Galgamácsa

Galgamácsa - Vankóné Dudás Juli Emlékház

Galgamácsa és környéke legfrissebb értékelései

2025.06.27a párjával
Jó hely, de ti nem hagyjátok, hogy értékeljem!? az itt jártam oldal nem viselkedik a céljának megfelelően! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
2025.06.27a párjával
Tegnap vásároltam Ekler fánkot. Egy ujjnyi méretű zöld penészfolt volt benne. Nem tudom,mióta állhatott ott, de sajnos ezek után nem fogok itt vásárolni.
2025.06.26a párjával
Szombaton vacsorázni tértünk be. A berendezés a hangulatos régi, bár sok minden változott. Az étlap megújult, szép csak hiányoznak róla a humoros írások melyek az előzőn voltak. A pincérek figyelmesek, hamar kaptuk az ételeket. A májgaluska leves finom volt, helyben készült, csak egy kis zöld íz...

Galgamácsa és környéke kedvelt szállásai

Erzsébet Királyné Szálloda Gödöllő - Karácsony
Főnix Wellness Resort Nógrádgárdony

Galgamácsai látnivalók (1)

Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Galgamácsa és környékén

Libra Hotel VeresegyházLibra Hotel, VeresegyházCsomagok már 16.500 Ft/fő/éj ártól
52 értékelés
Hotel Visegrád VisegrádHotel Visegrád, VisegrádCsomagok már 23.575 Ft/fő/éj ártól
166 értékelés
Hotel Stáció Wellness & Konferencia VecsésHotel Stáció Wellness & Konferencia, VecsésCsomagok már 23.725 Ft/fő/éj ártól
75 értékelés
Hotel Charles BudapestHotel Charles, BudapestCsomagok már 12.803 Ft/fő/éj ártól