Böngéssz a legfrissebb zalakarosi értékelések között!

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 55 városban járt márFelfedező - 148 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 297 feltöltött kép
Érdekes 2026. március 2. 11:19a párjával járt itt
2006-ban szentelték fel a templomot, 20 éves modern épület.
Sajnos, a belső teret még nem sikerült megnézni, amikor erre jártunk, zárva volt.
A templom egy szép, gondozott parkban áll, átellenben a Szilágyi cukrászdával.
Érdemes körbesétálni és az egyik oldalán a parkban a stációkat is megnézni.
Kihagyhatatlan 2026. március 1. 18:28gyerekekkel járt itt
Ha Zalakaros, akkor meg kell látogatni Tőzike tündért.
Az Égererdő tanösvényen helyreállították a sétány fa pallóit, a tájékoztató táblákat.
Jó lenne, ha Tőzike tündér ruháját, haját is újra festenék, kissé lekopott évek alatt.
Február végén körülötte mindenfelé virágzott a tőzike a fák alatt, csodás látvány.
Égerösvény Zalakaros, ZalakarosÉgerösvény Zalakaros, Zalakaros
Átlagos 2026. március 1. 17:02a párjával járt itt
A laírásban termálv izes wellness medencéket ígértek, ehhez képest langyos normál víz volt. A szálloda méretéhez képest a wellness medencék nagyon picik voltak. A szoba rendben volt, de a WiFi csak az ajtóban működött normális sebességgel, a szoba belselyében, pl. az ágyon már alig jött be bármi is.
Szörnyű 2026. február 26. 10:59gyerekekkel járt itt
Ilyen pocsék pihenésünk még nem volt,pedig már sok helyen voltunk. A wellness rész hideg és csak egy mini wellness medence amiben az emberek egymás hegyén-hátán próbáltak egy kicsit fürödni. A labdázást viszont engedték, nem törődve azzal,hogy másokat megdobnak. Ekkora szállodához magyon kicsi a wellness rész.
Kiváló 2026. február 23. 21:57családjával járt itt
Kedves személyzet, gyors be-és kijelentkezés, kiváló minőségű és változatos ételek, kényelmes szoba, minden bekészítve, amit kértünk, tisztaság, szuper fürdő, gyors átjutási lehetőség a fürdőbe.
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa, ZalakarosPark Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa, Zalakaros
Kiváló 2026. február 18. 9:45egyedül járt itt
Minden átlagon felüli. A szoba kényelmes, tágas, a személyzet nagyon udvarias, és oda figyel a vendégek igényeire. A beltéri medence úszásra kiválóan alkalmas, a wellness több különféle medencével rendelkezik, így sok ember részére biztosít megfelelő teret. Az ételek ízletesek, különlegesek óriási választékkal rendelkeznek. A szálloda szolgáltatásai minden várakozást felülírnak.
2026. február 18. 9:09egyedül járt itt
Közel a buszmegáló. /Mi Pestről mentünk busszal,nyugdíjasok vagyunk/
Pár lépés a fűrdő,köntösben átlehet menni. A személyzet kedvessége ,szívesen segítettek,a kéréseinkre odafigyeltek. Az étkezés szuper/reggeli isteni péksütik,kalácsok,nagyon klasz automata üditők,kávégép,zöldségek
paprika,paradicsom uborka újhagyma,felvágottak,tojás,bundáskenyér,virsli,kolbász,sajtok/
/minden azonnal tőltve amikor elfogyott valami/
Vacsora 2 féle leves,min.
Kiváló 2026. február 14. 8:37a párjával járt itt
Már sokszor voltunk itt! Nagyon szeretünk ebbe a hotelbe lenni. Kiváló wellness. Nagyon finom ételek. Kedves személyzet. És a vezetőséggel sincs semmi gondunk, ellenben az előző hozzászólókkal. Bátran ajánljuk. Akár kettesben akár családdal utazik valaki, maximálisan ki tud kapcsolódni.