Mesés Shiraz Hotel Egerszalók - Vendégvélemények összefoglalója
A Mesés Shiraz Hotel Egerszalókon a keletimarokkói hangulatot idéző épület és kertje által különleges atmoszférát teremt a pihenéshez. A belső terek gazdag részletekkel, füstölő illatával és gyönyörű fényekkel hozzák létre a meghitt, megnyugtató környezetet. A wellness részleg sokrétű kínálatot nyújt: többféle szauna és gőzfürdő mellett hammam szeánszok és gazdag medencés lehetőségek találhatók, kültéri és beltéri részekkel egyaránt.
A vizipipázás, mentateás kínálat és este élő zene kíséretében a marokkói hangulat tovább fokozza a kikapcsolódást. A konyha változatos és bőséges; a reggeli és vacsora svédasztalos kínálata magában hordozza a keleti ízvilágot is. A szobák alapvetően kényelmesek; az alapszobák mérete kicsit kisebb lehet, de a berendezés igényes és a tisztaság magas szintű. A hotel környezete gondosan ápolt, a kert és a beltéri terek összhangja megnyugtató látványt nyújt. A személyzet figyelmes, udvarias és gyors a szolgáltatásban, így a vendégek könnyen otthon érezhetik magukat. A hely különösen ideális romantikus vagy páros kikapcsolódásra, ahol a tágas szauna- és hammam részleg kiemelkedő élményt nyújt. A szaunaszeánszok és a hammam mellett a medencék és a külső részek részletes kidolgozottsága hozzájárul a teljes ellazuláshoz. Összességében a Mesés Shiraz Hotel Egerszalókon autentikus keleti hangulatot, kiváló gasztronómiát és átfogó wellness-szolgáltatásokat kínál, visszatérő vendégek és első látogatók számára egyaránt emlékezetes élményt biztosít.
3 napot töltöttünk itt, de szívesen maradtunk volna még. Nagyon színvonalas a kiszolgálás és a medencék is hangulatosak, keleten érzi magát az ember. A személyzet udvarias, figyelmes. Az ételek kiválóak. A szombat esti hastánc nagyon érdekes volt. Valamint a vizipipázás is különleges élmény. A napközbeni gyümölcs kínálás is kellemes meglepetés volt. Szívesen visszamennék ide! !
Karácsony után a nyári pihenésünk egy részét is ide tereztük, de nem csalódtunk! A kinti medence kiváló! , a viz hőmérséklete a bár kinálata, a személyzet nagyon kedves. Az ételek minősége és mennyisége is a csillagok számának megfelelő, bár most volt egy kis fennakadás reggel és este is az elfogyott ételek pótlásánál. Egészen biztos visszatérünk!
2 éjszakát töltöttünk itt férjemmel, ami elég kevés volt. Welnesss pihentető, tiszta. A kinti medence is nagyon jó. A kiszolgálás előzékeny. Pihenésre alkalmas hely. A szoba kényelmes, tiszta. Remélem még eljutunk ide de főleg nyáron, hogy minden medencét tudjunk használni. Egyébként a wellness részlegen is nagyon jó levegő van, illatosított , de kellemes.
4 nap /3 éjszakát töltöttünk itt, már nem először. Nem véletlenül vagyunk visszajáró vendégek. Több wellness hotelben járunk már, de ez mindegyiket magasan felülmúlja. Minden téren tökéletes szolgáltatást nyújt. Bár nem olcsó, de ár-érték arányban a legkiválóbb. A személyzet rendkívül kedves, udvarias.
Az étteremben folyamatos az ellátás, széles a választék és nagyon finomak az ételek. A dohányosokat nem kezelik "bűnözőként", több kijelölt dohányzó hely is van. A kert gyönyörűen rendezett.
Nyári pihenésül választottuk az egerszalóki Shiraz Hotelt, voucher-rel. Fő szempont a wellness volt, illetve az hogy ne kelljen nagyon messzire se mennünk (az ország másik végébe 5 órás utazással). Könnyen megközelíthető kocsival, a saját parkolója biztonságos és tágas. Becsekkolás gyorsan ment, az üdvözlő személyzet illedelmes és kedves volt.
Felárért földszinti szuperior szobát kaptunk (képek alapján Standard szoba volt szerintem). A szoba tiszta és kellemes hangulatú volt, bekészítve törölköző, fürdőköpeny, tea és kávé (vízforraló+teafilter+kávépor). Megérkezés és szobafoglalás után egyből a wellness részre mentünk, ahol kaptunk szauna lepedőket és törölközőt. Belső részen 4 finn szauna, 3 gőz szauna, egy kisebb és egy hatalmas jakuzzis medence, rengeteg pihenő ággyal. Külső medence elégg pazar, feszített víztükrös, beachbar-ral a végében, ahol a vízben ülve lehet koktélozgatni :) Homokos röplabda pálya, pingpong, külső jakuzzi és egy infra szauna is volt a külső részen. Az voucherben szerepelt reggeli és vacsora is, amik minden elvárásunkat felülmúlták! Reggelinél még pezsgőt is lehetett inni, ami nekem meglepetés volt, így éltem is vele ;) Szaunaszeánszon is vettünk részt, jó élmény volt. Gratiszként az utolsó napon a wellness használható volt a kijelentkezés után is (öltöző használattal), ami megint plusz pont volt. Egyedül az elhelyezkedése nem nyerte el a tetszésünket. Egy zöldebb övezetben lenne tökéletes helyen, vagy stílusosan egy sivatag közepén :)
Összegzésül: Külcsíny: tökéletes Személyzet: Kedves, illedelmes, segítőkész Wellness: tökéletes Gasztronómia: tökéletes Ár/Érték arány: drága, de a minőséget meg is kell fizetni :)
Ajánlom mindenkinek! 3 nap kevés mindenre, ezért szerintem még visszatérünk!
Már másodszor jártunk itt, kíváncsiak voltunk az új medencékre. A szoba kényelmes volt, habár az erkély nagyon kicsi volt, a másik szoba erkélye teljesen a "nyakán" volt. Az új medence nagyon tetszett, meg a "hencsergők" is, habár elég borsos áron adták ki őket. /1 napra 5000 Ft. / A bárnál szóló zene kissé zavaró volt egész nap.
A reggelik nagyon jók voltak, vacsoránál is mindig volt olyan, amit választani tudtunk. Kérésre csapvizet is hoztak. A személyzet nagyon udvarias és segítőkész.
Régóta vágyódtunk már eljönni ide és nem csalódtunk! Sőt, le voltunk nyűgözve. A halk zene, a sejtelmes fények és a kellemes keleties füstölő illat, amely az egész hotelt belengi teljesen elvarázsolt. Előbb érkeztünk, de felajánlották, hogy a bőröndöt rakjuk le nyugodtan és már használhatjuk is a wellnesst, ha szeretnénk.
Egy kategóriával magasabb szobát, egy junior lakosztályt kaptunk ugyanazért az árért, amit előre kifizettünk, jó kis meglepetés volt! :) Az ételek isteniek voltak, alig vártam az étkezéseket. Talán a desszert volt az, ami kevésbé nyerte e a tetszésemet, de a reggelik és a vacsora főételei mennyeiek voltak. Folyamatosan töltötték újra, így mindenből jutott mindenkinek. Figyelmes személyzet, csodálatos wellness. A hammam pedig kötelező, szuper élmény volt részt venni. Biztosan visszatérünk még!
Elvárásainkat meghaladta a szálloda kialakítása, az autentikus környezet a valóságban sokkal megragadóbb, mint a honlapon található galéria fotóin. A wellness egyedi kialakítású, minden szép, tiszta és rendezett. Egyedül a termál vizet hiányoltam. A szauna szeánszok és a hammam kezelés Tamás nevű szauna mesterrel nagyon szuper volt.
Azt viszont nem szeretem, ha a szauna mester a 15 percből 13-at az ajtóban guggolva beszélget-pihen, ennek ellenére sikeresen befűtött nekünk :). A konyha kiváló, az étterem gyönyörű, a pincérek kedvesek, ami az egész személyzetre érvényes. Az árak magasabbak, azonban a szolgáltatások minősége is sokkal jobb, mint az általam tapasztalt más 4 csillagos szállodáké. Egyetlen apró negatívum, hogy a szobában a bútorok porosak voltak, amit letakarítottam, de erre lehetne jobban figyelni, nem nyújt kellemes benyomást. Pozitívum, hogy korábban érkeztünk, és a szobánkat hamarabb elfoglalhattuk, aminek nagyon örültünk. Összességében egy nagyon kellemes és hangulatos hétvégét töltöttünk itt el. Köszönjük!
Párommal pihentünk itt. A szoba tágas, kényelmes. A wellness pihenésre van kialakítva. Jók a szauna szeánszok, a medencék. A nyitva tartás, lehetne kicsit hosszabb. Imádtuk a rusztikus folyosókat, a selytelmes világítást. Az ételek mennyisége, és minősége kiváló. A személyzet hozzáállása kedvessége, segítőkészsége nagyon tetszett.
Mesés pár napot töltöttünk el a Shirazban! Imádtuk a medencéket, a szaunaszeánszokat és a hammam-ot, az éttermet, a kinti medencét, ami decemberben is nyitva volt, a koktélokat, a hotel kialakítását és keleties stílusát, de legfőképpen a személyzet vendégekhez való hozzá állása az, ami szerintünk visszacsalogatja az embert!
A recepciótól kezdve az étteremig, a masszőrökig mindenhol kedves és nyugodt légkört tapasztaltunk meg általuk, olyan "jó itt lenni" érzést tudtak nyújtani. Párom is "otthon" érezte magát a hotel teljes területén. Well done, Shiraz! Maradjatok meg így, mert még sokszor szeretnénk ellátogatni Hozzátok! ;)
UI: Nyilván elkérik az árát, de összességében megéri náluk pihenni, mivel ez utóbbi sikerülni is fog nekünk! ;)