A Bellevue Hotel az Esztergom belvárosától mintegy 5 kilométerre fekvő Búbánatvölgyben, a Duna-Ipoly Nemzeti Park határán található, csodálatos kilátást nyújtva a Dunakanyarra.
A wellness részleg és szolgáltatások színvonala kiváló, félpanziós ellátás kínálata rendkívül bőséges. A szobában kényelmesen elfér 2 felnőtt és két gyerek (8 és 6). Az egész család imádta a helyet! Ebédet viszont máshol javaslom elkölteni az adagok változó mennyisége és a szerény étlap miatt.
Két esetben adtam "csak" jó értékelés. A szobával egyetlen gondom volt, hogy a lepedő nagyon csúszik. A szolgáltatással kapcsolatban feltűnt, hogy a wellness részlegben az egyik alkalmazott nagyon sokat tett a tisztaság és a csúszásmentesség érdekében és a finn szauna párologtatója sem volt üres egyszer sem amikor bementem, ez a többi napon nem így volt.
Sajnos a szoba a wellnesz részleg mellett volt, így valószínű abból eredően volt sajnos a szobában kellemetlen szag, egyébként nagyon jól éreztük magunkat, csak ajánlom!!!
Nagyszerű környezetben helyezkedik el a szálloda, Esztergom előtt néhány kilométerrel. Kitűnően megközelíhető legalábbis a főváros irányából. Akár a Pilisi szerpentin felől akár a Duna parton közlekedünk. Közel van Párkány is ahová szintén érdemes átruccanni egy jó SZTRAPACSKÁRA! Mindenkinek ajánlom!
Három napot töltöttünk el ebben a szuper szállóban,remek elhelyezkedésü helyen, tágas szoba,közel a wellness részleghez, remek kikapcsólódás a 3 medence használata és többféle szauna áll rendelkezésre.A konyha kitünö remek izekkel.
A felsoroltakat tudnám ismételni. Nagyon elégedettek voltunk a hotel welness részlegével. Rendkívül igényes, tiszta, a széles választékú szanúnázási lehetőségekkel. Itt külön kiemelném a masszőr hölgy ügyességét. A személyzet kedves, mosolygós, szolgálatkész. A szobák és a hotel összessége nagyon elegáns és tiszta.
Némi negatívum, hogy a szobában és a welness részen egy kicsit hűvös volt, nekem komfortosabb lett volna, ha néhány fokkal melegebb van. Vacsora utáni elfoglaltságot nem találtunk. (pl. játékszoba: kártya asztal, darts,stb vagy egy zenés bár). Összességében elégedettek voltunk, kellemes, pihentető 3 napot töltöttünk Önöknél, több ismerősünknek és családtagunknak a figyelmébe ajánlottuk a hotelt.
Az ágyak kényelmetlenek voltak, a rugók miatt- külön kérésre plusz betétet kaptunk. A fürdőszobában és zuhanyzóban nem volt folyékony szappan. (nem csak a mi szobánkban)A mosdókagylóhoz a csap nem megfelelően lett bekötve, ezért kis vízsugár esetén úszott minden. A szag és páraelszívó nem működött.
Az üdvözlőital = meleg pezsgő, több órája kitöltve. (A szálloda **** -os kategória ! ) A szilveszteri est gazdátlan volt. A vendégek maguk vadászták a számukra kijelölt asztalt. Többszöri kérésem ellenére sem ahhoz a társasághoz ültettek egy asztalhoz, akikkel szerettünk volna együtt mulatni. Így mindkét család idegenekkel került asztalhoz. A meghívott vendégek által adott műsor jó volt, színvonalas. A műsorok felvezetéséhez is kellene legközelebb egy megfelelő ember. A felszolgáló személyzet mindezek ellenére mindent megtett ( éjt nappallá téve), hogy maximálisan kiszolgálják a vendégeket. Köszönjük a fáradságos munkájukat. Hiányoltam, hogy a szálloda vezetői, bár ott voltak a rendezvényen éjfélkor nem köszöntötték a vendégeket.
A fürdőszobában a mosdón körben nagy repedés, a zuhanytálca alján kb. 10 cm-es repedés, a pedálos szemetes teteje nem működik, a folyékony szappantartók nem voltak feltöltve, ott tartózkodásunk alatt még a szemeteseket sem ürítették ki. Általános hiányosság, hogy a szobákban nincs széf.
A svédasztalos reggelik és vacsorák minden igényt kielégítettek. A szilveszteri műsor színvonalas, jó hangulatú volt, a zenekar viszont meglehetősen egyhangúan, unottan játszott, semmi kapcsolatot nem alakítottak ki a vendégekkel. A hiányosságok ellenére összességében jól éreztük magunkat.