Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gyulai kalandok a legjobbakból − TOP 5 szállástippel

Ha azt mondjuk: Gyula, akkor vajon a fűszeres kolbász, a történelmi utazásra csábító Gyulai Vár vagy a hatalmas csobbanások helyszíne, a méltán híres Gyulai Várfürdő ugrik be elsőre? Esetleg más? Az biztos, hogy a Fehér-Körösön túl fekvő település rengeteg felfedezésre váró kincset tartogat. Nézd meg, melyik TOP 5 gyulai szállás és program fért fel a listánkra!

 

Magyarország keleti csücskébe ékelődött be Gyula, ahol minden évszakban, minden korosztály megtalálja a számításait. Legyen a cél: pezsgő, aktív program vagy nyugalmas, kellemes pihenés.

 

Gyulai látnivalók, ha megismernéd a várost

A történelmi fürdővárosban lelhetsz rá a tóparti Gyulai Várra, mely 24 kiállítóteremmel és lebilincselő történetekkel büszkélkedik. Az interaktív tárlatok kedvelőit a többórás kalandot ígérő Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont várja. A Gyulai Várfürdő és AquaPalotában a fantasztikus gyógyvíz, illetve wellness örömök kimeríthetetlen tárháza nyílik meg előtted. Ínyenceknek egy könnyed gasztroprogram lehet a Gyulai Kolbász Múzeum, valamint a Gyulai Pálinka Manufaktúra Kóstolóház felkeresése.

Gyulai kalandok a legjobbakból − TOP 5 szállástippelGyulai kalandok a legjobbakból − TOP 5 szállástippel

 

 

TOP5 gyulai szállás, ha nincs ötleted, hová utazz

Minden, ami kell a családnak: Hunguest Hotel Gyula****

A téli hidegben bizony mindenki nehezen veszi rá magát, hogy kimozduljon. Ezért is remek választás a Hunguest Hotel Gyula, ami egybeépült a négycsillagos minősítéssel rendelkező Várfürdővel. A wellnessért azonban még ennyit sem kell sétálnod, ha meglátogatod a beltéri élménymedencés, szaunás Harmónia Wellnesst. Családosoknak kifejezetten jó választás ez a gyulai szálláshely, mely egész nap használható játszószobával, animációs programokkal és gyermeksarokkal is szolgál. Mielőtt megcéloznád a kiváló éttermet, hogy felfedezd a tájegységre jellemző ízeket, nem árt, ha egy vitalizáló masszázsra is benevezel. Így már biztosan könnyen álomba merülsz majd a gyönyörű szobákban.

Tovább a Hunguest Hotel Gyula szállásajánlataihoz>>

TOP 5 szállástipp Gyulán: Hunguest Hotel Gyula****TOP 5 szállástipp Gyulán: Hunguest Hotel Gyula****

 

 

Autó nélkül is van élet: Park Hotel Gyula

Nincs messze a Várfürdőtől a csodás Park Hotel Gyula sem, ami 56 klimatizált, nem dohányzó szobával kápráztat el, amik között összenyitható, családi lakóterek is akadnak.  Ehhez a szállodához minden közel van, így autóba sem kell ülnöd, hogy elérd a közeli látványosságokat. A szálláson a szobák nem csupán szépek, hanem kifogástalanul tiszták is, a személyzet pedig szuper kedves, ezért igazán családias a légkör. Az étteremben finom fogásokat szolgálnak fel az előételektől a desszertekig, szóval biztosan nem maradsz éhes, ha ennél egy jót.

Tovább a Park Hotel Gyula szállásajánlataihoz>>

TOP 5 szállástipp Gyulán: Park Hotel GyulaTOP 5 szállástipp Gyulán: Park Hotel Gyula

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Történelmi fürdőváros az Alföld szélén: mesés látnivalók Gyulán
Békéscsabán is túl, már majdnem a román határig kell menni annak, aki szeretné megcsodálni az Alföld peremén fekvő történelmi fürdővárost, Gyulát. A fáradozás azonban kifizetődik, hiszen ez a varázslatos település egy egész sor remek látnivalóval kápráztatja el az utazókat, ha kell, több napon keresztül, még télen is.

 

 

Korlátlan wellness élmények: Corso Boutique Hotel****

Amellett, hogy otthon érzed majd magad, mégis egy szálloda kényelmét élvezheted a Corso Boutique Hotelben. A 20 lakótéren 3 féle szobatípus osztozik a standardtól a lakosztályig, melyek a házi kedvencek előtt is nyitva állnak. A természet színei inspirálták a belső terek kialakítását, amik a gyönyörű szobák bútorain, kiegészítőin is visszaköszönnek. Vedd magadra a puha fürdőköntöst és eredj a nyomába a lélegzetelállító szaunavilágnak, melyet sókamrával egészítettek ki! Mindennek a tetejébe levezetésnek egy kellemes hidromasszázs fürdőzésben lehet részed a 6 fős jakuzziban.

Tovább a Corso Boutique Hotel szállásajánlataihoz>>

TOP 5 szállástipp Gyulán: Corso Boutique Hotel****TOP 5 szállástipp Gyulán: Corso Boutique Hotel****

 

 

Csodás kalandok a Tündérkertben: Elizabeth Hotel****

A legtöbbet szeretnéd kihozni az utazásból, elérhető áron? Akkor nézd meg közelebbről az Elizabeth Hotel kínálatát, ahol a kulináris és a wellness kalandokból sem kell leadnod! A Gyulai Vár megkapó közelségében az Erkélyes Deluxe Szobából és a Junior Lakosztályokból is egyformán gyönyörködhetsz. Az igényes, tágas és hihetetlenül ízléses berendezés miatt maximális kényelemben lesz részed a nyaralás ideje alatt. Csak vegyél ki egy üdítőt a minibárból, dőlj hátra az illatos ágyon és élvezd a pihenést! A Tündérkert Wellness Centrumban is a harmóniáé lesz a főszerep. Kuckózz be a terápiás sóbarlangba, merülj nyakig az 50 m2-es élménymedencében és válogass kedvedre a mesés szaunák közül!

Tovább az Elizabeth Hotel szállásajánlataihoz>>

TOP 5 szállástipp Gyulán: Elizabeth Hotel****TOP 5 szállástipp Gyulán: Elizabeth Hotel****

 

 

Minden utazóra gondoltak: Komló Hotel****

Luxus, elegancia és mély tradíciók jelképezik a Komló Hotelt, mely a lélegzetelállító Fő tér szomszédságában magasodik. A 4 meseszép szobában igazán kellemes, megnyugtató környezetben pihenheted ki a hétköznapok fáradtalmait. Gyerekekkel a 6 fős családi lakosztály lesz a legkényelmesebb. Ehhez a szálláshoz erkély is tartozik, mely a hátsó kertre néz, de Nespresso kávéfőző, minibár és elektromos redőnyök is hozzájárulnak a tökéletes komfortélményhez. Az étteremben a klasszikus viharsarki fogásokon túl vadételek és hagyományos kedvencek is várnak. A privát wellnessrészlegben pedig a romantikára vágyók is önfeledt pillanatokat tölthetnek el.

Tovább a Komló Hotel szállásajánlataihoz>>

TOP 5 szállástipp Gyulán: Komló Hotel****TOP 5 szállástipp Gyulán: Komló Hotel****

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Ismered Magyarország legszebb szigeteit? Tudod, hová indulj, ha természetközeli, vízparti sétára vágysz? Kerekedj fel velünk, mert különleges sziget-túránkon a „tüskevári Tündérkertet” és Rákóczi pihenőhelyét is útba ejtjük!
A tradicionális sushi elkészítése valódi művészet, melyet csak hosszú évek kitartó munkájával sajátíthatunk el igazán. Természetesen ez azért ne szegje senki kedvét, nyugodtan próbálkozhatunk vele otthon is, de ha most mégis a profikra bíznátok magatok, akkor ajánlunk 10 olyan sushi éttermet a fővárosban, ahol igazi mesterművekkel találkozhattok a tányérjaitokon.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Mozdulj ki a fővárosból! – 10 lenyűgöző látnivaló és kirándulóhely Budapest környékén
Fővárosunk vitán felül egyedülálló, azonban ha már felfedeztük Budapest csodáit érdemes, akkor egy kicsit távolabb is merészkednünk a városi forgatagtól. Lélegzetelállító kirándulóutak, kastélyok és múzeumok várnak, ha autóba vagy vonatra pattanva a városon túli régiókat is jobban megismernénk.
10 különleges látnivaló Magyarországon, amit érdemes felkeresni
Bármerre járunk az országban, lépten nyomon lenyűgöző látnivalókba botlunk. Fedezzétek fel Magyarország eldugott kincseit és mesebeli tájait, és bár az érdekességek listája végtelen hosszú, mi mégis mutatunk most 10 helyet, amit érdemes felkeresni.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.