Akinek fontos a gyulai Várfüdő közvetlen közelsége és a lenyűgöző panoráma, annak ideális választás a Park Hotel Gyula. A fürdő bejáratától mindössze 10 méterre található szállás a Csigakertre néz, így a kilátás szinte festői szépséget nyújt. A belváros pillanatok alatt megközelíthető, és a nyugalom garantált.
A szoba elég keskeny volt, a franciaágy csak "oldalazva" fért be, így csak az egyik oldalon lehetett róla "leszállni", ami nem valami kényelmes. A tisztaság mindenhol tökéletes volt. A személyzet a hotelben és az étteremben is egyaránt udvarias, segítőkész volt. Kár, hogy a szauna nagyon kicsi, amellett a második foka olyan magas, hogy szó szerint fel kell rá mászni.
Homokóra nincs bent, kívül sincs semmilyen időmérő eszköz, így csak saccolni lehetett a bent töltött időt. Nem fakanál van a "gőzkészítéshez", így az első próba kissé fájdalmasra sikerült. Közösségi tér nincs jó, ahol pl. kártyázni lehetne megfelelő magasságú asztalnál. Ami van az a recepciónál és a folyosók végén és csak beszélgetésre alkalmas. Az ételek finomak voltak megfelelő választékkal és folyamatosan töltötték újra. Ami nagyon hiányzott, az a teljes kiőrlésű péksütemény és kenyér, pedig egészséges és sokan nem is ehetik a fehér lisztből készült dolgokat. Egy kis konditerem is jó lenne. A Várfürdő kicsit messzebb van, mint a reklámban. Mindezek azonban nem rontottak azon, hogy jól érezzük magunkat. Összességében elégedettek voltunk.
A szálló általában jó benyomást keltett, a "minden rendben" (de azért nem az "emlékezetesen kiváló") kategóriába tartozik. Bárkinek ajánlhatom, aki tisztességes, korrekt, de nem feltétlenül szuperluxus ellátásra számít. (A szobában például van fridzsider (minibár? ), de arra azért ne készüljünk, hogy találunk is benne valamit.
) A szálloda elhelyezkedésére vonatkozó reklám kissé túlzott, a Várfürdő legközelebbi bejárata sincsen olyannyira két lépésre, mint ahogyan az a hirdetés alapján várható volt, a termálfürdő pedig valójában a Várfürdő parkjának ellenkező oldalán található, meglehetősen messze. Erről helyesebb lenne korrekt tájékoztatást adni. Ami az étkezést illeti: a reggeliknél bőséges a választék, a főétkezésnél általában kiválóak a levesek, a húsételek egyike-másika azonban nem bizonyult csúcsteljesítménynek, a sütemények ugyancsak unalmasak voltak. A fürdőzésen kívüli lehetőségekről (pl. a városnéző sétákról) érdemes lenne sokkal több információt adni, még akkor is, ha ez nem a szálló saját szervezése. Hiszen ez is érdekesebbé teszi az ott-tartózkodást a vendégek számára.
Park Hotel Gyula válasza
Köszönjük értékelését. Szállodánk törekszik a családias hangulatú kialakításra,szuperluxus ellátásra más szállodák hivatottak nyilván más árfekvésben. A szobában elhelyezett fridzsider nem minibárként funkcionál hanem rendeltetés szerű használatra.
A fürdő elhelyezkedése adott sajnos így a megközelíthetősége (csak téli időszakban )nem feltétlenül a legkényelmesebb,ezt igyekszünk a továbbiakban valamilyen formában feltüntetni,tájékoztatni. Félpanziós ellátásunkat folyamatosan fejlesztjük illetve az önök észrevételei alapján változtatjuk. Programok látnivalók esetében próbálunk felkészülni bővebb információval,a város turisztikai irodáival karöltve.
2015. január 5., Fodor Krisztina (Park Hotel Gyula), Park Hotel Gyula
Sajnos egyik negatív élményünk ehhez a hotelhez kötődik. Maga a hotel tiszta, szép és rendezett volt. a személyzet kedves , bár az étteremben ez nem mondható el 100 % -osan. Reggel mikor lementünk reggelizni láttuk, hogy van tejbegríz( megjegyzem 3 gyerekkel voltunk ) .
A tál már üres volt és közölték, hogy sajnos elfogyott, de már nem is készítenek, holott még utánunk is érkezetek gyerekekkel ! Vacsoránál ( 18. 00 -tól ) lementünk 18. 30. kor, láttuk, hogy van dinnye, mire megettük a levesünket már nem volt a tálon, közölték, hogy csak 1 -et vágnak fel, nincs több.
Köszönet a szálloda remek személyzetének hogy biztosította számunkra ezt az igazán kikapcsolódást, felüdülést jelentő lehetőséget. Igazán feledhetetlen három napot töltöttünk önöknél. Kellemes tiszta szoba,csendes környezet,nagyon közeli fürdő belépési lehetőséggel,mindezt igazán kedvező árral kombinálva.
Nemrég jártunk Gyulán és a felújitott Park Hotelban szálltunk meg. A hotel szép, és tiszta, bár a kétszemélyes szobák igen parányiak, a franciaágy végénél oldalazva lehetett közlekedni. A svédasztalos vacsora nem nyerte el a tetszésünket, a 4 napból volt olyan hús, ami egy nap különbséggel újra volt .
Eléggé kiszámított volt, kevés választékkal, aki későn jött többször is egyféle ételből választhatott. De ráadásul a 2 féléből legalább kettő nehéz étel volt. A város változatlanul tetszett, még ugyan csendes volt. A fürdőnél hiányoltuk többen is, hogy legalább az egyik kinti medence miért nem félfedett. Az eső miatt mindenki bezsufolódik a benti kicsi medencébe.
Egy gyönyörű városban egy gyönyörű hotel nagyon jó elhelyezkedéssel. Minden közel van, mi például az autót péntek délután leparkoltuk a hotelnél és csak távozásunkkor ültünk újra bele. Az ételek a szálloda kategóriájában szerintem nagyon jók voltak. A szobák szépek és tiszták akárcsak az egész szálloda.
A személyzet kedves és segítőkész, a recepción minden egyes kérdésünkre tudtak választ nyújtani. Ár/értékben szerintem kiemelkedő. Biztos hogy ajánlani fogom másoknak.
Park Hotel Gyula válasza
Kedves Zámbori Norbert! Köszönet ezért a szép értékelésért, reméljük hozzá tudtunk járulni pihenésük szebbé tételéhez itt létük alatt. Külön köszönet az ajánlásért. Máskor is szeretettel várjuk Önöket!
Igényes berendezés teljesen új kellemes parkos dekoráció . Kilátás a parkra ill a fürdöre . Ízletes ételek ,vasárnap este a kinálat nem volt túl nagy de jól tudtunk lakni :) reggel a friss kávé helyett csak leöntös volt tuléltem . Segitökész személyzet, wifi kiválló a szálláshoz kapott fürdő belépő mellé megvettük az új élményfürdö belépöjét is aki egy kicsit is szereti a csuzdákat megéri. Csak ajánlom a szállodát.
Megérkezésünkkor némi félreértés adódott a lefoglalt szobával kapcsolatban (nem olyat kaptunk, amilyet kértünk). A félreértést azonban pár percen belül sikerült rendezni, és elfoglalhattunk egy igényeinknek megfelelő szobát. Ezt követően mindennel meg voltunk elégedve. a tisztaság és a kényelem is megfelelő volt.
Az általunk választott csomagban reggeli és vacsora is benne foglaltatott, mindkét étkezéssel meg voltunk elégedve. Talán azon lehetne változtatni, hogy a vacsora tartalmazzon valamilyen italt, vagy legalább legyen egy kancsó víz az asztalra készítve. Ezért ezt csak 4-re értékelem. Összességében azonban mindenkinek jó szívvel ajánlanám ezt a szállodát, aki nyugodt körülmények között szeretne eltölteni némi időt Gyulán.
Az étel választékból hiányoltuk a zöldségköreteket. Pirított vagy párolt zöldségek. Egyébként az ételeket jól ízesítette a szakács, finomak voltak és változatosak. A tombola nyereményei: inkább kevesebbet sorsoltak volna, de azok értekesebbek lettek volna (a váza, pohárkészlet tetszett, a tea és a fürdőgolyó nem).
Sajnos, a mi szobánkban a szobából, közvetlen az ágy mellett nyílt a fürdőszoba. Ez kellemetlen. Láttuk, van olyan szoba is, ahol az előtérből nyílik. Ez az elrendezés megfelelő. A hotel teljes területén mindig tisztaságot tapasztaltunk. A hotel minden dolgozója előzékeny és udvarias. Köszönjük. Kellemes, jóemlékű napokat töltöttünk a hotelban.
Park Hotel Gyula válasza
Kedves Vendégeink! Köszönjük értékelésüket, mely mindig fontos számunkra hiszen csak így tudjuk felmérni a kedves vendég elégedettségét és eszerint tudunk javítani szolgáltatásainkon. örvendünk, hogy jól érezték magukat nálunk és reméljük máskor is minket választanak!
Sokat halottam Gyuláròl, hogy milyen csodálatos, nyugodt hely, uttána nèztem a neten, ès nagyon meg tetszett. Szálloda kiválasztása sem volt olyan egyszerû, de amièrt a Park Hotelt választottam, az nem vèletlen, mert megnèztem a hozzá szòlásokat ès szinte csak pozitìvakat találtam.
A párommal ès 9-èves fiammal èrkeztûnk meg a szállodába. Nagyon udvariasan fogadttak minket. Szemèlyzet minden tagja kedves, segìtõkèsz, nagy tapasztalattal rendelkezik. A szoba amit kaptunk, nagyon szèp, tiszta volt. Az ètelek nagyon ìzletesek, változatosak, oda figyelnek arra, hogy mindig minden legyen, nem volt olyan eset, hogy egyszer is elfogyott volna valami, vagy nem lett volna! Bõsèges a svèd asztal, reggel is, ès este is, ès ha ez nem lenne elèg, akkor lehet csomagilni is! Nem hiányoltam semmit, mindennel megvoltunk elègedve, csak ajánlani tudom! Ezúton is megköszönöm mègegyszer, hogy èn ès a családom jòl èrezte magát! Nagyon jò pihenèst kìvánok az odalátogatò vendègeknek. Nem bánja meg ha a Park Hotelt válassza:))
Park Hotel Gyula válasza
Kedves Gonda Gyöngyi! Nagyon köszönjük dicsérő szavait, személyzetünk igyekszik mindent megtenni azért, hogy a kedves vendég elégedett legyen. Örvendünk, hogy az Önök esetében sikerült. Reméljük máskor is szívesen választanak minket!
5700Gyula, Part utca 15.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Zárt parkoló, kamerával felügyelt: 2000 Forint / éj (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Macska, 10 kg-ig: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Kis testű kutya, 10 kg-ig: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Egyéb kistestű háziállat, 10 kg-ig: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • étterem