Hotel Bellevue Esztergom - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Bellevue Esztergom a Dunára kilátást kínáló impozáns kastély-szerű szálloda a Búbánat-völgyben, ideális pihenésre és kirándulásokhoz Esztergom közelében. A wellness részleg sokféle medencével és szaunával rendelkezik (bio szauna, finn szauna, sókamra), amely hozzájárul a pihenéshez. A beltéri és kültéri teraszokról nyíló lenyűgöző panoráma a Dunára és a környező vidékekre terül el.
Reggeli és vacsora svédasztalos kínálata bőséges, változatos, így széles körben kielégíti az étkezési igényeket. A személyzet több tagja kedves és segítőkész, a kiszolgálás gyors és figyelmes. A látványos belső terek, a sok festmény és a Tiffany-lámpák jellegzetes hangulatot adnak az egyébként modern környezetnek. Gyermekes családok számára játszószoba és gyermekmedence áll rendelkezésre, így a családi pihenés zökkenőmentes lehet. A szobák tágasak és ízlésesek, a kilátás pedig több esetben lenyűgöző, az ablakokon keresztül a természet és a Dunára nyíló panoráma érvényesül. A hotel ideális kiindulópont Esztergom történelmi látnivalóihoz és a környékbeli kirándulásokhoz. Az ár-érték arány, a kellemes környezet és a széles körű wellness-kínálat a szálloda kiemelkedő vonásai közé tartoznak. Összességében a Bellevue Esztergom az utazók számára pozitív élményt nyújt, a környezet szépségével, a panorámával és a vendégközpontú szolgáltatásokkal kiemelkedően beilleszkedik a Dunakanyar szállásai közé.
A szállás össszességében megfelelő volt. Kedves személyzettel találkoztunk. A wellnes részleg nekünk megfelelő volt, de hiányzott egy olyan medence, ahol a fiatalok tombolhattak volna. A szabályokat nem tartatják be és a pelenkás babákkal minden medencében fürdenek. A gyerekmedencében viszont bent ültek a szülők is.
Sokszor többen is egy gyerekkel. Papuucsot nem használtak a medencék között és lábmosó nincs. A zuhanyra pedig ráférne a vízkőtlenítés. A wellnes részleg ablakai már nagyon vízkövesek. Úgy látszik, mintha évek óta nem mosták volna. Az ígért cukormentes ételnek a hírét sem hallották pedig megrendeltem és ígérték is. Ezért foglaltunk itt. A reklamáció után sem tettek semmit. Összességében aki jól akarja magát érezni és nem a hiányosságok és a javításra szoruló, vízköves fürdőszobát találja fontosnak az szép napokat tölthet itt és élményekkel megy haza.
A személyzet kedvessége, figyelmessége abszolút jó, az ellátás maximálisan luxus, szinte túlzó. A wellnessi is kitűnő. Az épület általános felújításra szorul, a lapostető teraszok beáznak, a külső burkolatok cserére szorulnak. /lépcsők is/ A külső medence többet érne feszített víztükörrel.
Az épület belső terei, a wellness szolgáltatás jónak, szépnek mondható! A személyzet is figyelmes, odadó. Az ételek nagyon finomak 5*! A wellness épületében ami hatalmas térrel rendelkezik több napágyat, széket lehetne betenni! Maga az épület, és a környéke egy felújítást megérdemelne! Amit hiányoltam h reggeli előtt nem lehetett lemenni úszni. Összeségében jól éreztük magunkat!
A személyzet kedves, figyelmes. Az ételek változatosak, finomak voltak. A wellness teljesen megfelelő. A család apraja-nagyja ott volt, a kicsikkel is kiemelkedően kedvesek voltak. Ami kevésbé tetszett, hogy a hűtők nem működtek megfelelően, és sokkal több asztal, szék kellene a teraszon. Jól éreztük magunkat, az étkezőből, teraszról, a látvány gyönyörű.
RECEPCIÓ kissé kopott . Recepción folyamatossan a szennyes kocsik parkiroznak . 203 szoba : mini bár szekrény ütött kopott szoba ajtó lötyög feiső borító léc hiányzik tévé csatorna nagyon kevés távirányító gyenge minőségü amit jeleztem kértem akorigálást igéret volt más nem Éterem szőnyege elbirna egy nagy takaritást ,A fürdőben néhol hiányoznak mozaiklapok a medencékben a vizszint vonalába lehetne egy alaposabb takarítást eszközölni mert nem szép látvány a fekete csík Egyébként minden más jó volt .
Sajnos a szoba a tetőtéri a nem működő légkondicionáló miatt kellemetlen volt!Viszont nagyon meg voltam elégedve a nagyon kedves személyzettel tisztasággal mindenben készségesek segítőek profik a wellnesst is beleértve:-) étterem magas színvonalú kiszolgálás és választék gyönyörű kilátással Köszönettel.
Szép a szálloda, a környezete gyönyörű, a szoba tágas, elegáns, kényelmes, az ételek finomak, bőséges a választék. Biztosan fogunk még ide jönni. Viszont van egy kis gond a szobák karbantartásával, talán egy kicsit nagyobb hangsúlyt kell fordítani erre. Nem a vendég feladata.
, hogy a fürdőszoba zárcím kiálló csavarját behajtsa, vagy a függönytartó sínről lejött csúszkákat visszarakja, hogy funkcionálhasson a sötétítő függöny.
A szoba már érkezéskor sem volt megfelelően kiporszívózva. A kézmosó vízköves volt, a kézmosónál a csaptelep mozgott, a perlátor spriccelte a vizet. A két ágy nem volt egyforma, az egyik nagyon kemény, kényelmetlen volt. Az ajtó hézagos, minden behallatszott a folyosóról. A takarító személyzet már korán hangosan beszélget a folyosón, ami nagyon zavaró volt.
Ket dolgot említenék: 1. Mi kutyust vittünk, és a szomszéd szobába is egy kutyás vendéget tettek ahol közös erkély . Ez hogy lehet? ? ? ? Az ő kutyajuk bejött hozzank mert az ajtó nyitva volt. A frász jött ránk mert éppen feküdtünk, es a kutya elkezdett ugatni az ágyunk mellett, majd bejött a szomszed a kutyáert az erkelyen át.
Szóval. . . mi meg ott egy szál bugyiban. Meggondolatlan szobaosztás! ! ! ! ! Ilyet nem lehet két idegen kutyát egymás mellé? ? ? De ha már így alakult akkor PARAVÁNT kellene ilyenkor odatenni! ! ! ! Szóltunk, de nem kaptunk. 2. A személyzet egyikk tagja az első este csúcsot döntött az étteremben, a medencés büffénél ( hideg,fonnyadt sültkrumpli jött amit itt nem tudtak melegíteni mert, hogy nincs mikro) a fenti presszónál is a hölgy igencsak modortalan volt) De másnap estére mindenki kedves lett, NEM TUDJUK mi történhetett Viszont a menedger Úr ! ! ! Szimpatikus, nagyon korrekt, inteligensen komunikáló, segítőkész, udvarias ember. Köszönjük ! Jól éreztük magunkat
Szép estét köszönöm a lehetőséget. . nagyon jol éreztem magam mindvégig annak elenére,hogy egyedül voltram. . Minden csodálatos volt a festői környezet. . az épület amit én magamba TÜNDÉR PALOTÁNAK neveztem el. . egy dolog ami hiányzott. ,de az nem az önök s a hely hiánya,hogy nem gyógyvízes fürdő. .
de ezt az egy picurka dolgot,nem is hibának nevezném. . hiszen. . Attól függetlenül én csodás élményekkel közvetlen kedves emberekkel találkoztam. . Biztosan ajánlanám sőőőt ismerős körbe sokat meséltem is erről a helyről. Az én bátortalanságom hiánya volt,hogy egyedül nem mertem elmenni a tó hoz amit sokan sokan dícsértek. . Szóval röviden ennyi s köszönöm a mai napig meglévő csodás élményt meg mindent. . Üdvözlettel:) czapár Ilona