Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Őszi kikapcsolódás a Dél-Dunántúlon: 10 mesés szálláshely

Napestig lehetne sorolni a Dél-Dunántúl csodálatos látnivalóit, melyek között történelmi várak, vadregényes erdők, izgága vízesések, varázslatos fürdők is akadnak. Fedezd fel a kincsekben gazdag Baranya, Somogy és Tolna vármegyéket, ahol mesés szálláshelyeken kapcsolódhatsz ki!

 

Dél-dunántúli szálláshelyek>>

 

Ambient Hotel & AromaSPA**** (Sikonda)

Illatos szobákban pihennéd ki a mindennapok fáradalmait? Tedd meg az Ambient Hotelben, ahol – sok más mellett - nyugtató levendula és izgató csokoládé is kényeztetheti az érzékeidet lazítás közben! A lehengerlő wellnessbirodalomban minden medencét megtölt a varázslatos termálvíz, amit a forró szaunakalandok egészítenek ki. A laktató és ízletes ebéd után térj be a játékterembe, bowlingozz vagy bérelj kerékpárt a recepción!

Tovább az Ambient Hotel szállásajánlataihoz>>

10 mesés szálláshely egy őszi kikapcsolódáshoz a Dél-Dunántúlon - Ambient Hotel & AromaSPA**** (Sikonda)10 mesés szálláshely egy őszi kikapcsolódáshoz a Dél-Dunántúlon - Ambient Hotel & AromaSPA**** (Sikonda)

 

 

R73 Residences (Pécs)

Pécs történelmi belvárosának szívében lelhetsz rá a szuper elhelyezkedésű R73 Residencesre, mely egyedi stílusával különleges szállást nyújt. Az igényes, kreativitással fűszerezett, jól felszerelt szobák, valamint apartmanok a világűr tematikáját követik. Így joggal bízhatsz benne, hogy itt bizony lehozzák neked a csillagokat is!

Tovább az R73 Residences szállásajánlataihoz>>

10 mesés szálláshely egy őszi kikapcsolódáshoz a Dél-Dunántúlon - R73 Residences (Pécs)10 mesés szálláshely egy őszi kikapcsolódáshoz a Dél-Dunántúlon - R73 Residences (Pécs)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Pécs látnivalói – Minden, amit vétek lenne kihagyni a pécsi kiruccanásból
Pécs az ország ötödik legnagyobb városa, mérete azonban egyáltalán nem von le mediterrán sármjából. Időtlenül andalogni a Király utcán, felfedezni a Széchenyi tér legszebb szegleteit, magunkba szívni az egymásra rakódott kulturális rétegek sokféleségét – ebből áll a dél-dunántúli központ varázsa, ahová lehetetlen nem visszavágyni.

 

 

Tókert Fogadó (Nagymányok)

Remek látnivalók sorakoznak a családias hangulatú Tókert Fogadó közelében, ahol modern, panorámás házikókban vagy barátságos szobákban hajthatod álomra a fejed a sok program után. Kedvezőtlen időjárás esetén is bőven lesz azonban beltéri kikapcsolódási lehetőség a medencének, jakuzzinak és szaunának köszönhetően. A házias, ízes ételekért pedig elég lesz felkeresni a szuper éttermet.

Tovább a Tókert Fogadó szállásajánlataihoz>>

10 mesés szálláshely egy őszi kikapcsolódáshoz a Dél-Dunántúlon - Tókert Fogadó (Nagymányok)10 mesés szálláshely egy őszi kikapcsolódáshoz a Dél-Dunántúlon - Tókert Fogadó (Nagymányok)

 

 

Thermal Panzió*** (Igal)

Visszatérő vendégekből nincs hiány az igali Thermal Panzióban, melyet csak pár lépés választ el az Európában is híres Igali Gyógyfürdőtől. Rendelj a szállás bárjában egy megfizethető áron kapható, zamatos koktélt, csobbanj a medencében, és élvezd, ahogy átjár a nyugalom! Ha leszállt az este, egy bőséges és kiadós vacsora vár rád az étteremben, mely után öröm lesz beburkolózni a puha ágyneműbe a komfortos szobádban!

Tovább a Thermal Panzió szállásajánlataihoz>>

10 mesés szálláshely egy őszi kikapcsolódáshoz a Dél-Dunántúlon - Thermal Panzió*** (Igal)10 mesés szálláshely egy őszi kikapcsolódáshoz a Dél-Dunántúlon - Thermal Panzió*** (Igal)

 

 

Hotel Európa Gunaras (Dombóvár)

Madárcsicsergős reggelekre ébredhetsz a természet ölelésében fekvő Hotel Európa Gunarasban. Ez a csodás szálláshely  a Gunarasi Gyógy- és Élményfürdő szomszédjában helyezkedik el, így a nagy alapterületű, klímás szobádból kilépve szinte egyből a vízi örömök közepén találod magad! A játszószobában pedig a gyerekek és a felnőttek is egyaránt jól szórakozhatnak.

Tovább a Hotel Európa Gunaras szállásajánlataihoz>>

10 mesés szálláshely egy őszi kikapcsolódáshoz a Dél-Dunántúlon - Hotel Európa Gunaras (Dombóvár)10 mesés szálláshely egy őszi kikapcsolódáshoz a Dél-Dunántúlon - Hotel Európa Gunaras (Dombóvár)

 

 

Hotel Cabernet*** (Villánykövesd)

Minden, ami élmény, azt megtalálod a villányi borvidék szőlői között rejtőző Hotel Cabernetben, ha nem félsz benevezni egy borkóstolóra, borvacsorára vagy felejthetetlen dűlőtúrára! A pincesor lábánál található szálláshelyen panorámás borteraszon, izgalmas pinceétteremben és minőségi szobákban töltődhetsz fel. Járd be gyalog vagy kerékpáron Villánykövesd és a környék mesés kincseit!

Tovább a Hotel Cabernet szállásajánlataihoz>>

10 mesés szálláshely egy őszi kikapcsolódáshoz a Dél-Dunántúlon - Hotel Cabernet*** (Villánykövesd)10 mesés szálláshely egy őszi kikapcsolódáshoz a Dél-Dunántúlon - Hotel Cabernet*** (Villánykövesd)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Ma is tündöklő, régi magyar városaink
Magyarország legöregebb városainak pontos keletkezési dátumát - a legtöbb esetben - a mai napig a történelem homálya fedi. Ám ezeknek a településeknek a szépségéhez, mesés látnivalóihoz és ellenállhatatlan kisugárzásukhoz nem férhet kétség. Itt egy lenyűgöző amfiteátrum, ott egy csodálatos fürdő. Szedegessétek fel velünk a múlt morzsáit 5 elképesztő régi magyar városban, melyek ma épp úgy ámulatba ejtik a nézelődőket, mint több ezer évvel ezelőtt!

 

 

Dráva Hotel Thermal Resort**** (Harkány)

Égig érő ősfák és határtalan nyugalom vesz körül a Dráva Hotel Thermal Resortban, ami a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő szomszédságában magasodik. A gyermekbarát szálláshelyen színvonalas wellnessoázisban pihenőzhetsz a pezsgőpadon, a jakuzziban, az élménytoronyban. Sőt! A kiváló szaunák és a frissítő masszázsok még teljesebbé teszik az őszi kikapcsolódást!

Tovább a Dráva Hotel szállásajánlataihoz>>

10 mesés szálláshely egy őszi kikapcsolódáshoz a Dél-Dunántúlon - Dráva Hotel Thermal Resort**** (Harkány)10 mesés szálláshely egy őszi kikapcsolódáshoz a Dél-Dunántúlon - Dráva Hotel Thermal Resort**** (Harkány)

 

 

Hotel Kardosfa*** (Zselickisfalud)

Szereted, ha egyszerre bűvöl el a csodás wellnessvilág és az ínycsiklandó gasztronómiai fogások, miközben a természet közelségét érzed a bőrödön? Akkor a Hotel Kardosfában nem fogsz csalódni! A gyönyörű szobádból a csillagos égbolt tárul fel előtted. Napközben pedig sok-sok programon vehetsz részt a romantikus pikniktől, a teniszezésen át a vadászatig, de ne feledd el bejárni a lebilincselő túraútvonalakat se!

Tovább a Hotel Kardosfa szállásajánlataihoz>>

10 mesés szálláshely egy őszi kikapcsolódáshoz a Dél-Dunántúlon - Hotel Kardosfa*** (Zselickisfalud)10 mesés szálláshely egy őszi kikapcsolódáshoz a Dél-Dunántúlon - Hotel Kardosfa*** (Zselickisfalud)

 

 

Hotel Castello & Thermal Spa**** (Siklós)

Végtelenül elegáns, prémium lazításra nevezhetsz be a családosok körében is népszerű Hotel Castello impozáns épületében. Kortyolgasd zavartalanul az ízletes villányi borokat, melyek mellé hazai- és mediterrán ételeket kóstolhatsz végig a kiváló étteremben! Ráadásul zárt folyosón át bármikor megközelítheted a háromszintes vízi birodalmat garantáló Thermal Spa Siklóst!

Tovább a Hotel Castello szállásajánlataihoz>>

10 mesés szálláshely egy őszi kikapcsolódáshoz a Dél-Dunántúlon - Hotel Castello & Thermal Spa**** (Siklós)10 mesés szálláshely egy őszi kikapcsolódáshoz a Dél-Dunántúlon - Hotel Castello & Thermal Spa**** (Siklós)

 

 

Takler Kúria (Szekszárd)

Nyugalomra vágysz? Vonulj el a szekszárdi szőlőkben megbúvó Takler Kúriába és meglátod: rád talál a béke. Válogass a többféle szaunából, mozgasd át magad a kellemes medencében, és hagyd, hogy a pezsgőfürdő vízsugarai kioldják a fáradtságod az izmaidból! A jó borokhoz pedig – meglátod – szenzációs fogások is járnak a pompás étteremben.

Tovább a Takler Kúria szállásajánlataihoz>>

10 mesés szálláshely egy őszi kikapcsolódáshoz a Dél-Dunántúlon - Takler Kúria (Szekszárd)10 mesés szálláshely egy őszi kikapcsolódáshoz a Dél-Dunántúlon - Takler Kúria (Szekszárd)

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Takaros rendben ültetett szőlősorok hullámzanak a szemed előtt Magyarország legszebb borvidékein, amit por fedte ösvények szeletelnek fel. Ezek a kiváló helyek időnként megnyitják kapuikat az utazók előtt, így betekintést nyerhetsz hazánk ragyogó pincesétáiba és dűlőtúráiba, méghozzá felejthetetlen módon! Cikkünkben ráadásul hasznos tippeket is adunk, amiket jobb elkerülni egy borkóstoló alkalmával…
A Bartók Béla út, mint egy kulturális kavalkád, úgy várja a művészetekre fogékonyakat, akik a galériák, műtermek között sétálva a kulináris sokszínűségnek is részesei lehetnek. Találunk is franciás bisztrót, spanyol tapas bárt vagy olasz pizzériát, de érdemes reggelente is a Bartók felé venni az irányt, mert a brunch felhozatal példás!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.