Minden nagyon tetszett, meg voltunk elégedve a utastársammal (húgom). A legjobbak közé 4 dolgot említenék: 1. a közvetlen kapcsolat/átjáró a zalakarosi fürdőbe, 2. a korlátlan belépési lehetőség a fürdő területére, 3. a délben kínált levesebéd(! ! ! ), 4. nem kellett előre fizetni semmit. bármikor le lehetett volna mondani a foglalást!
Egy dolgot említenék, amivel talán még kellemesebb lett volna az eltöltött idő/fürdőzés: fürdőlepedő biztosítása, jó lett volna, mert szeptemberben már nincs olyan meleg, hogy az otthonról hozattak (1-2db) meg tudjanak száradni a következő fürdőzésig. Napi 2 fürdőlepedőre volt szükségünk (délelőtt és délután) legalább. Nagyon szépen köszönjük a szálloda személyzetének is a kedvességét, udvariasságát.
Kiváló 2025. szeptember 29. 14:27barátokkal járt itt
A szállás nagyon rendezett, tiszta volt. A személyzet udvarias, segítőkész. Kérdéseimre kaptam választ és tájékoztattak, /például evangélikus templomról érdeklődtem/ amire kíváncsi voltam. A szálloda wellnes részlege és sószobája nagyon tiszta volt, jó volt ott pihenni.
Az éttermi kiszolgálás kitűnő volt, mennyiségileg felülmúlta várakozásomat, minőségileg kifogástalan, nagyon finom volt minden. Vasárnap ebédet is kértünk, ami mennyiségben nagyon elegendő volt, minőségileg ugyancsak kifogástalan.
Szörnyű 2025. szeptember 27. 18:06egyedül járt itt
A recepciós hölgy olyan volt, - mint egy parancsnok! Elmondta a szobaszámot, a házirendet közölte, se mosoly, se egy kedves tekintete nem volt! Először azt hittük KASZARNYABA jöttünk! Az étkezésekkor az ételek - hidegek voltak! Ami elfogyott, nem tudták pótolni! A szobában és a fürdőszobában nem voltak polcok, ahova pakolni lehetett volna! Sivárés barátságtalan, porcicák röpködtek az ágyak körül!
Kiváló 2025. szeptember 26. 9:12a párjával járt itt
Kedves,segítőkész személyzet,mindenhol tisztaság. Az étteremben bőséges választék,amit kóstoltunk minden nagyon finom volt. A földszinti társalgóban,fogadótérben biliárd,csocsó és más játékok kellemes időtöltésre hívogatnak. Esős idő esetén a kinti dohányzó lehetne fedett. Nagyon jól éreztük magunkat,máskor is jövünk!
Kiváló 2025. szeptember 23. 20:52a párjával járt itt
Mindennel elégedettek voltunk. Az ételek nagyon finomak bőséges a választék mindenki meg találja a neki való fogásokat. Gyorsan megy a ki és be jelentkezés. Minden adott a tartalmas és nagyon jó píhenéshez. Ajánlani tudom mindenkinek. Mi már többször is voltunk Minden alkalommal remek volt minden.
Kiváló 2025. szeptember 22. 10:13a párjával járt itt
A Belenus egy olyan hotel, ahol mindenben a legjobbat kapja a vendég. Ágytól az asztalig magas minőség vár a pihenni vágyókra. Gyógyvizes termálfürdő, gyönyörű kert és kulináris élmények várják az odalátogatókat.