Böngéssz a legfrissebb egri értékelések között!

Kiváló 2026. január 8. 19:06a párjával járt itt
A Recepció személyzete és az ételek minősége külön nagyszerű!
Egyébként mindennel maximálisan meg voltunk elégedve! Igaz, a kilátás nem volt tökéletes, de a sok nagyszerűség + a gyönyörű hóesés és a cseppet sem kellemetlen időjárás feledhetetlen élményt adott!
Köszönjük szépen!

H. Éva & B. Géza
Kiváló 2026. január 8. 9:14a párjával járt itt
Egerben már több alkalommal voltunk másik szállodákban. Ezt az ajánlatot korábban még nem láttuk, mivel a hotel felújítás alatt volt, ami nagyon szépre sikerült. Külön pozitívum, hogy a városi termálfürdővel közvetlen kapcsolódása van. Még így a téli hidegben a termálvizes kinti medence nagyon kellemesnek bizonyult. A személyzet segítőkész, kedves. Szívből ajánlom
Kiváló 2026. január 5. 18:56barátokkal járt itt
Minden tökéletes volt. Alábbiakat csak javasolnám, ha változtatnának rajta. A wellnessben a két medencében váltakozva sűrűbben mehetnének az élmény elemek. Túl sok idő amikor semmi nem történik szerintem. Kár, hogy a szauna világ nem a wellnessben van, mint régen volt. Egyébként a félpanzióban hatalmas választék van nagyon finom volt minden étel, ital.
Kiváló 2026. január 5. 8:13barátokkal járt itt
A matrac miatt kevésbé tudtunk aludni!
Szilveszter után mentünk, január 2-án este sok maradéknak tűnő ételféle volt vacsoránál.
A kilátásunk a tetőre nézett, de nem lehet minden szoba panorámás, ezt gondolom foglalásnál jeleznem kellett volna.
Egyébként nagyon elégedettek voltunk és biztos hogy több alkalommal fogunk szállodájukban kikapcsolódni!
Kiváló 2026. január 4. 7:39a párjával járt itt
A szálloda szinte Eger szívében van. Jó parkolási lehetőséggel. A tulajdonos hölgy figyelmessége, kedvessége felülmúlhatatlan. Szép tiszta volt minden. A személyzet kedves. Az ételek nagyon finomak.
A szilveszteri program szenzációs volt. Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat. Mindenkinek tudom ajánlani.
2026. január 3. 17:57a párjával járt itt
Nagyon szép a környék, rengeteg érdekes-értékes látnivaló van a közelben. Különleges a szállórészeket összekötő alagútrendszer. Kellemes kikapcsolódást nyújt a szép parkja a hotelnek, bár egyes részek már kissé elhanyagolt benyomást keltenek.
Kiváló 2026. január 3. 11:01barátokkal járt itt
A szoba nagyon kicsi volt, alig volt hely az ágy és a fal között. Egymás mellett sem fértünk el. A programok, az étkezéseknél a svédasztal bőséges volt. A Szilveszteri műsor színvonalas volt. Ajánlom mindenkinek, akinek a kis tér miatt nincs bezártság érzése. A szálloda elhelyezkedése elég zegzugos, de másnap már nem fogsz eltévedni.
Kiváló 2026. január 3. 5:17egyedül járt itt
A szálláson már nem először voltunk. Most kifejezetten a szilveszteri program miatt foglaltam ide. A szolgáltatás kifejezetten magas színvonalú volt,ahogyan azt előzőleg is tapasztaltuk. A személyzet kedves,udvarias,mindenki ismeri tudja mit kell csinálnia,és teszi a dolgát. A szálloda tiszta rendezett,kultúrált.
2026. január 2. 14:33a párjával járt itt
A személyzet, az igazgató, aki mindig, mindenhol ott volt, ahol csak lehetett, a hihetetlen figyelmesség a vendégek felé, egyszerűen szívet melengető volt! A "szükség-szobák" (501, 502) megnyitása talán nem volt túl szerencsés, de nyilván a túlfoglalás miatt szükség volt rájuk.
Szörnyű 2026. január 2. 8:09a párjával járt itt
A szálloda belső elrendezése, a szobák elérése sok lépcső és hideg folyóson át érhető csak el ami lift hiányában nagyon rontja a hely értékélését. Szoba cserét kellett kérni a nem müködő fütés miatt és az említett sok lépcsőért. Ha ezeket a hibákat a jövőben kijavítják csak ajánlani tudom. A személyzet figyelmes, kedves kivétel a hotel vezetője.