Böngéssz a legfrissebb siófoki értékelések között!

Kiváló 2025. november 27. 21:09a párjával járt itt
Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk el a férjemmel a Hotel Sungardenben, immáron 5. alkalommal. Örömmel konstatáltuk, hogy a személyzet tagjai közül sokan felismertek bennünket. Az étterem részlegről Baba már jó ismerősünk. Nagyon jól esett nekünk, hogy szeretettel beszélgetett velünk ismét, s még meg is ölelgetett bennünket.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 15 városban járt már
Kiváló 2025. november 27. 13:57kollégákkal járt itt
Nem először jártam itt, konferencián 3 napig voltunk most, esős időben. Kiváló előadóteremben nagy létszámmal is kényelmesen halhattuk az előadásokat, Kávészünetekben mindenféle sütemény, ital, még gyümölcs is volt. Ebédek, vacsorák többféle húsos ételt, halat is tartalmaztak, finom volt minden. Minden étkezéskor volt gyümölcs is.
Kiváló 2025. november 26. 14:02a párjával járt itt
Nagyon tetszett a szoba, kellemes, otthonos hatású, a panoráma ablakból a kertre néző kilátás szép. A kis teraszon lehet friss levegőn tornázni, pihenni. A wellness részlegben a szauna,és az udvari jakuzzit szerettük a legjobban. Hiányossága a kültéri medence le volt zárva, így nem tudtunk úszni. Bent túlságosan klóros a levegő, asztmásnak nem való. A matrac kissé kényelmetlen, lehetne keményebb.
2025. november 26. 7:25egyedül járt itt
Minden nagyon jó volt. Ami nem tetszett, hogy pl sonka nem volt a reggeliben, ill a teltház miatt sokszor szinte üres volt több tál. Lassan töltötték fel. Pl a joghurtot is, de más ételeket is. Ami még kellemetlen volt, az a gyerekjátszóban és a lobbyban elég hűvös volt. Sőt a medencében is fáztunk. Utóbbit több vendég is panaszolta.
Kiváló 2025. november 25. 20:15gyerekekkel járt itt
Nagyon kényelmes volt a szoba tiszta fürdő puha ágy működő tv. A légkondit nem tudtam, hogy hogyan kell használni eltekertem és visszaugrott a hőmérsékletre és semmi nem változott egyszerűen nem tudtam használni.
2025. november 22. 20:51a párjával járt itt
A vacsora kevèsbè volt vàltozatos. Kevès volt az asztal. A szemèlyzet nem tudott hatèkonyan összedolgozni. A feladatokat fel kellett volna osztani. Ezzel is rugalmassabb lett volna az asztalok leszedèse, tisztìtàsa ès ùjra terìtèse. A reggeli finom ès bősèges volt.
Kiváló 2025. november 15. 8:34gyerekekkel járt itt
A szoba szuper volt, kis átrendezéssel teljesen ideális volt 1,5 éves picivel is. A baba utazóágy, amit bekészítettek nekünk, teljesen rendben volt, szívesen altattam benne a kislányom. Makulátlan éppen nem volt a szoba, de kertünk egy felmosást, amit a nagyon kedves takarító hölgyek meg is csináltak.