Hotel Bellevue Esztergom - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Bellevue Esztergom a Dunára kilátást kínáló impozáns kastély-szerű szálloda a Búbánat-völgyben, ideális pihenésre és kirándulásokhoz Esztergom közelében. A wellness részleg sokféle medencével és szaunával rendelkezik (bio szauna, finn szauna, sókamra), amely hozzájárul a pihenéshez. A beltéri és kültéri teraszokról nyíló lenyűgöző panoráma a Dunára és a környező vidékekre terül el.
Reggeli és vacsora svédasztalos kínálata bőséges, változatos, így széles körben kielégíti az étkezési igényeket. A személyzet több tagja kedves és segítőkész, a kiszolgálás gyors és figyelmes. A látványos belső terek, a sok festmény és a Tiffany-lámpák jellegzetes hangulatot adnak az egyébként modern környezetnek. Gyermekes családok számára játszószoba és gyermekmedence áll rendelkezésre, így a családi pihenés zökkenőmentes lehet. A szobák tágasak és ízlésesek, a kilátás pedig több esetben lenyűgöző, az ablakokon keresztül a természet és a Dunára nyíló panoráma érvényesül. A hotel ideális kiindulópont Esztergom történelmi látnivalóihoz és a környékbeli kirándulásokhoz. Az ár-érték arány, a kellemes környezet és a széles körű wellness-kínálat a szálloda kiemelkedő vonásai közé tartoznak. Összességében a Bellevue Esztergom az utazók számára pozitív élményt nyújt, a környezet szépségével, a panorámával és a vendégközpontú szolgáltatásokkal kiemelkedően beilleszkedik a Dunakanyar szállásai közé.
Gyönyörű helyen van a hotel és jól megközelíthető. A szoba elegáns, ízlésesen berendezett és kényelmes. Érkezésünkkor üdvözlő italt, egy pohár pezsgőt kaptunk. Az ételek finomak voltak, bár nekünk túl sós, a desszertek pedig nagyon édesek voltak.
Összességében tetszett a Hotel Bellevue, főleg a Welness része, mert itt mindenki megtalálhatja a számára megfelelő lehetőséget és a elég nagy is, nincs zsúfoltság. Amiben egy kicsit hiányérzetem volt az a szoba kialakítása és a fürdőszoba, egészen pontosan a zuhanyzó része.
A mai digitális világban /mobil, laptop stb…/ nem ártana több áramforrást elhelyezni, konkrétan 1 db szabad aljzatot találtunk a szobában. Az éjjeli lámpák helyzete is érdekes, mert úgy vannak felszerelve a falra, hogy az ágyból még véletlenül sem lehet fel és lekapcsolni. Javasolnék normál olvasólámpákat beszerezni. A zuhanyzó is érdekes volt, mert a víznyomás hiány miatt elég hosszadalmas és körülményes volt ez az egyébként egyszerű tevékenység. De mint, ahogy kezdtem is, összességében tetszett a szálloda, szép és jó az elhelyezkedése, nagyon szép a kilátás és kisebb-nagyobb túrázásokra is megfelelő helyszín.
Mint a fenti csillagok is mutatják,abból is látni,mivel nem voltunk annyira megelégedve,és mi az ami tetszett. A Hotel gyönyörű helyen van,a panoráma felül múlhatatlan. A szobák kényelmesek,és tiszták,kivéve a svábbogarat,amit agyoncsaptunk. Nekünk leginkább az étkezés nem felelt meg négy csillagnak. A reggelinél pl.
mind a 4 nap ugyanaz a kakaós süti volt. A vacsora választéka,minősége nem volt ár/érték arányos. Sokat járunk wellneselni,kétszer voltunk /a kb. 3o-ból/négycsillagosba,Kalocsán,és itt,mind a kétszer kicsit csalódtunk. Mi, úgy gondolom ezután maradunk a háromcsillagosnál. Tisztelettel: Mattauchné Gergácz Anna.
Pihentető napokat töltöttünk a csodálatos Duna-kanyarban elhelyezkedő Hotel Bellevueben. A szálloda szolgáltatásaival meg voltunk elégedve. A vacsora, valamint a reggeli is bőséges volt és változatos. A szálloda wellness részlege is megfelelő kényeztetés nyújtott számukra.
A személyzet, főleg a wellnes részlegben igen közvetlen és segítőkész volt. Mindenben segítettek. A személyzet többi tagjárol sem tudunk negatívumokat felsorolni, inkább mindenhol pozitív hatások értek. A félpanziós ellátás változatos, ízre finomak voltak. A környezet, a kilátás csodálatos volt Ami negatívum: Az ételek felszolgáláskor már hidegek - langyosak voltak. Sajnáltam, hogy szauna után, már nem lehetett a kinti medencét használni.
Csodálatos környezetbe épült szállodába érkeztünk,ragyogó őszi napsütés beragyogta a környéket.Kedves fogadtatás után hamarosan fürödni indultunk a wellness részleg is nagy élmény volt.A környék tele van szebbnél szebb látnivalóval rengeteg a lehetőség kirándulni! Ajánlottam ismerőseimnek!
Évek óta járunk a Belleuve Hotelbe, részben, mert 10 km-re lakunk, részben, mert gyönyörű a fekvése, és 2 éjszakára tökéletes megoldás. Nagyon kedveljük a wellness részleget, a sókamrát és a gőzkabint is, ami előfordult már, hogy nem működött, de most egészen jó volt. Élvezettel megyünk a sodrófolyosón is.
Ami páratlan, az a kilátás! Akár a medencéből,a kár a nyugágyból, akár az étteremből nézelődünk, ott van előttünk a Duna és a Börzsöny. A szobák szépek és ízlésesek, a kiszolgálás is nagyon udvarias. A vacsora is ízletes, talán annyi a megjegyzésem, hogy mi 1/2 8 után mentünk, és jócskán elfogytak az ennivalók, amiket nem pótoltak. De ettől függetlenül nagyon jól érezzük magunkat mindig, és még egy délutános wellnessezésre is el szoktunk menni ott alvás és étkezés nélkül.
Szüleimtől és nagymamámtól halottam erről a helyről. Ők csak jó dolgokat meséltek róla, de mi találtunk néhány kifogásolható pontot. Az éttermi személyzet száma véleményem szerint túl alacsony, nem volt gördülékeny a kiszolgálás. A szoba tisztaságában is találtam kifogásolható tényezőket.
Viszont a wellness részleggel maximálisan meg voltunk elégedve, az étterem kínálata is remek volt. Mivel az ár értek arány véleményem szerint nem a legmegfelelőbb, nem vagyok benne biztos, hogy ajánlanám ismerőseimnek.
remek kilátás szép környezet kaja elfogadható egy kicsivel nagyobb választék lehetett volna a szobahűtő zajosan hűtötte le az aránytalanul drága benne levő italokat az ágy sem volt arányban a 4**** al/szivacsbetét/a kisebb hibáktól eltekintve oké üdv. állandó teltházat kivánok de azért sokat kell dolgozni mert a konkurencia résen van
egy hetet töltöttem párommal fenti szállodában a személyzet igen kedves, figyelmes odaadó volt. egy dolog viszont nem igazán tetszett és az a takarítás. hiába dobtam le a koszos törölközőt a földre mikor kirándulni mentünk ugyanott találtam vissza tértünkkor is. hiába raktam az ajtó kilincsre "takarítást kérek" jelzést.