Érkezéskor egy nagyon kedves, udvarias hölgy volt a recepción, ha jól emlékszem a nevére, Edina volt. Korrektül elmondott minden szükséges információt. Kisgyerekkel érkeztünk,így örültünk a két légterű szobának, Babó is nyugodtan tudott aludni. A szoba és a fürdő tiszta volt, de a fürdő hagy némi kívánnivalót maga után.
A zuhanyzóban a mozaikok feljönnek, sok helyen hiányoznak. A zuhanyrózsa nagyon magasan, fixen van a falon. Az ételek ízletesek voltak, a reggeli elég egyhangú, mindig ugyan az, csak a virslit és a kolbászt variálják. A vacsoránál is lehetne több választék, de aki jól akar lakni, megteheti. A pincérek viszont nagyon flegmák, 2 fiatalember volt, akikre ez nem mondható. Lehetnének figyelmesebbek, a tányéromat el akarta vinni, pedig csak innivalóért álltam fel. A reggeli 7 órától volt, de 7:15-kor visszamentünk a szobába, mert akkor kezdtek kipakolni. Azért ilyet nem kellene, hogy megengedjenek maguknak! ! ! ! Az éteremben volt jó pár légy, talán ha a bejárati ajtót bezárnák. . . ? Vacsora 17:30-tól volt. Úgy tűnt, hogy már ki van tálalva minden, de időközben derült ki, hogy még nincs. Esetleg jelezni kellene a vendégeknek, hogy elkészültek. A gyakorlaton lévő pincértanoncok. . . ok, valahol meg kell tanulni a dolgokat, de nem volt egy irányító, vezető, aki figyelte volna, hogy mit csinálnak- leginkább semmit. Az asztalok leszedése is nagyon lassú volt. Reggelinél a földön volt a vacsora maradéka. Több szállodába jártunk már, nincsenek nagy igényeink,de ilyen dolgokkal még nem találkoztunk.
Sajnos érkezéskor volt egy "kis" probléma, mert a visszaigazolt 2 hálószo ba +nappalis családo lakosztály helyet kaptunk 2 db szuperion szobát. Vissza fordultamvolna, ha nem lettem volna közel 300 km-re az otthonom- tól, de végül a 3 unokám meggyőzött! A szálloda valamelyest kárpotólt a hibája miatt.
Személyzet udvaris, de étkezések alatt nem mindig álltak a helyzet magaslatán az asztal leszedéssel és terítéssel. Az ételek választéka nagyon jó és izletes volt.
Szuper volt minden! Tiszta szobák, kedves személyzet. Kétlégterű szobánk volt, bőven elfértünk négyen. Az ételek finomak voltak, és mindig volt miből válogatni. Reggeli bőséges svédasztal, vacsora: kétféle leves, háromféle hús, kétféle köret, egyféle tésztaétel, 3 féle süti, saláták, gyümölcs.
Ahogy fogyott az étel, újra töltötték, soha nem kellett várni az újabb adagra! Aki éhes marad ilyen helyen, az magára vessen! Több helyen olvastam, hogy ételszagúak a szobák, folyosók. . . mi csak reggel éreztük a fürdőben, de mivel az ajtó mindig zárva volt, így a szobákba nem lehetett érezni semmit. Amúgy meg elég nagyok az ablakok, így a kellemetlen szagok hamar távoztak. Igaz, hogy a vacsorához kért italokat nem lehetett a szobaszámlához íratni, de erről érkezésünkkor tájékoztattak minket, és egyáltalán nem okozott problémát. A parkolásért fizetni kellett, de ezt is elmondták érkezéskor, sőt ezeket mind leírták mikor árajánlatot kértünk, így ezekre a kiadásokra időben fel lehetett készülni! Nagy előnye a hotelnek, hogy a fürdő hátsó bejáratához nagyon nagyon közel van. Mi jól éreztük magunkat! Nyaralni, pihenni mentünk, nem pedig a hibát keresni másokban! ;-) Szép napot mindenkinek! :-)
Husvéti unnepek alatt jártam ott, talán több husvéti program lehetett volna, esetleg este program , zene az étteremben. Kevés kerékpár volt, nagyobb csoport nem mehetett együtt. Minden mással nagyon elégedettek voltunk.
A város csoda szép! Ez feledtette a szállodai kellemetlenségeket. Nagyon kedvező volt az ajánlat, így az ár/érték arány jó. Teljes áron már nem így lenne. Ami nagyon zavaró az az ételszag. Még a harmadik emeleten is intenzív. Az étkeztetés és annak választéka is hagy kívánni valót maga után.
A szoba (2 fő) szűk, de ez minket nem annyira zavart, mert nem a szobában töltöttük az időnket. Viszont a fürdőszoba nagyon kicsi. A zuhanykabinban nincs tartó a tusfürdőnek, a zuhanyzófej fixen van felszerelve és nagyon magasra. Ha csak nem vagy zsiráf és kopasz akkor bizony a frizurádnak lőttek. Mivel a kabin is kicsi és a fülke ajtaja és üveg fala a mennyezetig ér egy pillanat alatt olyan gőz keletkezik, hogy elájulsz. A törölközők állapota botrányos. Szürke és kemény minta smirgli. Pénzért bérelt fürdőköntös szintén. Tovább is tudnám sorolni, de ez is kicsit tükrözi, hogy mire lehet számítani. Ennek ellenére ajánlani fogom, mert ugyan a tény az tény, de nem volt kibírhatatlan. Ár/érték arány.
Udvarias, kedves személyzet, tiszta, kényelmes szálloda. Változatos, finom és bőséges reggeli és ebéd. Remek a szauna a wellnes részleg(medence) sajnos hiányzik. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki nyugalomra és pihenésre vágyik.
Teljesen elégedettek voltunk Férjemmel. A személyzet kedves, maximálisan segítőkész. Tiszta, rendezett szoba,klassz étterem. Nem mondom hogy túlzottan bőséges a választék reggelinél vacsoránál, de nem is egy túlárazott hotelről beszélünk, teljesen korrekt áron dolgoznak. Finom ételeket kínáltak, találtunk mindig kedvünkre valót.
Már másodszor jártunk a Hotelben. Mindkétszer nagyon jól éreztük magunkat. Február végén ismét vissza megyünk,már le is foglaltuk a szállást. Minden alkalommal a zenés Rendezvények miatt is mentünk ebbe a Hotelbe. Sajnos a Vendégek ,mint manapság bárhol,itt sem nagyon használják ki ezt a lehetőséget,hogy gondtalanul táncoljanak vagy esetleg mulassanak egy jót.
Pedig a zenészek mindent megtesznek,hogy jól érezzék magukat a vendégek. Bízunk abban,hogy legközelebb egy kicsit aktívabb vendégek is jönnek és bulizunk egy jót. Az ellátás és a Hotel tisztasága minden igényt kielégítő volt. Köszönet mindenért.
A száloda felújítása szépen sikerül, ezt mondhatom azért mert voltunk régebben és most a közelmúltban is. A gyógyfürdő közelsége és az élővíz csatorna látványa nagyon kedvező. A szolgáltatások talán bővíthetők lennének, akárcsak az étterem kihasználsága is. A szobáink minen alkalommal kifogástalanok és kényelmesek voltak.
Elegans szalloda ,ugyanakkor gyerekbarat. A szemelyzet nagyon kedves,a kaja kituno es boseges,svedasztalos minden. Amit hianyoltunk hogy a reggelinel nem volt gyumolcsle. Hatranya meg, hogy a barban a fogyasztast azonnal kell fizetni,ez szilveszterkor picit kenyelmetlen volt. Egyebkent kituno minden,elhelyezkedese tokeletes,minden a kozelben van,a furdo ,gyulai var,minden. Ajanlani tudom mindenkinek,remek hely!
5700Gyula, Part u. 7/c
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Internet
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, nem őrzött: 990 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• étterem / kávézó • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem