Böngéssz a legfrissebb egri értékelések között!

Gyenge tegnap, 12:55a párjával járt itt
A SZÁLLODÁT TAVALY ŐSSZEL ADTÁK ÁT A FELÚJÍTÁS SORÁN , GONDOLOM TÖBB SZÁZ MILLIÓT RÁKÖLTÖTTEK ? ? PÉNTEK ESET 6 ÓRA KÖRÜL A 3. EMELETEN NEM FOLYIK A FÜRDŐSZOBÁBAN A VÍZ . . . A WC-RE RÁÜLVE AZ LESÜLLYED 1-2 CM, IDŐVEL A FÖLDÖN FOGSZ ÜLNI , TREHÁNY KIVITELEZÉS
A WC PAPÍR TARTÓ FORDÍTVA FELSZERELVE , HA MEGHÚZOD A GURÍGÁT KAKIS POPSIVAL ÜLDÖZHETED A F.
2026. március 1. 7:25a párjával járt itt
A recepciós nem tájékoztatott arról,hogy a fürdőköpenyt csak bérelni lehet,nem jár a szobához

Az étteremben nagyon kedves,szolgálatkészek voltak. Főleg a Csenge nevű pincérnő,aki maximálisan segítséget nyújtott a gluténmentes étel valasztásában
A hotelbe eljutás autó nélkül nagyon viszontagságos volt .
Kiváló 2026. február 28. 10:10a párjával járt itt
A szálloda elhelyezkedése szuper! Minden a közelben van. Nagyon hangulatos az egész hotel. Már voltunk itt máskor is. Az új és a régi épületrész is szuper. A régi rész egy kicsit zegzugos, de megérte. Az étterem nagyon szuper, az ételek finomak. Ez az egyetlen szálloda, ahol minden allergén jelölve van minden ételnél.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 275 városban járt márFelfedező - 4148 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 115922 feltöltött kép
2026. február 26. 22:26kollégákkal járt itt
Több éve népszerű étterem és borbár a belváros sétálóutcájában. Amikor 2022 nyarán Egerben jártunk, terveztük, hogy eljövünk ebbe az étterembe, de előzetes foglalás nélkül nem tudtunk bejutni, telt házuk volt. 2025 novemberben munkaügyben jártunk Egerben, s kollégáimmal itt ebédeltünk.
Trifla Ivó & Konyha, EgerTrifla Ivó & Konyha, EgerTrifla Ivó & Konyha, EgerTrifla Ivó & Konyha, EgerTrifla Ivó & Konyha, EgerTrifla Ivó & Konyha, EgerTrifla Ivó & Konyha, EgerTrifla Ivó & Konyha, EgerTrifla Ivó & Konyha, EgerTrifla Ivó & Konyha, EgerTrifla Ivó & Konyha, EgerTrifla Ivó & Konyha, EgerTrifla Ivó & Konyha, EgerTrifla Ivó & Konyha, EgerTrifla Ivó & Konyha, EgerTrifla Ivó & Konyha, EgerTrifla Ivó & Konyha, Eger
Még több kép (14 db) >>
Kiváló 2026. február 26. 22:05kollégákkal járt itt
A Stühmer Csokoládégyár Eger közelében, Makláron működik, így nem meglepő, hogy Egerben két egységük is található, egy kisebb édességbolt, valamint ez a kávézó és cukrászda a belvárosban, a Líceum közelében.
Stühmer Mintabolt, Cukrászda & Cremeria, EgerStühmer Mintabolt, Cukrászda & Cremeria, EgerStühmer Mintabolt, Cukrászda & Cremeria, EgerStühmer Mintabolt, Cukrászda & Cremeria, EgerStühmer Mintabolt, Cukrászda & Cremeria, EgerStühmer Mintabolt, Cukrászda & Cremeria, EgerStühmer Mintabolt, Cukrászda & Cremeria, EgerStühmer Mintabolt, Cukrászda & Cremeria, EgerStühmer Mintabolt, Cukrászda & Cremeria, EgerStühmer Mintabolt, Cukrászda & Cremeria, Eger
Még több kép (7 db) >>
Kiváló 2026. február 26. 21:37kollégákkal járt itt
Munkaügyben jártunk Egerben. A város szélén megálltunk egy benzinkútnál. Amíg a sofőrünk tankolt, mi bejöttünk ide egy kávéra. Kívülről egy szokatlan pavilonba érkeztünk, amolyan könnyűszerkezetes mobilháznak mondanám, amelynek teraszára szépen odasütött a késő őszi reggeli napfény.
Makákó Kávégyár és Pörkölő II., EgerMakákó Kávégyár és Pörkölő II., EgerMakákó Kávégyár és Pörkölő II., EgerMakákó Kávégyár és Pörkölő II., EgerMakákó Kávégyár és Pörkölő II., EgerMakákó Kávégyár és Pörkölő II., EgerMakákó Kávégyár és Pörkölő II., EgerMakákó Kávégyár és Pörkölő II., EgerMakákó Kávégyár és Pörkölő II., EgerMakákó Kávégyár és Pörkölő II., EgerMakákó Kávégyár és Pörkölő II., EgerMakákó Kávégyár és Pörkölő II., EgerMakákó Kávégyár és Pörkölő II., EgerMakákó Kávégyár és Pörkölő II., Eger
Még több kép (11 db) >>
Kiváló 2026. február 25. 9:07egyedül járt itt
Nagyon jó a szálloda elhelyezkedése, kellemes sétával megközelíthető minden látnivaló a városban.
A személyzet, a tisztaság, tökéletes volt.
Kiemelkedően jó a konyha, nagyon finom, bőséges, nagy a választék.
A szálloda legnagyobb erőssége a konyha mellett, az átjárási lehetőség az egri termálfürdőbe.
Szívesen jövünk máskor is!
2026. február 23. 17:52a párjával járt itt
Tetszett a széles ételválaszték a reggelinél és vacsoránál. Az ott dolgozók figyelték minden kívánságunkat, kedvesek és szorgalmasak. Barátságos légkör és szép környezet. A kert gondozott, olyan mint egy arborétum, öröm benne sétálni. Ami kevésbé tetszett az a wellness medencéjének hőmérséklete, a 28 fok, ami télen hidegnek tűnt.
Kiváló 2026. február 21. 5:38a párjával járt itt
Udvarias és segitökész fogadtatás. Teljes körü felvilágosítás. A szoba jól felszerelt. Minden körülménynek megfelelö. Udvarias és segitökész figyelmes személyzet. Az étkezés magas szinvonalu. Gusztusos tálalás szinvonalas és minden iginyt kielégittő választék.
Kiváló 2026. február 20. 6:37gyerekekkel járt itt
Most voltam itt először egy 13 éves gyermekkel. Jó hogy közel van a belvároshoz. Mindennel nagyon elégedett voltam. A hotel által nyújtott szolgáltatások a gyerekesek számára is biztosítják az egész napos kikapcsolódást . A wellness részleg nagyon jó hogy késő estig elérhető. Finomak voltak az ételek és a választék bőséges.