a foltos, kopott padlószőnyeg rontott a kedvező összképen.
A reggeli átlagos, a vacsorát a közeli impozáns étteremben kaptuk, ami igazán bőséges, választékos volt . Elismerés a salátabár kínálatáért, a balzsamecet, olívaolaj, dresszing sem hiányzott mellőle. A hotel wellness-részlegét már ki sem próbáltuk, mivel a Gunaras Fürdőben lazultunk. Egyedül a megközelítése körülményes annak, aki nem kocsival jön.
Fentartásokkal érkeztünk,de ragyogó ellátásban és kiszolgálásban volt részünk. . . . . Egészen biztos, hogy még vissza fogun ide térni. . . . A szobánk tiszta és kellemesen fütött, a fürdőszoba szintén. . . . . A csendes környék kiváló a pihenésre. . . . Az étkezés zökkenő mentesen zajlott. . . . nagyon izletes és változatos volt! Gratula
A szállás jól megközelíthető, jó parkolási lehetőséggel. A személyzet kedves,udvarias. A szoba tiszta,kényelmes a kilátás a hátsó udvarra a nagy fáktól kissé zavaró. Az étkezés a szállótol nem messze volt. Az étterem személyzete kedves és udvarias volt. Az ételek mennyisége és minősége az elvárásnak megfelelő volt, minden finom volt és bőséges a választék.
Minden igényt kielégítő kényelmes erkélyes szobák, tisztaság, figyelmesség. Az étkezés kellemes környezetben, nagy választék, mennyiségileg, minőségileg is kifogástalan. Máskor is szívesen megyünk, a gyógyfürdő hatása 2 nap után megmutatkozott, elmúlt a térdfájdalmam, ez az igazi bónusz.
Kedves,segítőkész recepciós hölgyek. Az ott töltött 6 nap alatt mindig készségesen álltak rendelkezésünkre. A szobában kellemes hőmérséklet fogadott bennünket. Szauna használatára is van lehetőség,amit időpontra lehet kérni,így elkerülhető a zsúfoltság. Esténként pingpongoztunk.
Le kellett dolgozni a vacsorát,ugyan is a Camping étteremben nem tud az ember diétázni. Nagyon finom ételek és bőséges választék van. Mi nagyon jól éreztük magunkat. Már másodszorra voltunk és ismét nem csalódtunk. Nagyon szépen köszönjük a kedvességüket !
Augusztusban töltöttünk itt 4 napot, korábban kb 8 éve jártunk itt, akkor szép emlékekkel távoztunk. A szálloda továbbra is szép, jacuzzival, szaunával és olvasó sarokkal bővült. Az olvasó sarok Eszerházi Péter nevét viseli, és érdekes, tartalmas könyvek közül lehet választani.
A szoba akár négy csillagos szállodáé is lehetne, jó néhány négy csillagos szállodában jártunk gyengébb minőségű szobában. A személyzet kedves, informatív, rugalmas. Az kicsit furcsa volt, hogy érkezéskor a teljes szállásdíjat ki kellett egyenlíteni ( 50 %-ot előre elutaltunk ) A hátránya a fürdőtől való távolsága, bár a fürdővel határos, a bejáratig hosszabb sétát kell megtenni, ami nyáron nem probléma, télen azért más, mint fürdőköpenyben átsétálni. Az étterem a másik gyenge pont, az étkezés a kissé kopottas Camping étteremben vehető igénybe. Az a kisebbik gond, hogy kb. 50-100 méter sétálni kell, de az étterem nivója messze elmarad a szállodáétól, bár az ételekkel amúgy nem volt gond, de ebben nagy a különbség a másik gunarasi szállodához képest. A 8 évvel ezelőtti szinthet képest az ételek is kicsit jobbak lettek, ha valami elfogyott, azt pótolta a személyzet. Az ár-érték aránya a szállodának kitűnő, szép napokat töltöttünk itt.
7200Dombóvár, Tó u. 3.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Zárt parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Macska, 6 kg-ig: 2000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Kis testű kutya, 6 kg-ig: 2000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem