A Hunguest Hotel Erkel a Várkertben, ősfákkal övezett környezetben, a csónakázótó és a vár szomszédságában, barátságos légkörben, két megújult szárnnyal várja vendégeit, közvetlen átjárás biztosítva a ötcsillagos minősítésű Várfürdőbe.
Családi nyaralás volt, már második évben,három generáció együtt nagyszülők, szülők, gyerekek. Két gyermek és négy felnőtt két szobában, a szobákban pótággyal ami nem volt igazán kényelmes. A szobák tiszták, a fürdő szoba tiszta és ami fontos szagtalan volt, napi takarítással.
Hiányzott az erkélyről egy szárító, de tavalyhoz képest most már van asztal és szék kirakva. Alapvetően elégedettek voltunk, hiszen ezért is ismételtük meg az előző évi nyaralásunkat itt! A félpanziós ellátás minden igényt kielégített és a gyermekek nagy örömére ismét volt tejbegríz és főtt virsli is! Jól esett a limonádé a vacsorához. Fürdőköpenyben sétálhattunk át a Várfürdőbe naponta többször is. A személyzet figyelmes és gondoskodó, a wellness részleg kitűnő volt. Aki kényelmesen és jól akar pihenni a gyerekeivel együtt is annak nagyon ajánlom.
Az ellátással maximálisan elégedettek vagyunk. Nagyon kényelmes, hogy a fürdőbe annyiszor mehetünk be naponta, ahányszor akarunk. Férjemnek kényelmetlen volt az ágy, nekem alacsony volt a párna, ill. jó lett volna kispárna is. A vizes fürdőköpenyt nincs hova felakasztani száradni, ugyanígy a vizes törülközőnek is kevés hely van száradni.
Összességében véve mindennel elégedett voltam. Szerencsére nagyon gyermekbarát környezetben tölthettük a hétvégét. Tetszett a gyermekklubszoba is, amit meglátogattunk egy délelőtti programként. Mindenhez közel volt a Hotel, a környéken is tudtunk sétálni, játszóteret találni és tartalmasan kikapcsolódni.
A fürdőbe való átjutás pedig nagyon praktikus, hogy nem kell külön kívülről megközelíteni a strandot. Ha lesz rá máskor is lehetőségünk, biztosan visszatérünk majd!
A kellemes pihenés biztosításának egyik fontos feltétele az, hogy milyen a szállás környezete. Nagyon szép, üdítő a szálloda körüli park, alkalmas a csendes üldögélésre, sétára. A szálloda épülete, felszereltsége, szolgáltatásai megfelelnek a négy csillagos besorolásnak. Nekem hiányzott, -de máshol is ezt tapasztaltuk- a több magyar nyelvű tv csatorna.
Kellemesen töltöttük a hétvégét Gyulán az Erkel Hotelben. Szép tiszta karbantartott szobában, remek wellness szolgáltatásokkal,Kitűnő ellátással. A személyzet diszkrét, kitűnően ellátja feladatát. Gyermekeinknek is tetszett,ha tehetjük hamarosan visszatérünk e remek szállodába hogy ismét feltöltődve térhessünk vissza a hétköznapokba.
A kiváló kollektívának köszönhetően az ott töltött napok szinte elrepültek,nagyon jól éreztük magunkat. A szálloda lehetőséget biztosított vendégeinek a Várfürdő állandó látogatására amely nagyban hozzájárult a csodás gyógyulásunkhoz és pihenésünkhöz.
Kellemes élményekkel érkeztünk haza, amit igyekszünk minden barátunkkal és rokonunkkal megosztani hogy ők is részesülhessenek ebbe a csodálatos élményben. (KÖSZÖNJÜK ERKEL HOTEL)
A szállás minden igényt kielégített úgy, ahogy azt meghirdették. A fogadtatás, a személyzet kedvessége, segítőkészsége minden téren nyugalommal töltött el, éreztük, számíthatunk minden esetleges probléma ( magántermészetű is ) megoldására.
A szobák - Erkel Hotel Dürer Szárny - szépek, tiszták, megfelelő bútorzattal ellátottak, a legújabb Tv, internet, telefon , szobaszéf használati lehetőséggel. A fürdőszoba a legújabb technikai felszereléssel ellátott. Takarítás napi szintű, különböző kérések teljesítésével is. Az étkeztetés rendkívüli, értem ezalatt a kiszolgálást, az ételek változatosságát, finomságát, dicséret a SZAKÁCSOKNAK! ! ! A nyitott strand medencéi tiszták, szépek, sok-sok lehetőséggel! A belső téri wellness részleg gyönyörű, itt is több funkciós kiszolgálással állnak rendelkezésre. A jövőben, gyakran fogjuk igénybe venni ezt a lehetőséget Gyulán. A város maga a virágözön, tiszta, barátságos! ! ! A különböző ajánlott programok nagyon csalogatóak, a meglévő kiállítások, múzeumok látogatása változatossá, izgalmassá teszi az ott töltött napokat! GYULA GYÖNYÖRŰ, AZ ERKEL HOTEL KIVÁLÓ MINDEN TÉREN!
Csaknem 10 év után sikerült újra eljutnom a gyulai Erkel hotelbe. Az átépítés előtt is nagyon tettszett a szálloda, de most egyenesen szuper lett, A Dürer szárny 5. emeletén volt a szállásunk, sajnos nem a várra nézett a szobánk, de a park is nagyon szép. A szoba tiszta igényes és kényelmes. Gyula csodálatos város, nagyon jó időt fogtunk ki.
Sokat fürödtünk és sétáltunk. A kiszolgálással, ételekkel nagyon meg voltunk elégedve. Az étkeztetés is tökéletes finom és ízletes ételek és italok. a személyzet folyamatosan rakta rendbe az asztalokat.
felkészült és nagyon segítőkész recepció. A szoba tiszta igényes . Az étkeztetés is tökéletes finom és ízletes ételek és italok. a személyzet folyamatosan rakta rendbe az asztalokat figyelmesek voltak nagyon. egyedül a vellnes részleg adott csalódottságra okot . Ott is csak a medence mérete ami nagyon kicsi.
A szoba kulcs csak a sokadik kisérletre nyitotta ki az ajtót de ez lehet,hogy a mi ügyetlenségünk miatt akadozott. Az nagyon tetszett,hogy a szállodából át lehetett menni a fürdőbe,igaz most az idő nem nagyon volt jó de a benti uszoda nagyon jó volt. azt hiszem másoknak is ajánlani tudom az önök szállodálát,és ha módunkba áll máskor is elmegyünk. Köszönjük.
Már harmadszor voltunk az Erkel Hotelben és nagyon jól éreztünk magunkat. Gyula csodálatos város, nagyon jó időt fogtunk ki. Sokat fürödtünk és sétáltunk.A kiszolgálással, ételekkel nagyon meg voltunk elégedve.Szobánk tiszták voltak, személyzet nagyon kedvesek voltak.Máskor is szeretnénk elmenni.
5700Gyula, Maróthy tér 1.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• masszázs • szolárium • infraszauna • finnszauna • közvetlen átjárás a városi fürdőbe
Internet
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, nem őrzött: 2000 Forint / éj (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • étterem • bár