Hunguest Hotel Flóra Eger ★★★★

Hunguest Hotel Flóra EgerHunguest Hotel Flóra Eger
Hunguest Hotel Flóra EgerHunguest Hotel Flóra Eger
115 fotó

Hunguest Hotel Flóra Eger - Vendégvélemények összefoglalója

Hunguest Hotel Flóra Eger a belváros közvetlen közelében helyezkedik el, és könnyen elérhető a város nevezetességei gyalogosan, valamint közvetlen átjárást biztosít a városi strandfürdőhöz. A felújított épület modern, letisztult belső terekben és tágas közösségi felületekben mutatkozik. A szaunavilág változatos, a szaunasziget pedig kiváló lehetőséget ad a pihenésre, finn és infra szaunák, gőzkabin és aromakabin elérhetőek, jégkút is része a kínálatnak.

274 vendég véleménye alapján

4,2Kényelem
4,4Szolgáltatás
4,7Étkezés
4,8Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!

A Hunguest Hotel Flóra legnépszerűbb csomagjai

Hunguest Hotel Flóra Eger - Legjobb ár félpanzióval, fürdőbelépővel (min. 2 éj)
Legjobb ár félpanzióval, fürdőbelépővel
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Legjobb ár félpanzióval
Thermál Park Hotel Egerszalók
94.500 Ft / 2 fő / 2 éjtől kiváló félpanzióval

Hunguest Hotel Flóra Eger vélemények

Kiváló 2026. február 20.gyerekekkel járt itt
Most voltam itt először egy 13 éves gyermekkel. Jó hogy közel van a belvároshoz. Mindennel nagyon elégedett voltam. A hotel által nyújtott szolgáltatások a gyerekesek számára is biztosítják az egész napos kikapcsolódást . A wellness részleg nagyon jó hogy késő estig elérhető. Finomak voltak az ételek és a választék bőséges.
Kiváló 2026. február 11.a párjával járt itt
Mindennel meg voltunk elégedve, nagyon finom a kaja, szép tisztaság van. a szauna világ tökéletes, a személyzet kedves, szolgálatkész. Egyedüli negatívum, hogy az étteremben elvárná az ember a normális ruházatot és cipőt. Erről nem önök tehetnek, de azért ki kellene írni, ha már maguktól nem jönnek rá, hogy étterembe vannak.
Kiváló 2026. február 6.a párjával járt itt
Üdvözlöm. Először is már a haza jövetelünk után pár nappal írtam ,reagálltam erre a levélre csak szerintem nem ment el,ha igen akkor elnézést ha még 1x írok. Mind1 is azt mondják mindent is bármit is jobb 2x mint 1x sem 🤗 A lényeg hogy nagyon jól éreztük magunkat,maximálisan megvoltunk mindennel is elégedve 🙏 Észrevételként amit hozzá fűznék az a következő lenne,és ezt esküszöm hogy nem kötekedésként teszem,sem.
2026. február 6.a párjával járt itt
Imádom a tükörtojást, de ha a büfében sütik és egy órán át melegen tartják, akkor olyan, mint a gumitalp, ami undorító és ehetetlen. Ha csak 10 percenként adnak frissen sült, akkor jó és ízletes és finom. A kenyérpirítóval kihívás megpirítani a kenyeret anélkül, hogy a földre esne. Egy olyan automata, mint amilyen sok szállodában van, jobb lenne.
2026. február 5.a párjával járt itt
Szép, felújított, tiszta szálloda. Kedves személyzet. Nagyon finom és változatos ételek , bőséges választék mind reggel, mind este. Semmire nem kellett várni, mert sok hely volt az étteremben. A wellness medence része pici, de nagyon barátságos:2 medence, meleg, tiszta, hangulatos. Az élményelemek mehettek volna sűrűbben, de így sem volt rossz!
Kiváló 2026. január 26.a párjával járt itt
A szaunavilágban kevés volt a pihenőhely (mérete, ágyak száma), a szaunák ugyanakkor tágasak és modern hatást keltettek. A wellnessben a medencék tiszták, modernek voltak, kellemes volt a hőmérséklet, viszont a pihenőrészben lehetett volna melegebb is.
Átlagos 2026. január 26.a párjával járt itt
Az elhelyezkedés jó. Az étkezés szintén tetszett. És kb ennyi a jó tapasztalat. A hotel inkább kórházra hasonlít. Minden hófehér és kórház szag van. A kilátás a parkolóra és a szemközti 10 emeletes házra nem túl pazar. A szobában a hőfokon szabályzó nem működött. Az ablakokon a roló reggel beengedte a fényt, nem tudtunk pihenni.
Gyenge 2026. január 25.egyedül járt itt
A szoba tisztaságával a welnessel meg voltunk elégedve. Nagyon sok helyen voltam már ebben a szállodaláncban, de ilyen még soha nem tapasztaltam, hogy a tányérok koszosak lennének. Kérem figyeljenek jobban a mosogatásra 2 X belenyúltam olyan ételmaradékba amibe nem kellett volna,
A mosogatógépbe nagyon sok tányért tehetnek, vagy a mosogató csak a tányér tetejét mossa el az alja ételmaradékos.
Átlagos 2026. január 25.a párjával járt itt
Nagyon nem tetszett a szobában az ágy matrac egy kagyló,melegvíz nem volt,csak időszakosan és már bocsánat,de a wc papír tartó fordítva van felrakva! ! ! ! Minden alkalommal elgurult a tartóról a csap alá! Nem biztos,hogy idősebbek is fel tudják állandóan venni! ! ! A teljes dohányzási tilalom még a teraszon is! ! ! ! !
Kiváló 2026. január 24.a párjával járt itt
Nagyon szeretjük Eger várost. Rengeteg a látnivaló, és szívesen látogatunk el minden évszakban a városba. Már a kisgyermekeinkkel is jártunk A Flóra Hotelben sok évvel ezelőtt. Már akkor a szívünkbe zártuk. Évek óta figyelemmel kísérjük, és nagyon vártuk a felújítási munkálatok befejezését. Örömmel tapasztaltuk, hogy végre elkészült.
Hunguest Hotel Flóra Eger a térképen
3300 EgerFürdő u. 5.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• szauna • masszázs • élménymedence • gőzfürdő • infraszauna • finnszauna • aromakabin • közvetlen átjárás a városi fürdőbe
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Zárt parkoló, nem őrzött: 2200 Forint / éj (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Macska, 10 kg-ig: 6500 Forint / nap (Foglalás szükséges)
• Kis testű kutya, 20 kg-ig: 6500 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • bár
Kapcsolódó cikkek
Legnépszerűbb cikkek