Mesés Shiraz Hotel Egerszalók - Vendégvélemények összefoglalója
A Mesés Shiraz Hotel Egerszalókon a keletimarokkói hangulatot idéző épület és kertje által különleges atmoszférát teremt a pihenéshez. A belső terek gazdag részletekkel, füstölő illatával és gyönyörű fényekkel hozzák létre a meghitt, megnyugtató környezetet. A wellness részleg sokrétű kínálatot nyújt: többféle szauna és gőzfürdő mellett hammam szeánszok és gazdag medencés lehetőségek találhatók, kültéri és beltéri részekkel egyaránt.
A vizipipázás, mentateás kínálat és este élő zene kíséretében a marokkói hangulat tovább fokozza a kikapcsolódást. A konyha változatos és bőséges; a reggeli és vacsora svédasztalos kínálata magában hordozza a keleti ízvilágot is. A szobák alapvetően kényelmesek; az alapszobák mérete kicsit kisebb lehet, de a berendezés igényes és a tisztaság magas szintű. A hotel környezete gondosan ápolt, a kert és a beltéri terek összhangja megnyugtató látványt nyújt. A személyzet figyelmes, udvarias és gyors a szolgáltatásban, így a vendégek könnyen otthon érezhetik magukat. A hely különösen ideális romantikus vagy páros kikapcsolódásra, ahol a tágas szauna- és hammam részleg kiemelkedő élményt nyújt. A szaunaszeánszok és a hammam mellett a medencék és a külső részek részletes kidolgozottsága hozzájárul a teljes ellazuláshoz. Összességében a Mesés Shiraz Hotel Egerszalókon autentikus keleti hangulatot, kiváló gasztronómiát és átfogó wellness-szolgáltatásokat kínál, visszatérő vendégek és első látogatók számára egyaránt emlékezetes élményt biztosít.
Csak egy éjszakát töltöttünk a szállodába. Gyönyörű junior lakosztàlyt foglaltam ami felülmúlta az elvárásomat. Egy valami volt ami nem nyerte el a tetszésemet, az pedig a kilátás volt. Az ablakból nem egy szép tájat láttam,hanem a falu házait. Minden más tökéletes volt. A személyzet udvarias,a tisztaság hibátlan,az ételek bő választékban,ízletesek voltak.
Fantasztikus élmény volt! Minden évben vissza fogunk térni, nem is akarunk máshova menni. Gyönyörű az egész hotel, fantasztikus volt a szobánk, itt tényleg feltöltődik az ember. Kedves a személyzet, nagyon finomak az ételek. A wellness részleg csodálatos, a különböző fény és víz masszázsokkal. Hihetetlen , hogy minden egyes apró részlet stimmel. Köszönjük!
Kívül-belül impozáns, megkapó hangulatú szálloda. A legapróbb jegyekig egységes stílusban, színben készült, ami nekünk nagyon tetszett. Vacsoráik ízletesek, gazdagon fűszerezettek, ropogósak vagy omlósak, ahogy kell. Folyamatos a tálalás, az ételek ellenőrzése, az étkezés igazi gasztronómiai élmény.
Csak jót tudok mondani. Itt minden szuper és jó, szobáktól a hangulaton át az ételekig:)Nagyon kedves mindenki, nem tudjuk megunni. Mindenkinek tudom ajánlani lelkiismeret furdalás nélkül. Nagyon hangulatos wellness rész, mindig fejlesztik. Vendégközpontú hely, tiszta, makulátlan.
A nyári szünet lezárásaként 3 napot töltöttünk itt gyerekeinkkel . Gyönyörűen kialakított hotel,kifogástalan kiszolgálás. Kényelmes szoba,minden a helyén, elegendő tároló, kényelmes ágyak. Tágas , szép, tiszta wellnessrészleg. Igényes az udvar,hangulatos a belső udvar, kellemes hőmérsékletű az udvari medence is.
Három éve itt ünnepeltük a 25. házassági évfordulónkat és egy életre szóló emlékekkel távoztunk. Minden kifogástalan volt, figyelmes, udvarias kiszolgálás, remek konyha, autentikus berendezés, a legkisebb részlet is a "helyén volt". Az idén a fiammal és barátnőjével kiegészülve ugyan abban a szobában, ugyan olyan pazar élményekkel töltöttünk el három napot a csodálatos szállodában.
Az időközi fejlesztés és bővítés még tökéletesebbé tette a wellness részleget, a hammam tradíció óriási élmény, ajánlani tudom mindenkinek. Az esti vizipipa, a gyümölcs kínálat és sajt kóstoló, az zenés-táncos buli . . . . . Kiváló, kiváló, kiváló. Gratulálok a szálloda vezetésének, valószínűleg jövőre is megyünk! ! !
Baráti társaságban töltöttünk egy hosszú hétvégét a szállodában. Mindennel meg voltunk elégedve. A szobák tiszták és kényelmesek,az ételek mind mennyiségben,mind minőségben kiválóak voltak. A személyzet segítőkész és udvarias volt. Bármikor visszamennénk. Emellett Eger közelsége a rengeteg látnivalójával csak emelt az elégedettségünkön. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2 éjszakát töltöttünk ebben a varázslatos szállodában. Nagyon tetszett a marokkói hangulata, a kellemes illat a folyosókon. Éppen tető csere folyt, de egyáltalán nem volt zavaró számunkra. Élveztük a wellnesst kint és bent egyaránt. A hamman szertartás nagyon tetszett. A konyha kíváló, reggelihez még pezsgőt is kíváltak. Ha lehet mégegyszer visszatérünk.
Régi álmom teljesült, összekötve a párom születésnapjával. Sajnos építkezés közepébe csöppentünk. Első délutánt becsukott ablakkal, behuzott függönnyel éltük tul. Aztán másnap reggel 8-kor arra ébredni, hogy a kőműves vakol az ablakunkban, vágnak, furnak, darabolnak idegesítő, felháboritó!
De a sokkoló az volt, amikor a fürdőszobában felnéztem a tetőtéri ablakra és egy idegen pasas nézett vissza rám! Rohanás a recepcióra, reklamáció magamból kikelve. Kaptunk uj szobát,de a zajok az egész szállodában hallhatók. A tisztaság maximális, a wellness csodálatos és nagyon tiszta. Ételek finomak, személyzet kedves és udvarias.
2015 Májusban jártam itt, a szállodán külső és tető munkák voltak, ennek ellenében bent semmit nem lehetett észre venni! Profi szervezés kiváló melósokkal! Bőven hozza mi több túl is teljesít a 4 csillagon a szálloda! Második vezető Hotel az országnak! Régebben is többször jártam és étkeztem itt. . nos itt valami baj lett!