Böngéssz a legfrissebb zalakarosi értékelések között!

Kiváló tegnap, 22:43a párjával járt itt
Fürdőbelépö ára nagyon magas volt,külön húsvéti áremelés tartottak holott nem üzemelt a fürdö teljes kapacitálással. Úgy gondolom a szolgáltatáshoz képest ez az ár túlzott magas volt! ! Sok fürdő van Magyarországon ahol a szolgáltatás nem alacsonyabb de a belépő jóval alacsonyabb! Ki próbáltuk a fürdött levontuk a tanulságot.
tegnap, 19:07a párjával járt itt
Felszolgálás kifogástalan. Konyha kitűnő. Külső medence burkolatának tisztítására kellene nagyobb figyelem. Szoba kényelme,felszereltsége jó. Jó hangulata volt a szállodának a személyzetnek és a vendégeknek is. Autónkat biztonságban tudhattuk. Gondolkodás nélkül visszajönnénk és vissza is fogunk jönni!
Kiváló 2026. április 7. 13:11családjával járt itt
Új helyre költöztek, így még jobb az étterem, mint volt. :) Az ételek ugyanolyan finomak, a jókedv ugyanolyan, de sokkal tágasabb és jobban el lehet férni, hatalmas terasz rész. Alkalmas rendezvényekre is, mert nagy a hely. Szép a környezet is. Továbbra is tisztaság van. Biztosan visszatérünk még.
Sziget Étterem, Zalakaros
2026. április 4. 10:33a párjával járt itt
2026- március végén - május elején voltunk a szállodában. Kilátó étterem és Borozó bőséges, jóízű ételei után átgurultunk a szállodához. Átvedlünk, indulunk felfedezni a Zalakarosi fürdő kínálta lehetőségeket közvetlen átjárás - .
Hunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, ZalakarosHunguest Hotel Freya, Zalakaros
Még több kép (9 db) >>
Kiváló 2026. április 4. 10:12családjával járt itt
2026-03-29, délidőben érkezés Zalakarosi kilátóhoz és a Kilátó Borozóhoz. DDKPH_26 jelű kéktúra bélyegző, szép, tiszta lenyomatot ad, helye: a Kilátó oldalán. Betérünk a Borozó és étterembe némi harapnivalóra, kávéra, lazításra
Személyzet kedvesen, udvariasan kerített 4 fő részére egy asztalt, és ajánlották finom ételeiket.
Kilátó Borozó, ZalakarosKilátó Borozó, ZalakarosKilátó Borozó, ZalakarosKilátó Borozó, Zalakaros
Még több kép (1 db) >>
Kiváló 2026. április 1. 6:10barátokkal járt itt
A fürdő belépővel volt némi gondunk. (14-en voltunk). A 3 órás belépő csak késő délután vehető igénybe. (Nyitvatartás utolsó 3 órájában). Ezt egyöntetűen nehezményeztük. Ezenkívül mindennel maximálisan elégedett voltunk. Úgy a személyzettel ( nagyon kedvesek, segítőkészek voltak),mint az ételekkel,( nagyon finom volt minden ételük),vagy bármi mással.
Kiváló 2026. március 30. 9:37családjával járt itt
A szállodában minden megvan, ami ahhoz kell, hogy jól érezd magad! Udvarias személyzet, bőséges finom ételek. Vegán, vegetáriánus, gluténmentes, hagyományos és egzotikus ételeket is kínálnak. A szoba tiszta, a zárt folyosón kényelmes az árjárás a fürdőbe. Jó az ár/érték arány.
2026. március 28. 12:41barátokkal járt itt
Korrekt ár. Rendkívül kedves személyzet. Az étkezés (reggeli, vacsora) változatos, finom. A wellness részleg kellemes, segíti a kikapcsolódást. A környék gazdag a kirándulási lehetőségekben. Szívesen tértünk vissza, már több alkalommal. Nyugodt szívvel ajánlom ismerőseimnek.
Kiváló 2026. március 28. 11:04a párjával járt itt
Nagyon kedvesek és udvariasak voltak. A szállással és az étkezéssel nem volt gond. A wellness részleg kicsit kisebb mint gondoltuk, de azért megfelelő. Félpanzión voltunk és nem volt kivetni való, sem a kiszolgálásban, sem az ételekben. A Zalakaros kicsit nyugi volt, mert ügye nem volt szezon és így sok vendéglátóhely be volt zárva.
Összegezve, jól éreztük magunkat.
2026. március 24. 8:20gyerekekkel járt itt
Nagyon jól éreztük magunkat ! Tiszta jol felszerelt szobák ,kedves személyzet !Összeségében jo