Böngéssz a legfrissebb egri értékelések között!

Kiváló 2025. június 30. 6:24a párjával járt itt
A Párom születésnapján érkeztünk, a vacsoránál kérdeztem a felszolgálót, hogy szoktak-e köszönteni születésnaposokat. Azt mondta, hogy nem, de tud szólni a zenészeknek,én azt mondtam, hogy azt én is meg tudom tenni. Kértem két számot és közben átadtam az ajándékomat a Páromnak. Távozáskor ezt elmondtam a recepción.
2025. június 29. 20:57egyedül járt itt
Többéve üdültem Önöknél, tehát visszatérő nyugdijasként töltöttem most is 7 napot másodmagammal. Változatlanul mindig sikerült magammal hozni egyfő vendéget is, akik ugyancsak jolérizték magukat ,tetszett a szálloda, a fürdő és az ellátás. Tehát nemcsak én tudom ajánlani a szállodáikat, johirüket hanem a társaim akikkel többéve töltöttünk Eger Park Hotelba ,általában egyheteket.
Kiváló 2025. június 27. 19:51egyedül járt itt
Többször jártunk az Eger&Park Hotelben, de először foglaltunk szobát a Park Épületben. Nagyon tetszett a tágas szoba és a Park épületszárny múlt század elejét idéző hangulata, a szoba terasza a kilátással! Meglepett és jól esett a születésnapom alkalmából küldött kedves levél és ajándék, mellyel a Hotel munkatársai és az Igazgató Asszony köszöntött.
Kiváló 2025. június 26. 6:29a párjával járt itt
Nagyon jól éreztük magunkat! A személyzet nagyon kedves segitőkész, a szoba kényelmes , mindenütt tisztaság! Reggeli, és vacsorakor hatalmas a választék, nagyon finomak, izletesek! Külön jó hogy a strandra közvetlen bejárás van! Délután egy pár perces kényelmes sétával, be lehet menni a központba, ahol több látványosságot meg lehet tekinteni. Mi biztos hogy fogunk még ide jönni!
Kiváló 2025. június 25. 9:22gyerekekkel járt itt
Tökéletes kikapcsolódás egy csodás környezetben” ⭐⭐⭐⭐⭐

Nagyon jól éreztük magunkat ebben a vendégházban! A szállás tiszta, ízlésesen berendezett, minden megtalálható benne, amire csak szükség lehet – a kényelmes ágyaktól a teljesen felszerelt konyháig.
Kiváló 2025. június 23. 13:43a párjával járt itt
Két éjszakát töltöttünk el a hotelben és nagyon jól éreztük magunkat. A barokk stílusú épületszárnyban kaptunk klímás szobát, ami tiszta és kényelmes volt. A külső terasszal is rendelkező elegáns étteremben elfogyasztott ételek finomak és bőségesek voltak.
2025. június 22. 9:47a párjával járt itt
Tisztaság kiváló, a szálloda nagyon szép, wellness remek, a reggeli bőségesebb volt, mint a vacsora, de volt választék. A személyzet egy két tagja unott, látszott rajta, hogy elege van a munkából, egyik este nem túl kedvesen egyik hölgy becsukta az étterem ajtaját, hogy ide nem lehet bejönni vacsorázni, szó szerint az orrunk előtt csapta be az ajtót!
Kiváló 2025. június 16. 19:45a párjával járt itt
Egerben több szálláshelyet is kipróbáltunk már. Visszatérő vendégek vagyunk a szállodában. Tetszik a nyugodt, csendes környezet, mégis a központhoz közeli elhelyezkedés. A személyzet nagyon udvarias, segítőkész. A szoba tiszta. Az étterem a napok számának emelkedésével egyre közelebb került.
2025. június 15. 11:39a párjával járt itt
Kissé szűk szobabelső.
A kilátás az alatunk lévő szoba teteje ,kavicsos . . . .
Az étterem megkőzeéítése felejthető, nehézkes rettenetesen sok lépcsővel. és labirintussal. Az ételelek
minősége , mennyisége és változatossága ezt kárpőiolta.
Ezektől eltekintve Eger az Eger remélem a legközekebbi utunk során csakis kiváló élményben lesz részünk.
Gyenge 2025. június 6. 8:39barátokkal járt itt
2 évvel korábban vettük igénybe a szállodát és szolgáltatásait. Ahhoz képest fejenként napi 2 ezerrel lett több a szállás reggelivel, korábban napi 2 ezerrel kevesebbért félpanzió volt. Az étel választék nagyon gyenge, a szakács borzasztó rántottát készített, minden étel hideg volt már 18 órakor is.