Böngéssz a legfrissebb zalakarosi értékelések között!

Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 67 városban járt márFelfedező - 88 helyen első értékelőNépszerű író - 22 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2896 feltöltött kép
2025. december 17. 14:10családjával járt itt
Utolsó Hunguest szállodák egyike ahol még nem jártunk. Egy kissé retró, még kulcsos szobák vannak. Előnye, hogy folyosón, a kövesút alatt, át mehetünk a fürdőbe. A szobák egy részében most cserélik az ablakokat. Igazából a törölközőket és fürdőköpenyeket is lecserélhetnék, mert szakadtak voltak.
Hunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, Zalakaros
Még több kép (34 db) >>
Kiváló 2025. december 12. 22:56barátokkal járt itt
Nagyon kellemes napokat töltöttünk a szállodában. Kiváló, udvarias, segítőkész személyzettel talákoztunk minden területen. A kert mérete,hangulata figyelemre méltó. Remek, ízletes, változatos ételek,Kulturált, tiszta szoba, kényelmes ágy, tágas erkély, A welnessben a víz hőmérséklete megfelelő, jó volt a kinti uszómedence. Szívesen megyünk más alkalommal is
Gyenge 2025. december 9. 4:44a párjával járt itt
Szobában a wc tartályt nemártana megjavitani mert nem tökéletesen zárt öblités után. szekrény ajtók nyikorognak. kevés a magyar tv csatorna csak a királyi tv van( Fideszes magyar m1 - m4 ig). borzasztó de 2 éjszakára elég de azért nem ártana egy családi előfizetés intézni. Jakuzzi vize koszos barna habos volt ki is jöttem belőle mikor megláttam. nagyon elment a kedvem tőle. csalódtam.
Kiváló 2025. december 8. 13:15a párjával járt itt
Mi minden évben 2 szer megyünk, pihenni és feltöltődni. Nagyon kedves személyzet, finom ételek. Szobák felszertsége jó,kényelmes óriási franciaágy biztositja a jó pihenést. Wellness részleg szuper. Nyáron a napozó részelek kenyelmes. Aki csak pihenni szeretne annak csak ajánlani tudom. További sok sikert kívánok a szálloda vezetésnek!
Kiváló 2025. november 27. 7:17a párjával járt itt
Nem először voltunk a szállodában és minden rendben volt! Tiszta, kényelmes ágy! Finom, változatos ételek, kedves személyzet mindenhol! Ami meglepő volt és pici negatívum, hogy a fürdőhöz nincs törölköző! Régebben volt ezért nem vittünk, de minimális összegért a recepciós hölgy adott! Ennek ellenére még biztos megyünk! Szuper 3nap volt!
Kiváló 2025. november 26. 11:20a párjával járt itt
Szuper hely, nagy szobák, tulaj vezeti, évek óta stabil személyzet, mely szerint a légkör jó, wellness részlegen minden amire szükség van, fix asztal nem kell naponta újat keresni, kiváló konyha, személyzet oda figyel, külön kivánságokat is teljesítenek. Többször jártunk itt és a jövőben is szívesen jövünk.
Kiváló 2025. november 14. 11:26a párjával járt itt
Ha szeretnél finom ételeket, tisztaságot, mérhetetlen kedvességet kényelemben jó árért, ráadásul kedvenc állatkád társaságában, itt a helyed.
Kiváló 2025. november 13. 10:27a párjával járt itt
ényelmes, tiszta, jó kiszolgálás, ízletes ételkínálat. A wellnessben a víz tiszta, a fűtött pihenőhelyek kellemes meglepetést okoztak. Az étkezések során a kiszolgálás megfelelő volt.
Kiváló 2025. november 10. 14:27a párjával járt itt
Szuper jó hely. Kedves ,segítőkész személyzet,rend,tisztaság jellemzi a szállodát. Kellemes pihenést töltöttünk el a szállodában , már második alkalommal. Biztosan visszafogunk térni hozzájuk. Az étterem választéka igényeinknek maximálisan megfelelt, az ételek minősége kifogástalan volt. A szoba kényelme megfelelő.
Átlagos 2025. november 1. 10:23a párjával járt itt
Fürdő kiváló, nagy a vízfelület. Nyitva tartás is emberbarát. Viszont a tisztaság néhol jobb lehetne. A fürdőszoba szerintem nem üti meg a 4* kategóriát. Igénytelen kivitelezés, vízköves csaptelepek, a zuhanyzó pedig katasztrófa. A takarítás sem nyerte el tetszésünket. A 3 nap alatt azonkívül, hogy a szemetes kosarat ürítették, egyéb nem történt.