Hotel Bellevue Esztergom - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Bellevue Esztergom a Dunára kilátást kínáló impozáns kastély-szerű szálloda a Búbánat-völgyben, ideális pihenésre és kirándulásokhoz Esztergom közelében. A wellness részleg sokféle medencével és szaunával rendelkezik (bio szauna, finn szauna, sókamra), amely hozzájárul a pihenéshez. A beltéri és kültéri teraszokról nyíló lenyűgöző panoráma a Dunára és a környező vidékekre terül el.
Reggeli és vacsora svédasztalos kínálata bőséges, változatos, így széles körben kielégíti az étkezési igényeket. A személyzet több tagja kedves és segítőkész, a kiszolgálás gyors és figyelmes. A látványos belső terek, a sok festmény és a Tiffany-lámpák jellegzetes hangulatot adnak az egyébként modern környezetnek. Gyermekes családok számára játszószoba és gyermekmedence áll rendelkezésre, így a családi pihenés zökkenőmentes lehet. A szobák tágasak és ízlésesek, a kilátás pedig több esetben lenyűgöző, az ablakokon keresztül a természet és a Dunára nyíló panoráma érvényesül. A hotel ideális kiindulópont Esztergom történelmi látnivalóihoz és a környékbeli kirándulásokhoz. Az ár-érték arány, a kellemes környezet és a széles körű wellness-kínálat a szálloda kiemelkedő vonásai közé tartoznak. Összességében a Bellevue Esztergom az utazók számára pozitív élményt nyújt, a környezet szépségével, a panorámával és a vendégközpontú szolgáltatásokkal kiemelkedően beilleszkedik a Dunakanyar szállásai közé.
Az én személyes véleményem a helyről,mondjuk,hogy jó! Én most nemrég voltam itt ,és most már harmadszor az unokámmal. A hely szép és nyugodt,de unalmas. A szállodában semmilyen rendezvény vagy est nincs a vendégek részére,egy újságot nem lehet venni,aki nem autóval megy az ottmarad a szállodában!
Ha erkélyes szobát foglalok,akkor van kilátás a Dunára. Én most voltam itt utóljára,mert voltam már sok 4-es Hotelben,de mindenhol voltak programok. Az ellátás ,nagyon jó volt!
Visszatérő vendég vagyok. Örömteli a külső új medence kialakítása. Látom, hogy az "elmaradt" karbantartásokat "pótolták". Ugyanakkor felháborodásomnak kell hangot adnom, amiért a fürdő köntösök kapcsán egyoldalúan és előre 5000 Ft-tal "megterhelték a vendég számláját", az ágyon hagyott üzenet szerint.
Én magam szóvá tettem volna, de a párom megkért, hogy ne "intézkedjek" és magára vállalta a köntösök "szállítását" és a szennyesládába helyezését. Jogi és számviteli abszurdum a vendég "számlájának" egyoldalú "megterhelése" és "megdolgoztatása" (Hozza le a fürdő köntösöket. )
Az első benyomás alapján gyakran ítél az ember! A gyönyörű épület együttest látva alig vártuk, hogy közelebbről is megismerjük a szállodát! Nem kellett csalódnunk. A régies stílus , a gyönyörű festmények a falon, a színek és az építészeti formák harmóniája uralja az épületet.
Szinte minden a kikapcsolódni vágyók komfort érzetét és nyugalmát, az itt töltött idő csodálatosabbá tételét szolgálja. A wellness részleg egyedi és bő kínálata,a fürdési és szaunázási lehetőségek tárháza és a gyönyörű építészeti megoldások páratlanná teszik a szálloda arculatát. A tetőtéri teraszok még romantikusabbá varázsolják a környezetbe illő épületegyüttest. Kifogásolni valóm talán csak az lenne, hogy a recepció pultja, szinte eltakarja az ott ülő fogadó személyzetet. A másik pedig, hogy nem tartom szerencsés megoldásnak a szobában lévő kis hűtők kis szekrényben történő elhelyezését sem energia fogyasztás szempontjából, sem esztétikailag. /Egész nap és éjjel halk morajjal hűtenek,s így jóval magasabb az energia felhasználásuk is. / A személyzet kedves, kézséges, a rend és tisztaság szembetűnő. Olyan hely , ahová bármikor visszavágyik az ember a világ zajából. Szeretnénk máskor is itt tölteni a szabadidőnket! További jó munkát kívánunk a Szálloda valamennyi szorgos dolgozójának! Reméljük még eljutunk valamikor erre a gyönyörű helyre!
Akinek nincs autója nagyon kényelmetlen helyzetbe tud kerülni. Egy bolt, egy gyógyszertár nem ártana a szálloda közelében. Aki még nem látta ezt a csodás szállodát, és látványosságot annak a figyelmét fel kellene hívni az előbb említett hiányosságokra. Ajánlani csak annak tudom akinek autója van.
Amint utolag kiderult volt a számlánkon két olyan ennivaló fogyasztás a hotalban,amit nem mi fogyasztottunk el kb 8000 ft értékbrn.A fogyasztásokat máskép kellene evidálni nem papíron.Koszonom.
A hotel rendkívül szép, csendes helyen van. A szoba, mivel padlástéri volt,kilátás szempontjából nem volt annyira tetszetős. Zavaró volt az italhűtő folyamatos búgása. A szobában egyetlen ülő alkalmatosság volt, a fésülködő, háttámla nélküli szék. Az ágyak matracai, különösen az egyik nagyon puha volt.
A szomszéd szobában kutya volt a vendégekkel, melynek ugatása több alkalommal zavart bennünket. A fürdő részlege kényelmes, tetszetős volt. Nagyon sok időt töltöttünk itt. Összességében meg voltunk elégedve. Második alkalommal jártunk itt.
A személyzet kifogástalan, mindenki rendkívül kedvesen, udvariasan viselkedett. A szobánknak csodás kilátása volt a Dunára és a hegyoldalra, a wellness-részleg kiváló. Esetleg egy úszómedencét hiányoltunk, illetve a gőzkabin már második éve nem működik. A takarítással voltak gondok, másodszori kérésre orvosolták a hibát. Összességében elégedetten távoztunk.
A szálloda Budapesthez közel, a 11.sz. úton jól megközelíthető. Csendes, pihenésre, kikapcsolódásra alkalmas. Különösen tetszett a só szauna, ilyennel máshol nem találkoztunk.
Már többször is jártunk itt kellemesen éreztük magunkat. Jól felszerelt szobák, viszonta fürdőszobába a polcok hiánya gondot okozott. Vacsor izletes volt. Szüleim is voltak már többször és a barátainknak is ajánlottuk.
A neten találtam rá a szállodára, így választottam. A foglalás során tökéletesen működött minden, rugalmas, vendégbarát. Megérkezésünkkor nagyon kedves volt a recepciós hölgy, hamar meglett a szoba is. Vacsorázni általában nem sokkal 6 óra után mentünk, de már így is találkoztunk kihűlt étellel. Egyébként nagyon finom volt minden!
! Csak a hőmérséklete. . . 4 reggelink volt, szinte ugyan az minden nap. Mi a legegyszerűbb, classic szobát kértük, ami maximálisan tiszta, rendezett volt. Az épületben azért látszik, hogy a 2009-es átadás óta sok javítás nem történt, elkelne itt-ott egy kis renoválás, rozsdamentesítés. A legfontosabb, hogy nyugalom volt, jól kipihentük magunkat! ! !