Böngéssz a legfrissebb miskolci értékelések között!

Szörnyű 2026. augusztus 16. 20:31a párjával járt itt
Évfordulónk alkalmából érkeztünk. Volt asztalfoglalásunk, de csordultig üres volt az étterem. . Sajnos nem olvastam el az értékeléseket a helyről mielőtt ide jöttünk, hogyha mindezeket látom, valószínű, hogy nem jövünk el. Tisztában voltunk az árakkal, természetesen a JÓ-ért nagyon szívesen fizet az ember szerintem.
119605
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4250 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 119605 feltöltött kép
Érdekes 2026. július 23. 12:17csoporttal járt itt
A Búza tér Miskolc forgalmas közlekedési központja, itt található többek között a piac, a buszpályaudvar és több jelentős főút csomópontja. A Búza tér mögötti kis területen magasodik ez a templom, amely a görögkatolikus egyház felekezetéhez tartozik. Egyszerűen csak a Búza téri templomként is nevezik a helyiek.
Miskolc-Belvárosi Nagyboldogasszony Görögkatolikus Székesegyház, MiskolcMiskolc-Belvárosi Nagyboldogasszony Görögkatolikus Székesegyház, MiskolcMiskolc-Belvárosi Nagyboldogasszony Görögkatolikus Székesegyház, MiskolcMiskolc-Belvárosi Nagyboldogasszony Görögkatolikus Székesegyház, MiskolcMiskolc-Belvárosi Nagyboldogasszony Görögkatolikus Székesegyház, MiskolcMiskolc-Belvárosi Nagyboldogasszony Görögkatolikus Székesegyház, MiskolcMiskolc-Belvárosi Nagyboldogasszony Görögkatolikus Székesegyház, MiskolcMiskolc-Belvárosi Nagyboldogasszony Görögkatolikus Székesegyház, MiskolcMiskolc-Belvárosi Nagyboldogasszony Görögkatolikus Székesegyház, MiskolcMiskolc-Belvárosi Nagyboldogasszony Görögkatolikus Székesegyház, MiskolcMiskolc-Belvárosi Nagyboldogasszony Görögkatolikus Székesegyház, MiskolcMiskolc-Belvárosi Nagyboldogasszony Görögkatolikus Székesegyház, MiskolcMiskolc-Belvárosi Nagyboldogasszony Görögkatolikus Székesegyház, MiskolcMiskolc-Belvárosi Nagyboldogasszony Görögkatolikus Székesegyház, MiskolcMiskolc-Belvárosi Nagyboldogasszony Görögkatolikus Székesegyház, MiskolcMiskolc-Belvárosi Nagyboldogasszony Görögkatolikus Székesegyház, MiskolcMiskolc-Belvárosi Nagyboldogasszony Görögkatolikus Székesegyház, Miskolc
Még több kép (14 db) >>
Átlagos 2026. július 12. 16:16családjával járt itt
Vasárnapi svédasztalos ebéden voltam a családdal. Az ételek minősége hagyott némi kifogásolni valót. Minden étel hideg volt a sült burgonya olyan volt mintha előző napról maradtvolna ,a rántott sajt minimum 3szor volt be bundázva hideg és ehetetlen volt,az áfonyás szarvasragu mint egy desszert olyan édes ,a malacpofa sült zöldségel borzalmas mintha több napja készült volna.
Szörnyű 2026. július 4. 21:18a párjával járt itt
Egyáltalán nem azt a ételt kaptam meg amit rendeltem,es még az se jó amit adnak ... csak hús, se saláta se öntet a kanyarba sincsen,és elkérnek sok pénzt az ehetetlen ételért.Szamomra egyenlő a nullával,elsőnek próbáltam ki de utoljára is.
Kiváló 2026. július 4. 16:11családjával járt itt
Tökéletes kiszolgálás és kedves személyzet! Az ételek tényleg igazi amerikai hangulatúak. Miskolcon hiánypótló hely. Ár értés arányban kifogástalan kézműves hamburgereket ettünk. A hely tiszta volt és jó hangulatú! Ha miskolc tapolcán jár valaki akkor el kell ide látogatni. :D vissza térünk!
Fald Fel Amerikát, MiskolcFald Fel Amerikát, MiskolcFald Fel Amerikát, MiskolcFald Fel Amerikát, Miskolc
Még több kép (1 db) >>
119605
Átlagos 2026. július 3. 9:32egyedül járt itt
A Süt a Nap gluténmentes és vegán ételeket kínáló bisztró az ételallergiások és a növényi étrendet követők számára lehet vonzó. Központi elhelyezkedésű, a főutcáról nyílik egy belső udvarban. A beltér fiatalos, színes, élénk, tényleg van benne valami napsütéses.