HULAMA étterem értékelései

Értékelései
30
40
43
89
0
0
98

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg HULAMA értékeléseit!

Olvasd el HULAMA étterem értékeléseit!

HULAMA értékelései

2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 18.
Egy "ad hoc" döntés alapján mentünk be ebbe a vendéglőbe, egy teljesen véletlen választás volt. Maga a hely tiszta, ahol egy hölgy jött hozzánk, aki nagyon kedvesen fogadott. Ez nem túl gyakori a mai világban. Elmondta, hogy a halászlé csípős, így rendeljünk. Csak a finomat szokták említeni, ha rákérdezek. Nem kellett túl sokat várni, hogy megkapjuk az ebédet.
Megosztom
Most sem csalódtunk -

Bonchidai Csárda Tokaj

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 8.
Nem először ebédeltünk a csárdában, tudtuk mire számíthatunk. Mindig elolvasom az értékeléseket és mindig van negatív és pozitív tapasztalat. A csárdában tisztaság volt most is. A halétellel kapcsolatban mi most sem csalódtunk. A kiszolgálásnál kedves volt a "kis srác", mondta, hogy bocsánat ő még csak tanuló, de ha ilyen marad, akkor nem lesz gond annak az étteremnek, aki alkalmazza.
Megosztom
Kellemes hely finom ételekkel -

Kisduna Étterem Szigetszentmiklós

2018. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. július 27.
Egy éttermet sem ismerünk a városban, ezért találomra társaságunk közösen döntött a Kisduna Étterem mellett. Jól tettük. Igazi retró, kockás abroszokkal, terasz a vízparton. Tisztaság rendben. A kiszolgálással is nagyon elégedettek voltunk. Ketten hozták ki a megrendelt ételeket, italokat, kávékat, és kedvesek voltak mindenkihez, pedig voltunk jó néhányan a teraszon.
Megosztom
Elfogadható volt minden. -

Ételbárka Visegrád

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 26.
Véletlenszerűen döntöttünk az Ételbárka mellett. Túl nagy elvárásaink nem voltak, mivel láttuk, hogy inkább büfé jellegű a helyiség. Nem sok jót írtak az előzőekben róluk, igaz kivételesen előtte nem olvastam el a véleményeket, csak jóval utána. Ha valaki éhes, akkor a legközelebbit keresi és olyat, ami a pénztárcájához is passzol.
Megosztom
2018. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. július 26.
Néhány napot töltöttünk Visegrádon és fagylalt szempontjából naponta megjelentünk ebben a cukrászdában. A citromos vitte a prímet. Volt náluk diabetikus is, ami a mai világban nem egy extra dolog, még sincs nagyon sok helyen. Utazó társam ritkán fagyizik, de akkor is csak azt fogyaszt. Süteményt egy fajtát kóstoltam, csokisat, nem vagyok "nagy sütievő", az finom volt.
Megosztom
Pisztráng ebédre az erdőben... -

Ördögmalom Erdei Étterem Visegrád

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 25.
Nyaralás Visegrádon. . . Nem ismertük ezt az éttermet. A pisztrángos tavakhoz indultunk és így fedeztük fel az erdő közepén . Mivel vad és pisztráng a specialitásuk, sőt van halfüstölő is az udvaron, mellettük döntöttük. A füvészkert szomszédságában az erdő közepén, tiszta levegőn. . . gyönyörű hely. Hétköznap voltunk és elsőként érkeztünk nyitás után, így szinte azonnal kaptuk az étlapot.
Megosztom
Elégedettek voltunk. -

Kertvendéglő Csongrád

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 21.
Első alkalommal jártunk Csongrádon és véletlenül esett a választás erre a vendéglőre. Mivel a strandról is át lehet menni hozzájuk étkezni, meglehetősen sokan voltak, többen gyerekekkel, amitől tartottunk is egy kicsit, de kellemesen csalódtunk. Nem kellett túlzottan sokat várni, és az étel is ízlett.
Megosztom
Itt minden nap jót ettünk -

Anikó Konyhája Berekfürdő

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Valóban nem étterem, mint azt előttem is jelezték, de strand viszonylatban teljesen megfelelő és sok étterem "elbújhat" mögötte. A fürdő területén lévő étterem éppen átalakítás alatt volt, ezért ezt választottuk a sok lehetőség közül. Nem csalódtunk. Igényesek, mert nem műanyag evőeszközökkel kell étkezni műanyag tányérokból, amit nagyon nem szerettem volna.
Megosztom
Véletlenül találtunk rájuk -

Magyaros Étterem Hajdúnánás

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 5.
Véletlenül láttuk meg az éttermet és ad hoc döntöttünk úgy, hogy betérünk hozzájuk. Tisztaság volt, ami nekünk nagyon fontos, amikor bemegyünk valahová. Az ételek ízletesek voltak, mellé kaptunk kedves kiszolgálást. Sajnos sok helyen ilyen már nincs. Érdekes és különleges volt a tálalás, lábasban hozták a levest. Már nem először találkoztunk ilyennel, nekünk tetszett.
Megosztom
Étterem a Baradla Barlang bejáratánál -

Tengerszem Étterem Jósvafő

2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 10. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Aggteleki Nemzeti Parkban töltött néhány napra beterveztük a Baradla Barlang látogatást. A bejáratától néhány lépésre találtuk a Tengerszem Éttermet, így adott volt, hogy ebéd náluk. Tisztaság, és figyelmes pincér fogadott. Az étterem kívül és belül stílusosan van dekorálva. Az ételek jóízűek és mennyiségileg is megfelelőek voltak.
Megosztom
5 oldalon / 43 találat


TérképX