turzoandrea étterem értékelései

Értékelései
4
13
13
3
3
0
21

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg turzoandrea értékeléseit!

Olvasd el turzoandrea étterem értékeléseit!

Születésnap a Gizellában -

Gizella Hotel Étterme Veszprém

2020. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2020. november 1.
Tegnap tartottuk Édesanyám 80. születésnapját 11 fős családunkkal a Gizella Hotel Éttermében. Anyukám kizárólag azért akart oda menni, mert gyönyörű környezetben fekszik, ahol szebbnél szebb fotókat lehet készíteni. Most, hogy kipróbáltuk az Éttermet, tudjuk, nem csak a környezete lenyűgöző, hanem felszolgált ételek íze, különlegessége, külleme, valamint a személyzet kedvessége, közvetlensége és segítőkészsége.
Megosztom
2020. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. október 8.
Tegnap tértünk be a Nr. 8. Étterembe Hajdúszoboszlón, ugyanis séta közben megszomjaztunk. Azért esett erre a helyre a választásunk, mert nagyon hívogató volt kívülről, tele szebbnél szebb növényekkel, kedves dekorációval. A teraszon foglaltunk helyet, de megnéztük belülről is az Éttermet, igazán hangulatos, s tiszta hely. A felszolgáló udvarias volt, figyelmes és gyors.
Megosztom
2020. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 22.
Tegnap jártunk férjemmel a KFC veszprémi éttermében. Gyakran megfordulunk itt, mert nagyon-nagyon szeretjük a friss, forró csirkét, krumplit, s minden kínált ételüket, italukat, desszertjüket. Sajnos azonban a tisztaság hagy kívánnivalót maga után. Lehet, hogy kevés az idő, vagy a személyzet, de az asztalokat, padokat nem tiszítják elég sűrűen.
Megosztom
2020. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 17.
Tegnap jártam barátnőmmel korai vacsorát enni a veszprémi Horváth-Kert vendéglőben. A szép, napos időben a teraszon foglaltunk helyet. Amikor csak lehet, ott ülünk le, mert igazán kellemes ott étkezni. Ahogy korábban, most sem csalódtam: gyors és kedves volt a kiszolgálás. Bőséges adagokat kaptunk, ahogy máskor is, ízletes volt minden falat.
Megosztom
2020. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 24.
Múlt héten, 8-an a komáromi WF Szabadidőparkban töltöttünk el 4 napot. A szálláshoz járó reggelit a Park Étteremben fogyaszthattuk el. Sajnos, rendkívül szegényes volt a választék, kicsik voltak az adagok, töröttek, csorbák és koszosak a poharak, tányérok. Viszont nem ez volt a legnagyobb probléma.
Megosztom
Komáromi nyaralás -

Tó Csárda Komárom

2020. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 24.
Augusztus 22-én ebédeltünk 8-an a komáromi Tó Csárdában, nyaralásunk alatt. Először voltunk ott, s mindannyian nagyon meg voltunk elégedve. A hagyományos ételek mellett kínálnak különlegességeket is, mint pl. Duna borda, Kisalföldi cigánypecsenye, stb. Hatalmas adagokat szolgáltak fel az ínycsiklandó, ízletes ételekből. A személyzet kedves, udvarias, gyors és figyelmes.
Megosztom
2020. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 17.
Augusztus 15-én, délben érkeztünk meg férjemmel az Aszófői Halsütőbe. Nem először jártunk ott. Ha arra vezet az utunk, minden alkalommal betérünk, már évek óta, akár családdal, akár kettesben. Annyira finom sült halakat, halászlevet, savanyúságokat kapni ott, hogy soha nem tudunk ellenállni az ízletes falatoknak. Az italok hűtöttek, a kiszolgálás korrekt.
Megosztom
Születésnap Vászolyon -

Laci Pince Csárda Vászoly

2020. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 17.
Tegnap, augusztus 16-án ünnepeltük 16-an egy családtagunk születésnapját a Laci Pince Csárdában. Most jártam ott először, s mondhatom, lenyűgözött a hely hangulata és a táj szépsége is. A Csárda hosszú ottlétünk ideje alatt végig telt házzal üzemelt. Rengeteg vendég érkezett folyamatosan, hogy egyen-igyon egy jót.
Megosztom
2020. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. március 3.
Március 1-én, vasárnap délután tértük be férjemmel Kisbérre, a Bakony Étterembe. Még soha nem jártunk itt, nem tudtuk, mire számíthatunk. Belépve egy nagyon kellemes, szép, családias étterem, s kedves személyzet fogadott bennünket. Többen is étkeztek, amikor megérkeztünk, már akkor láttuk, hogy jó nagy adagokat tálalnak fel.
Megosztom
Csodálatos környezet -

Fricska Veszprém

2017. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szeptember elején, felnőtt lányommal töltöttünk egy kellemes, napos délutánt a Fricska szabadtéri részén. Ez egy különleges, varázslatos hely, szerintem a legszebb Veszprémben (évtizedek óta itt lakunk, van viszonyítási alapom). Felnőttek, gyerekek, kutyák remekül érezhetik itt magukat, a Séd patak völgyében, a Fricskában.
Megosztom
2 oldalon / 13 találat










TérképX