Hotel Bellevue Esztergom - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Bellevue Esztergom a Dunára kilátást kínáló impozáns kastély-szerű szálloda a Búbánat-völgyben, ideális pihenésre és kirándulásokhoz Esztergom közelében. A wellness részleg sokféle medencével és szaunával rendelkezik (bio szauna, finn szauna, sókamra), amely hozzájárul a pihenéshez. A beltéri és kültéri teraszokról nyíló lenyűgöző panoráma a Dunára és a környező vidékekre terül el.
Reggeli és vacsora svédasztalos kínálata bőséges, változatos, így széles körben kielégíti az étkezési igényeket. A személyzet több tagja kedves és segítőkész, a kiszolgálás gyors és figyelmes. A látványos belső terek, a sok festmény és a Tiffany-lámpák jellegzetes hangulatot adnak az egyébként modern környezetnek. Gyermekes családok számára játszószoba és gyermekmedence áll rendelkezésre, így a családi pihenés zökkenőmentes lehet. A szobák tágasak és ízlésesek, a kilátás pedig több esetben lenyűgöző, az ablakokon keresztül a természet és a Dunára nyíló panoráma érvényesül. A hotel ideális kiindulópont Esztergom történelmi látnivalóihoz és a környékbeli kirándulásokhoz. Az ár-érték arány, a kellemes környezet és a széles körű wellness-kínálat a szálloda kiemelkedő vonásai közé tartoznak. Összességében a Bellevue Esztergom az utazók számára pozitív élményt nyújt, a környezet szépségével, a panorámával és a vendégközpontú szolgáltatásokkal kiemelkedően beilleszkedik a Dunakanyar szállásai közé.
A ágyakban nagyon kemény a matrac, sok a hangya a szobában, a tetőtéri ablakon nincs sötétítő, ez nagyon zavaró. Ettől eltekintve jól éreztük magunkat!
7 éjszakát töltöttünk el. A szálloda festői környezetben található, mesés kilátással a Dunára. A svédasztal bőséges és változatos volt, többször is volt vad étel. A vacsora alatt fagylaltot is lehetett fogyasztani. A wellness részlege nagyon jó. Nyáron kinti medence is üzemel. Jól éreztük magunkat.
A szálloda elhelyezkedése, fekvése csodálatos. Kár, hogy nem volt erkélye a szobánknak. A szoba egyik fala meglehetősen kopott- lyukakkal teli - illetve a kis hűtőszekrény eléggé romos állapotban volt. Az ágy nagyszerű kényelmes, nagy. A reggeli választéka nagyszerű, tényleg minden igényt kielégítő.
A vacsorával sem volt gond, illetve nekem annyi, hogy mivel vegetáriánus vagyok nem igen találtam a salátákon kívül más húsmentes ételt. A medencék szépek,a wellnesz részleg jó. A kinti úszómedence vize nagyon hideg, viszont így nem voltak benne sokan. A teraszok gyönyörűek a kilátással együtt, nyugalom és csend volt. Érkezéskor a recepción nem voltak túl udvariasak és jóval 2 óra után foglalhattuk csak el a szobát. Mindent összefoglalva jól éreztük magunkat télen is szívesen visszamegyünk illetve másoknak is ajánljuk a szállodát.
Sajnos csak érkezéskor tájékoztattak minket,hogy az élménymedence két napig NEM használható!A kültéri medence viszont nagyon jó, bár eléggé hideg volt!
A Hotel Bellevue egy kiváló épületegyüttes, csodás szobákkal, leginkább újabb kori kastély jelleggel :) Esztergom elhelyezkedése, természeti szépsége, a Duna, a látnivalók mind-mind vonzóvá teszik. Nyári nagyüzemben volt alkalmunk itt három napot eltölteni, jellemzően négy csillagos szállókban foglalunk máskor is.
Voltak kellemetlenségek az éppen ezekre a napokra lezárt legnagyobb élménymedence, azon túl nem volt vízellátás az egyik napon, ami a reggeli készülésben igen kellemetlen volt, de nem tragikus, viszont hogy ezt a személyzet mennyire nem tudta elegánsan kezelni, az furcsa volt, s így ezekre a napokra sajnos csak jó minősítést tudok adni. De összességében szerintem ez egy jó hely, fogom másnak is ajánlani, kiváló az ár-érték aránya is.
Nagyon szép helyen található a szálloda. A szoba kényelmes volt, csak éjjel nagyon hallatszott a gépház, vagy a valami gép zúgása. Nem a légkondi volt, mert azt lekapcsoltam. Igaz, hogy manzárd szobában laktam és közel a Wellness részleghez. A szoba berendezése, ízléses, megfelelő volt.
A konyha választéka is jó volt, csak második este a kirándulásunk miatt csak 20 órakor tudtunk lemenni és már úgy éreztük, hogy csak maradékok voltak. Véleményem szerint ha 9 óráig van az étterem nyitva, addig kell biztosítani a választékot. Nem maradtunk éhesek, csak például palacsintát már 20 óra után nem hoztak ki. A welness részleg fantasztikus, sok szauna világ, tiszta medencék. A személyzet nagyon kedves, elromlott a zár és azonnal jöttek megcsinálni. Összességében csak ajánlani tudom és szeretnénk még visszatérni!
Két éjszakát, három napot töltöttünk el a szállodában. A hotel jól megközelíthető helyen, gyönyörű környezetben fekszik. Mind a kirándulási, mind a pihenési lehetőségek adottak bárki számára. A Hotel személyzete nagyon udvarias, segítőkész minden tekintetben. Az étkező Dunára tekintő ablakai varázslatosak, az ételek minősége, mennyisége, választéka kiváló.
A Hotel jól megközelíthető helyen, csendes környezetben, az étteremből gyönyörű kilátással rendelkezik. Az ételek nagyon finomak és változatosak. A helyi kültéri és beltéri fürdési lehetőség kiváló. A személyzet előzékeny, udvarias.Remek pihenő és egyben kiránduló hely!
wellness es az etkezes,a pincerek felszolgalasa kituno volt.a recepciónál is nagyon segitokesz a szemelyzet,csak a szobával es annak tisztasagaval volt problemank.
Alapvetően elégedettek voltunk a szállodával, jól éreztük magunkat. A wellness szolgáltatás nagyon jó volt. Az ételek minősége kifogástalan, ízletes, nagy választék. Ami kevésbé tetszett, az a pótágy minősége (összecsukható, vékony matraccal)szerintünk színvonal alatti volt.