Böngéssz a legfrissebb egri értékelések között!

Kiváló tegnap, 9:39a párjával járt itt
Egy hosszú hétvégét töltöttünk a Szent István Hotelben a párommal. Az ellátás minden elvárásunkat felülmúlta. A szoba kényelmes és tiszta volt, a személyzet kedves, segítőkész és mosolygós. A reggeli és vacsora bőséges és ízletes, a welness részleg pedig igazi kikapcsolódást nyújtott. Nagyon jól éreztük magunkat, szívesen visszatérünk!
Kiváló 2025. augusztus 28. 13:29a párjával járt itt
Az ellátás az elhelyezés tökéletes volt. 1 probléma adódott. Nem akarták jóváírni a a törzsvendég kártyára az egyenleget. Állítólag a szállodánál közvetlenül kell a foglalást regisztrálni. Az egyik szoba után feltették az összeget, a másiknál ( akkor vette észre a recepciós, hogy önöknél foglaltunk) nem írta jóvá a kártyára.
Időpazarlás 2025. augusztus 28. 13:13gyerekekkel járt itt
Az eger várában szerettünk volna egyet sétálni, a 7 és 8 éves unokáimmal. Illetve szerettünk volna bemenni a panoptikumba, mert azt még nem láttuk. Nagyon meleg volt, sütött a nap, hazafelé igyekeztünk, de gondoltuk, ide még benézünk.
Egri vár, Eger
2025. augusztus 28. 7:46gyerekekkel járt itt
Tetszett,hogy könnyen megközelíthető volt a strand.
Meglepően csönd volt éjszakánként 👌
Az ételek finomak voltak (a krémes sütemények hiányoztak).

Hiányoltam a szobákból a szőnyeget. . . . nélküle rideg volt a szoba.
Túl puha volt az ágyon lévő matrac és a párnák (elnézést) borzalmasan kényelmetlenek voltak (a töltet össze volt csomósodva )
2025. augusztus 28. 6:17gyerekekkel járt itt
Az ágy nagyon puha, számomra kényelmetlen volt. Éppen ezért nem aludtam jól. Nincs szőnyeg a szobában. Összességében nem sok negatívumot tudok leírni. A személyzet kedves, az éttermi rész nagyon rendben volt. Úgy a reggeli,mint a vacsora. Hiányoltuk a szálloda saját vellneszét,de a foglaláskor jelezték hogy felújítás alatt áll,és majd csak októberre készül el. Így nem ért meglepetés ezzel kapcsolatban.
2025. augusztus 27. 11:04gyerekekkel járt itt
Korábban a felségemmel jártam a hotelben, most két kisunokámmal töltöttünk ott három napot. A két légterű szoba kiválóan volt kialakítva, alkalmas volt a kisgyermekekkel történő elhelyezéshez. A Wellness tiszta volt, kellemes körülményeket biztosított. A félpanziós ellátásban a reggelinél kicsit nagyobb változatosságot javasolok.
2025. augusztus 26. 8:52gyerekekkel járt itt
Összességében tetszett a szállás. Néhány kisebb probléma merült fel. Az étteremben kevés volt a gyereknek nyújtott kínálat.A szobában nem volt vízforraló, ami nekünk hiányzott. Az 1 db interaktív asztal kevés, amikor sok a vendég. Illetve elég lenne, ha megadott időre adnák 1-1 vendégnek.Fittness terem jó lett volna.
2025. augusztus 26. 7:01gyerekekkel járt itt
A takarító személyzet nem takarította ki a szobát annak ellenére, hogy ki raktam a takarítást kérek táblát, ami reggeltől kinn lógott az ajtón,
késő délután a recepcióra kellett telefonálnom érte.
Az Étterem és a pincérek viszont toppon voltak!
Remek, bőséges választék, az augusztus 24 -i vacsora, a szarvasragú áfonyás szósszal és hercegnő burgonyával isteni volt!
Gratulálok az éttermi személyzetnek!
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 72 városban járt márFelfedező - 45 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagság
2025. augusztus 25. 18:16a párjával járt itt
Mi a vékony tésztás pizzát szeretjük, ez is az volt,de a széle valahogy törik és üreges mintha keményebb rétes tészta lenne. Nem volt rossz,a feltét kifejezetten finom,inkább csak csodálkoztunk mert ilyen tésztával még nem találkoztunk.
Kiváló 2025. augusztus 25. 18:13a párjával járt itt
A közelben kerestünk cukrászdát. Nagy volt a süteményválaszték még így nyáron is,finomak is voltak ahogy a kávé is. Nagyon kellemes a környezet és nincsenek nagyon elszállva az árak.