Hotel Bellevue Esztergom - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Bellevue Esztergom a Dunára kilátást kínáló impozáns kastély-szerű szálloda a Búbánat-völgyben, ideális pihenésre és kirándulásokhoz Esztergom közelében. A wellness részleg sokféle medencével és szaunával rendelkezik (bio szauna, finn szauna, sókamra), amely hozzájárul a pihenéshez. A beltéri és kültéri teraszokról nyíló lenyűgöző panoráma a Dunára és a környező vidékekre terül el.
Reggeli és vacsora svédasztalos kínálata bőséges, változatos, így széles körben kielégíti az étkezési igényeket. A személyzet több tagja kedves és segítőkész, a kiszolgálás gyors és figyelmes. A látványos belső terek, a sok festmény és a Tiffany-lámpák jellegzetes hangulatot adnak az egyébként modern környezetnek. Gyermekes családok számára játszószoba és gyermekmedence áll rendelkezésre, így a családi pihenés zökkenőmentes lehet. A szobák tágasak és ízlésesek, a kilátás pedig több esetben lenyűgöző, az ablakokon keresztül a természet és a Dunára nyíló panoráma érvényesül. A hotel ideális kiindulópont Esztergom történelmi látnivalóihoz és a környékbeli kirándulásokhoz. Az ár-érték arány, a kellemes környezet és a széles körű wellness-kínálat a szálloda kiemelkedő vonásai közé tartoznak. Összességében a Bellevue Esztergom az utazók számára pozitív élményt nyújt, a környezet szépségével, a panorámával és a vendégközpontú szolgáltatásokkal kiemelkedően beilleszkedik a Dunakanyar szállásai közé.
Visszatérő vendégek voltunk, jól éreztük magunkat, de az örömhöz egy kis üröm is került. A szoba kicsit kényelmetlen ággyal rendelkezik, a köntösök kicsik és nagyon elhasználtak egy 4 csillagos szállodához képest. A wellness részen több napig pontosabban csüt-szombatig nem működött a pihenő medence, amit nagyon sokan szerettünk volna élvezni.
Nem mindegyik, de volt olyan recepciós a wellness részen, aki nem figyelt a renitens vendégekre, akik nem rendeltetés szerűen használták a medencéket és az egyéb wellness részeket(szaunák). Vendégként ha figyelmeztettem az ilyen vendéget, természetes, hogy nem tetszését fejezte ki, de ez nem is a vendég feladata, hanem a recepciós dolgozóé. A konyha kiváló, nagyon finomak voltak az ételek, udvariasak a kiszolgálók. Biztos visszatérünk még.
A szálloda gyönyörű, a kilátás a szobából is és az étteremből is pazar. A tiffany lámpák és a színes üvegek az ajtókon, valamint a bútorok is összhangban voltak. Az étel általában kiváló volt, kivéve a túlsütött kacsát és a szenes rántott meglepetést. A személyzet segítőkész és kedves volt. A wellnes kiváló.
Ami gondot okozott, a kőkemény priccsre emlékeztető ágy. (Kemény fémrufós matracon 2 cm vastag csupasz szivacs. (Kérésünkre másnap kaptunk még egy szivacsot. )A törülközők nagyon régiek voltak, sőt némelyik szakadt. A fürdőszobából dohos szag terjedt a szobába. Ár-érték arényban megfelelő volt.
Mellette: Gyakorlatilag minden jó volt pontosan azt kaptuk amit az interneten szállásfoglalásunkkor olvastunk a szállóról gondolok ilyenkor a szaunákra, jakuzzikra, az elhelyezkedésre, a szobákra stb. A vacsoráról és a reggeliről? . . . tökéletes volt! ! ! Nem volt hiba! ! ! !
Sok is, ízes is, változatos is, azt hiszem kijelenthetem, számomra nagyon örvendetes, hogy a magyaros ízvilág volt a meghatározó, ami még sok plusz és meg kell említsem, hogy folyamatos volt az étel utántöltés, nem hagytak egy tálat sem kiürülni! Ellene? olyan nagyon ellene nincs semmi, talán annyi, hogy nem volt wifi és akinek ez nélkülözhetetlen mert mondjuk a munkájával jár annak talán csalódás lett volna, de mondjuk engem ez nem érdekel legalább volt egy kis nyugtom :) ja még valami sajnos volt egy csomó hangya a szobában és a fürdőben is :(
Fürdőszoba felszerelése 4 csillagoshoz gyenge (nincs zsebkendő, szappan, sampon) csak folyékony szappan és kész! 4. napon a 2 unoka részére kaptunk 1 db pótágyat amit kértünk, de csak a hozzávaló ágyneműt adták, a másik részére nem volt takaró és egyik részére sem kaptunk fürdőszobai törülközőket, poharakat.
3 napra foglaltunk szállást, de 1 napot hosszabbítottunk. Igen, az eddig leírtak zömében fedik a valóságot, vannak hibák, higiéniás bakik, udvariassági hiányok, de összességében csodálatos a szálloda, a festmények a falon, hihetetlenül finomak az ételek, szuper a wellness - bár nem vagyunk túl nagyra vágyók, elég egy kis nyugalom és kiszolgálás, azért elmondhatom, hogy visszatérnénk :)
Elégedettek voltunk a szálló wellness részével, a masszázsok kitűnőek voltak. Az étteremben az ételek minősségével valamint a személyzettel szintén elégedettek voltunk. Ami nem tetszett, az a fürdőköpenyek, valamint a törölközők minőssége, több is szakadt volt köztük, a zuhanyzónál a tusfürdő adagoló üres volt vagy nem működött,de nem jött belőle semmi.
Amint a fenti csillagok jelzik, minden csillag fénye arany lehetne, ha rögtön a szobába belépésnél nem akad meg a tekintetem az ágyra készített fürdőköpenyre, mely szürke, tépett, összement kellemetlen rongydarab. Nos ezt fel is kell venni, és bizonyos ideig hordani!
Ez volt sajnos az első benyomás amikor beléptem, és hiába volt utána megannyi igyekezet a személyzet részéről, sajnos mindig levont az élvezetből ez a rongydarab, melyhez foghatót még sehol nem láttam, pedig igen igen sokadik wellness szállodát látogattunk eddig. És Horribile dictu! fejenként 5OOO forint kauciót számitanak fel, amit csak akkor oldanak fel, ha a távozáskor a vizes, szakadt ócska rongyokat le nem szállitmányozzuk személyesen a portára! No ilyet sem pipáltam még! Ehhez már csak egy apróság, a szobában a fej felett kb másfél méterrel helyezték el a lámpát, olvasni lehetetlen, nincs elég fény, mely alatt kb fél méterrel, tehát az ágytámla felett jóval, van a kapcsoló! Magyarul fel kell kelni lekapcsolni az olvasólámpát! Ez volt ami nagyon zavaró volt ottlétünkkor, az összes többi dolog, az ágy kényelmes, a lift kiváló és szép, az étterem gyönyörű panorámája, és berendezése, az ételek nagyon nagyon finomak! A személyzet kedvessége, udvariassága,hozzáállása tökéletes! Csak könyörgöm, a fürdőköpenyt, csak azt tudnám feledni!
+ Szép környezet, pazar kilátás, wellness kellemes és tágas, étkezéseknél bőséges választék a személyzet udvarias segítőkész. - A fürdőszoba ajtók műszaki állapota kifogásolható elég nagy házaggal csukódott. A szárító kapacitás kicsi . A szobában az egyik pohár elég maszatos volt. A szervizszobák környéke, hajnalban zavaróan zajos.
A wellnes rèszleget szeretném kiemelni! Nagyon szép és tiszta volt, bősėges szaunavàlasztással. A sókabint külön kiemelnèm! Nagyon jöl esett, hogy a wellnes minden szolgàltatàsa rendben műkődött akkor is, ha ėppen csak 2-4 vendèg tartózkodott bent ės reggeltő l- estig bàrmikor hasznàlhattuk, ha kedvünk úgy kívànta.
A szobánk első làtàsra szèp volt ès a szèles àgy is kènyelmesnek tűnt, de sajnos csalódnunk kellett! A matrac nagyon kènyelmetlennek bizonyult, bàrhogyan forgattuk is. A rugók nyomtàk a hàtunkat, ami nagyon sokat levont a pihenès értèkèből! A fürdőszobai csap használatakor, a vîz egy része a mosdótãl mellè folyik, kár èrte. Az ėtel bősèges, vàlasztékos mèg vegetàriànus szemmel is Ha a matrac nem okoz ekkora csalódàst, szinte tökéletes èlmènyként emlèkeznénk vissza. ( Egy vastagabb àgyalátét könnyen megoldaná ezt a problèmàt. )
Nagyon szép a szálloda. A wellness részlege szinte minden igényt kielégítő. A gőzfürdő beindítása kicsit macerás volt és hamar kihűlt, szerintem erre valamilyen más megoldást kellene kitalálni. Minden esetre nagyon jó, hogy a wellness sokáig nyitva van, így akár vacsora után is le lehet ugrani.
A vacsora bőséges, volt hal, tészta, disznó, csirke, és desszertnek még fagyi is! A 2 éjszakás wellnesst kupon oldalon vásároltuk, így az ár-érték arányt tekintve teljesen megérte!