Hotel Bellevue Esztergom - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Bellevue Esztergom a Dunára kilátást kínáló impozáns kastély-szerű szálloda a Búbánat-völgyben, ideális pihenésre és kirándulásokhoz Esztergom közelében. A wellness részleg sokféle medencével és szaunával rendelkezik (bio szauna, finn szauna, sókamra), amely hozzájárul a pihenéshez. A beltéri és kültéri teraszokról nyíló lenyűgöző panoráma a Dunára és a környező vidékekre terül el.
Reggeli és vacsora svédasztalos kínálata bőséges, változatos, így széles körben kielégíti az étkezési igényeket. A személyzet több tagja kedves és segítőkész, a kiszolgálás gyors és figyelmes. A látványos belső terek, a sok festmény és a Tiffany-lámpák jellegzetes hangulatot adnak az egyébként modern környezetnek. Gyermekes családok számára játszószoba és gyermekmedence áll rendelkezésre, így a családi pihenés zökkenőmentes lehet. A szobák tágasak és ízlésesek, a kilátás pedig több esetben lenyűgöző, az ablakokon keresztül a természet és a Dunára nyíló panoráma érvényesül. A hotel ideális kiindulópont Esztergom történelmi látnivalóihoz és a környékbeli kirándulásokhoz. Az ár-érték arány, a kellemes környezet és a széles körű wellness-kínálat a szálloda kiemelkedő vonásai közé tartoznak. Összességében a Bellevue Esztergom az utazók számára pozitív élményt nyújt, a környezet szépségével, a panorámával és a vendégközpontú szolgáltatásokkal kiemelkedően beilleszkedik a Dunakanyar szállásai közé.
A napozóteraszra nyíló szobánk volt, nagyon kényelmes. Sajnos mellettünk volt valami szervíz gép, (talán a wellneshez kapcsolódott) elég hangos volt éjszaka, de azért lehett aludni tőle.
A szálloda, nagyon szép és nyugodt környezetben fekszik. A szobák szépek és tágasak. Az alkalmazottak segítőkészek. Amivel kevésbé voltunk elégedettek, az az étkezéseknél a kínálat, viszonylag kevés volt, de finomak az ételek. Minden mással tökéletesen elégedettek voltunk.
A szálloda festői környezetben helyezkedik el, távol a város zajától. A szoba tágas, szép, a személyzet kedves. A vacsoránál lehetne kicsit bővebb a választék, viszont az ételek finomak voltak, külön tetszett, hogy volt fagyi is.
Immáron 4. alkalommal választottuk ezt a szállodát, nem véletlenül. :) Két gyermekünkkel érkeztünk. Megérkezésünkkor pici bonyodalom adódott a szobát illetően, de nagyon gyorsan és precízen hárították ezt a kellemetlenséget, így végül egy nagyon jó 4 napos pihenést tudhatunk magunk mögött. Az ételek mint eddig is finom, ízletesek voltak.
A hotel nagyon szép helyen van, nagyokat lehet sétálni, kirándulni. A recepciósok kimondottan kedvesek, segítőkészen. Az étteremben is ezt tapasztaltuk az ottani személyzetnél. Finom, bőséges reggeli, vacsora. Ami negatívum volt, hogy nem volt kitakarítva a szobánk, pedig majdnem 15 órakor érkeztünk. Aztán is problémánk volt a takarítással!
Először összesen két törölközőt kaptunk. Három nap után kértünk tiszta törölközőt, de csak újabb kérésre, a negyedik napon kaptunk. Ezek ellenére jól éreztük magunkat, szívesen megyünk máskor is.
A várostól való távolsága miatt adtam csak 4 pontot az elhelyezkedésre. A hotel környezete viszont nagyon szép. A vacsora étkezésben keveseltem a csirkehúst. A gyümölcs csak dinnyéből állt. Az ételek nagyon ízletesek és bőségesek. A szoba elég kicsi. A szolgáltatásban egy problémám volt az pedig a 21 órai welnes medencék zárása.
Úgy gondolom, hogy a legalább 22 órai zárás nem egy földtől elrugaszkodott elvárás lenne. A medencék vízhőfoka nagyon jó hőmérsékletre voltak beállítva. Összességében jól éreztük magunkat. köszönjük!
Az üdülő csodálatosan szép környezetben fekszik hegyek között / Búbánat völgyben /. Az épület modern kialakításban kényelmes helyet biztosít a pihenésre, szórakozásra,fürdőzésre . hegyek közötti sétára, 88 éves vagyok de remélem még többszőr igénybe tudom venni az üdülő szolgáltatásait. Ezúton is köszönjük a Feleségemmel együtt. Jeszenszki házaspár.
Nagyon kedves volt fogadtatás,a szoba tiszta, kellemes hőmérsékletű. A reggeli,vacsora bő választékával, kiváló. A fürdő tiszta, medencék sok élménnyel gazdagítottak. Csak ajánlani tudom mindenkinek .
Visszatérő vendégek voltunk és leszünk is. Nem is akarom tovább ragozni csodálatos napokat töltöttünk el a szállodába.Ősszel ismét visszatérünk. Köszönet az egész személyzetnek!
Hotelböl a kilatas,pazar volt. Gyönyörü festöi környezetben helyezkedik el. Udvaron csodaszep viragok. Wellnes resz kifogastalan volt. Ételek finomak voltak,a vàlaszték kicsit szerenyebb volt 4 csillagos szallodahoz kepest.