Hotel Bellevue Esztergom - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Bellevue Esztergom a Dunára kilátást kínáló impozáns kastély-szerű szálloda a Búbánat-völgyben, ideális pihenésre és kirándulásokhoz Esztergom közelében. A wellness részleg sokféle medencével és szaunával rendelkezik (bio szauna, finn szauna, sókamra), amely hozzájárul a pihenéshez. A beltéri és kültéri teraszokról nyíló lenyűgöző panoráma a Dunára és a környező vidékekre terül el.
Reggeli és vacsora svédasztalos kínálata bőséges, változatos, így széles körben kielégíti az étkezési igényeket. A személyzet több tagja kedves és segítőkész, a kiszolgálás gyors és figyelmes. A látványos belső terek, a sok festmény és a Tiffany-lámpák jellegzetes hangulatot adnak az egyébként modern környezetnek. Gyermekes családok számára játszószoba és gyermekmedence áll rendelkezésre, így a családi pihenés zökkenőmentes lehet. A szobák tágasak és ízlésesek, a kilátás pedig több esetben lenyűgöző, az ablakokon keresztül a természet és a Dunára nyíló panoráma érvényesül. A hotel ideális kiindulópont Esztergom történelmi látnivalóihoz és a környékbeli kirándulásokhoz. Az ár-érték arány, a kellemes környezet és a széles körű wellness-kínálat a szálloda kiemelkedő vonásai közé tartoznak. Összességében a Bellevue Esztergom az utazók számára pozitív élményt nyújt, a környezet szépségével, a panorámával és a vendégközpontú szolgáltatásokkal kiemelkedően beilleszkedik a Dunakanyar szállásai közé.
Másodszorra tértünk vissza. Kissé későn foglaltam, ennek tudom be a szoba hiányosságait: A szekrényajtó leesett, nem volt jól rögzítve (másnap megcsinálták), az ablak rögzítője félig le volt törve, (padlástéri ablak), a WC fedelének az egyik rögzítője hiányzott, az állólámpában ki volt égve az égő.
Ezeket csak távozáskor jelentettük, hogy a következő lakó jobb száj ízzel távozzon. Egyébként is padlástéri szoba volt, ami nem olyan kényelmes. (Előzőleg nagyon jó szobánk volt. ) Az ár-érték arányában azért ez is megfelelt. A recepciósok nagyon kedvesen fogadták, és megköszönték az észrevételeinket.
A hotel panorámája a fekvésének köszönhetően, csodálatos. A kiszolgálás átlagos minőségű, ugyanolyan, mint általában máshol. A takarításra jobban ügyelhetnének, ugyanis néhány vendég panaszkodott a pókhálókra, bár mi ilyen jellegű dolgot nem tapasztaltunk. A bárban lehetne állandó kiszolgálás, ugyanis volt olyan, hogy csengettünk, de nem jött oda senki kiszolgálni minket. Ezeket leszámítva élvezhető es gondtalan volt az ottlétünk!
Csendes helyen, gyönyörű kilátással rendelkező szálloda. A szolgáltatások színvonalával nagyon elégedettek voltunk, a hotel wellnessrészlege kiemelkedő. Csak ajánlani tudom.
Nagyon szép hétvégét töltöttünk a Bellevue hotelban! A szálloda nagyon szép! Gyönyörű a környék,csend van,pihenni kiválló! Amít negatívumként tudnék írni,hogy az ágyon az a pótmatrc lepedőstől elcsúszik,az erkélyajtót megemelve lehetett csukni,és kár hogy bukóra nem állítható,éjjel szívesebben aludtunk volna nyitott ajtónál mint légkondival.
A fürdőajtó szintén nehezen nyílik,sokszor az hittük bentragadunk! Összességében minden jó volt,a személyzet nagyon kedves,az ételek finomak,és bőséges a választék,a welnes pedig szuper!
Gyönyörű, tiszta szálloda. Modern és klasszikus is egyben. Személyzet figyelmes, segítőkész. Családbarát szálloda. Medencék minden igényt ki tudnak elégíteni, idősebbeket és fiatalokat, gyerekeket is. Az ételek bőségesek, és finomak. A reggelinél és vacsoránál bőven van választék. A szállodában található ajándékbolt üzemeltetője nagyon kedves volt. Jól éreztük magunkat, szívesen maradtunk volna még pár napot.
Nagyon kellemes pár napot töltöttünk a hotelban. A szoba, a kilátás a felszereltség teljesen rendben volt. A tisztasággal is meg voltunk elégedve. A szobába bekészítve kopottabb kis méretű fürdőköntöst találtunk, de kérésre azonnal kicserélték. Az étkezésnél is mindenki talált kedvére valót. Bármikor visszamennénk!
6 hónapos babával töltöttünk el 3 éjszakát. Szuperül éreztük magunkat a személyzet nagyon kedves mosolygós. Ételek nagyon finomak és bőséges választék van. A szálloda nagyon szép igényes gyönyörű helyen van. Wellnesben is pont elég medence van. A tisztaság hagy némi kivetni valót de ezt leszámitva mindennel elégedettek voltunk. Biztos visszatérünk még
A hotel gyönyörű környezetben helyezkedik el. Az étterem szolgáltatásai jók voltak az ételek ízletesek voltak. A wellnes rész is elég jó volt azonban azt a szálloda részéről senki nem felügyelte ezért fordulhatott elő hogy felnőttek áztatták magukat a gyerekmendencében illetve a felnőtt medencébe áztatták a pelenkás kisbabát annak ellenére hogy ki volt írva hogy tilos.
A legnagyobb problémát azonban a szobák tisztasága okozta. Érkezésünkkor egy sárga foltokkal szennyezett párnahuzat volt felhúzva melyet egyből jeleztünk a recepciósnak hogy szeretnénk ha lecserélnék. Több óra elteltével ismét szóltunk a recepciósnak aki előttünk felhívta a takarítókat melyre a telefonból kihallatszó választ inkább nem részletezném - nem nagyon tetszett a személyzetnek a kérésünk-. Végül mint utólag kiderült a vezetőtöl kaptunk tiszta párnát. A fürdőszobában hemzsegett a hangya, a szobában látszott hogy alapos takarítás nagyon rég volt. . . Az ágy matraca olyan kemény volt hogy a rugók nyomtak több helyen,pihentető alvásra nem nagyon volt alkalmas. Végezetül annyit hogy nem tetőtéri szoba volt foglalva hanem díszkertre néző ennek ellenére tetőtérit kaptunk. A jó élményeket csupán a környezet gyönyörűsége adta mely kárpótolt minket a szálláson tapasztalt kellemetlenségekért.
A szálloda gyönyörű helyen van. A szobák tisztaság, főleg a fürdőszoba hagy némi kivetnivalót maga után. A wellness részleg változatos, de itt is van mit javítani(szauna törölköző nem mindig volt).
A hotel wellness rèszlege jò volt.Ami igazi csalòdàst okozott,az a konyha.4csillagos helyhez kèpest inkàbb menza.az ètlap szegènyes,viszont dràga,ès mèg nem is azt adjàk amit kèr a vendèg(pl kuszkusz helyett rizst,minden magyaràzat nèlkül).