Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Erzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd

3,5
8
értékelés
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
2. helyezett
városi Kilátó közül
Kategória
Kilátó
Erzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd
Erzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó GyomaendrődErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd
Erzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó GyomaendrődErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd
45 fotó

Erzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd bemutatkozása

Március és október között látogatható Gyomaendrődön a több mint 1000 méter hosszú lombkorona sétány, ahol egy 15 méter magas kilátóból tekinthetünk le az alattunk elterülő tájra. A hely különlegessége, hogy akár csónakkal is közlekedhetünk, miközben a holtágat tudjuk tanulmányozni.
Tovább olvasom >>

8 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
13%
Érdekes
50%
Átlagos
25%
Kihagyható
0%
Időpazarlás
13%
Érdekes

8 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Hárs Thermál Hotel Gyomaendrőd - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.05.01-ig
Hárs Thermál Hotel Gyomaendrőd
20.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2024.06.24-ig
Hunguest Hotel Gyula
37.400 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Kumánia Kisújszállás - Őszi wellness nyugdíjasoknak
Őszi wellness nyugdíjasoknak
2023.12.22-ig
Hotel Kumánia Kisújszállás
83.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval

Erzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd vélemények

Érdekes 2023. augusztus 27.barátokkal járt itt
Gyomaendrődön nyaraltunk nemrégiben férjemmel és barátainkkal. Utánajártunk, milyen látnivalókat ajánlanak a városban. Így bukkantunk rá az Erzsébet ligetben lévő Lombkorona sétányra és kilátóra, mely gyönyörű környezetben helyezkedik el. Azon meglepődtünk, hogy belépődíjat kellett fizetni, de túlléptünk ezen.
Itt fényképeztem:
Erzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - Egyéb
Milyennek találod ezt az értékelést?
25
1191
1764
35328
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 603 városban járt márFelfedező - 1896 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 35328 feltöltött kép
Érdekes 2023. augusztus 9.a párjával járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az Erzsébet ligetben egybeépítették a kilátót a lombkorona-tanösvénnyel, és itt ez egy jó dolog. Igaz, hogy belépőt kell fizetni, ez szokatlan lehet, mert a kilátók többségénél nem kell fizetni, na, de itt ez a szokás, remélem, a kilátó és a tanösvény karbantartására fordítják.
Itt fényképeztem:
Erzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - Külső képErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - Külső képErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - Külső képErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - Külső kép
Még több kép (15 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Időpazarlás 2023. június 24.a párjával járt itt
Sok pozitív véleményt elolvasva gondoltuk, megnézzük a helyet. Képek alapján jó programnak tűnt. A szomorú valóság pedig, hogy habár szép helyen helyezkedik el a sétány, a kilátás nulla. Megérkezésünkkor megvettük a felnőtt jegyet, ami 700 forintba került, majd mikor a pénztáros hölgy leakasztotta a láncot, akkor közölte, hogy a sétány rész nem látogatható viharkár miatt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
169
4879
638
89483
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 260 városban járt márFelfedező - 3120 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 89483 feltöltött kép
Érdekes 2020. október 16.gyerekekkel járt itt
Gyomaendrőd kisváros Békés megyében, a Hármas-Kőrös partján található. A település keleti részén található a szép zöld, fás Erzsébet liget, a gyógyfürdő és a kemping közelében. A Liget Sörözőnél parkoltunk le, innen sétáltunk be a Lombkorona tanösvényhez, amelyre vonatkozóan nem láttunk sehol útbaigazító táblát és többeket meg kellett kérdezni, hogy pontosan merre található.
Itt fényképeztem:
Erzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - EgyébErzsébet ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó Gyomaendrőd - Egyéb
Még több kép (23 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 4 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.