Böngéssz a legfrissebb zalakarosi értékelések között!

Kiváló 2026. február 8. 23:57a párjával járt itt
A szálláshely könnyen megközelíthető, kamerával örzött szabadtéri parkoló. Gondozott, tiszta park, kellemes környezet. Jellemzők: figyelmes, segítőkész személyzet, tiszta szoba, kényelmes ágy, ízletes, bőséges, széles választékot kínáló svédasztalos étkezés. A nyitott medence vízének tisztasága és hőfoka télen is (33) biztosítja a kellemes fürdőzés lehetőségét.
Kiváló 2026. február 6. 15:08a párjával járt itt
Kiszolgálás és az ételek 1.osztályúak,köszönjük a szuper ebédet,szívből ajánljuk mindenkinek!Gyors,házias szuper felszolgálás
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2026. február 5. 11:50a párjával járt itt
Tegnap jöttünk haza. Három éj, négy napot voltunk, nem először! Minden szempontból tökéletes! Visszatérünk hamarosan!
Art Hotel, Zalakaros
Kiváló 2026. február 2. 16:48a párjával járt itt
Nagyon jól telt a hosszú hétvégénk, bár napközben a környéket jártuk, akkor nem látogattuk a wellness részt, csak késő délután jutottunk a vízbe. Amire esetleg érdemes számítani, h nagyon sok volt a kisgyermekes, így természetesen a medencék is "hangosak".
Gyenge 2026. január 25. 10:15barátokkal járt itt
A fürdőbelépő csak az éjszakákkal megeggyező számu napokra szólt. Aki a távozás napján is szerette vólna a fürdőt igénybevenni az 7000 ft/fő áron vehette igénybe ami számunkra a bejelentkezéskor derült ki. A fürdőn belül nagy távolságra van egymástól a gyógy és az élményfürdő.
2026. január 21. 8:57a párjával járt itt
Jeleztem előre az étel allergiámat, amire azt a választ kaptam, hogy tudják biztosítani. A problémám az volt, hogy a mentes ételek nem voltak elkülönítve, azokat úgy kellett összevadászni. Tejfehérje és glutén allergiám van, a kis kártyákon azonban ezek az ételek laktózmentesnek voltak feltüntetve, így minden alkalommal meg kellett kérdezni, hogy tartalmaz-e tejet, tejterméket az étel.
2026. január 15. 14:25a párjával járt itt
Nagyon jó a szálloda elhelyezkedése és kiváló a téli időben, hogy egy zárt folyosón megközelíthető a fürdő. Tetszett, hogy külön van a wc és a fürdőszoba. Udvarias a személyzet, tiszta a szálláshely. Kényelmes az ágy és az ágynemű. Szép volt a kilátás a szobából. A reggeli választéka kiváló volt.
Kiváló 2026. január 10. 12:08a párjával járt itt
Az ételek finomak és változatosak voltak mind a reggeli,mind a vacsora alkalmával! A fürdőszobában tetszett a hagyományos mosdó kagyló, nem az új hóbort szerinti madár itató méretű volt! Az idősebb korosztálynak előnyösebb lenne a zuhanytálca a kád helyett! Szuper volt, hogy a zalakarosi fürdőbe közvetlenül egy folyosón át lehetett sétálni!
Kiváló 2026. január 7. 3:13a párjával járt itt
Nagyon jól éreztük magunkat a hotelben. A személyzet kedves és segígőkész. Mindenhol a tisztaság a jellemző: hófehér ágynemű, törólköző a szobában. A fürdő részleg fantasztikus: a termál medence az időseknek igazán pihentető és regeneráló. A nagy medence élményekben gazdag ,frissítö.
Kiváló 2026. január 4. 18:47a párjával járt itt
Megérkezéskor Imre fogadott,a megszokott kedvességgel! A szobánk nagyon kényelmes,tiszta és nagyon finom illatú volt! Kipakolás után elmentünk ebédelni,ahol a személyzet mosolyogva,kedvesen fogadott! Ahogy leültünk azonnal jöttek és felvették az ital rendelést! Már többször voltunk itt, le a kalappal a személyzet előtt,itt tényleg a vendég az első!
Hotel Aphrodite, ZalakarosHotel Aphrodite, ZalakarosHotel Aphrodite, Zalakaros