Mesés Shiraz Hotel Egerszalók - Vendégvélemények összefoglalója
A Mesés Shiraz Hotel Egerszalókon a keletimarokkói hangulatot idéző épület és kertje által különleges atmoszférát teremt a pihenéshez. A belső terek gazdag részletekkel, füstölő illatával és gyönyörű fényekkel hozzák létre a meghitt, megnyugtató környezetet. A wellness részleg sokrétű kínálatot nyújt: többféle szauna és gőzfürdő mellett hammam szeánszok és gazdag medencés lehetőségek találhatók, kültéri és beltéri részekkel egyaránt.
A vizipipázás, mentateás kínálat és este élő zene kíséretében a marokkói hangulat tovább fokozza a kikapcsolódást. A konyha változatos és bőséges; a reggeli és vacsora svédasztalos kínálata magában hordozza a keleti ízvilágot is. A szobák alapvetően kényelmesek; az alapszobák mérete kicsit kisebb lehet, de a berendezés igényes és a tisztaság magas szintű. A hotel környezete gondosan ápolt, a kert és a beltéri terek összhangja megnyugtató látványt nyújt. A személyzet figyelmes, udvarias és gyors a szolgáltatásban, így a vendégek könnyen otthon érezhetik magukat. A hely különösen ideális romantikus vagy páros kikapcsolódásra, ahol a tágas szauna- és hammam részleg kiemelkedő élményt nyújt. A szaunaszeánszok és a hammam mellett a medencék és a külső részek részletes kidolgozottsága hozzájárul a teljes ellazuláshoz. Összességében a Mesés Shiraz Hotel Egerszalókon autentikus keleti hangulatot, kiváló gasztronómiát és átfogó wellness-szolgáltatásokat kínál, visszatérő vendégek és első látogatók számára egyaránt emlékezetes élményt biztosít.
Mesés egy hely valóban, annyi bibi volt talán az egészben, hogy érkezésünk napján volt egy recepciós akinek valamiért nem voltunk szimpatikusak, ezt érzékeltette is velünk, mindenki más kedves és segítőkész volt. A szauna szeánszokat itt is csak ajánlani tudom, különösen a délutánit mely különleges és majd egy óra hosszú. A kaja is tökéletes volt itt is, de nem olyan bőséges mint a Bambi.
A varázslatos keleti hangulat egyedülállóvá teszi a szállodát. Külön tetszett, hogy a wellness medencében pihenve illatos menta teát kínáltak körbe. Különböző szauna szeánszokon vehettünk részt, ami megszerettette velem az ilyen kikapcsolódást. Az étel kínálattal és a személyzettel is meg voltam elégedve. Ide még biztosan visszatérek.
Minden tökéletes volt az ételek , a tisztaság, a dolgozók kedvessége. Az welness részleg a szobák tisztasága . Mindenkinek csak ajánlani tudom kellemes nyugodt gondtalan kikapcsolódáshoz esténként zenével ..
A sok wellness szálloda közül, fogalmazhatunk úgy is hogy nem találtunk hibát. A szoba rendben volt, minden működött is benne. A szálloda tökéletes, a mesés jelzés teljesen elfogadható a reklámban. Az ételek kiválóak voltak, bőségesek, finomak. A kiszolgálás maximális. A wellness részleg a pihenésről szól, jól felépített, és kitalált.
Tökéletes a szálloda, a szobák, a wellness, az étterem, a személyzet, egyszóval "mesés". . . . visszatérünk! ! ! Nagyon hangulatos, hogy mindenhol sejtelmes fények vannak, a fürdőben a sok színes lámpa kikapcsol, megnyugtat. A tepidáriumban lévő padok, hát egyszerűen fantasztikusak! ! ! !
A karácsonyt töltöttük itt a családommal. Sok helyen megfordultam már az országban, de ez az a hely, amit a "kifogástalan" jelzővel tudok illetni! Tisztaság, kényelem, udvarias személyzet, minden igényt kielégítő wellness részleg és persze nem utolsó sorban kiváló ételek! Biztosan visszatérünk!
Csak egy éjszakát töltöttünk a szállodába. Gyönyörű junior lakosztàlyt foglaltam ami felülmúlta az elvárásomat. Egy valami volt ami nem nyerte el a tetszésemet, az pedig a kilátás volt. Az ablakból nem egy szép tájat láttam,hanem a falu házait. Minden más tökéletes volt. A személyzet udvarias,a tisztaság hibátlan,az ételek bő választékban,ízletesek voltak.
Fantasztikus élmény volt! Minden évben vissza fogunk térni, nem is akarunk máshova menni. Gyönyörű az egész hotel, fantasztikus volt a szobánk, itt tényleg feltöltődik az ember. Kedves a személyzet, nagyon finomak az ételek. A wellness részleg csodálatos, a különböző fény és víz masszázsokkal. Hihetetlen , hogy minden egyes apró részlet stimmel. Köszönjük!
Kívül-belül impozáns, megkapó hangulatú szálloda. A legapróbb jegyekig egységes stílusban, színben készült, ami nekünk nagyon tetszett. Vacsoráik ízletesek, gazdagon fűszerezettek, ropogósak vagy omlósak, ahogy kell. Folyamatos a tálalás, az ételek ellenőrzése, az étkezés igazi gasztronómiai élmény.
Csak jót tudok mondani. Itt minden szuper és jó, szobáktól a hangulaton át az ételekig:)Nagyon kedves mindenki, nem tudjuk megunni. Mindenkinek tudom ajánlani lelkiismeret furdalás nélkül. Nagyon hangulatos wellness rész, mindig fejlesztik. Vendégközpontú hely, tiszta, makulátlan.