Hotel Atlantis Wellness & Conference Hajdúszoboszló bemutatkozása
A gyógyfürdő közvetlen közelségében található Hajdúszoboszló legújabb négycsillagos szállodája, a Hotel Atlantis Medical Wellness & Conference. A szálloda teljes épülete klimatizált, minden szobában egyedileg szabályozható fűtéssel és hűtéssel. Minden ponton elérhető vezetékes és WIFI internetcsatlakozás.
A szállodai fogadtatás kedves, a bejelentkezési ügyintézés gyors volt. A szobák tiszták és kellemesen hűvösek voltak. A belső, - és külső medencék szintén tiszták és rendezettek voltak. Az étteremben és a kertben is figyelmes, gyors kiszolgálás volt, az ételek finomak és változatosak voltak.
Egy este fordult csak elő, hogy vegetáriánus ételből nem volt választék, de kérésünkre ezt is pótolták. A három napos tartózkodást négy napra hosszabbítottuk, és még szívesen maradtunk volna tovább is. Kellemes, csendes, nyugodt kikapcsolódás volt ez a pár nap, és biztosan eljövünk ide máskor is.
Hotel Atlantis Wellness & Conference válasza
Kedves Vendégünk! Mindig jóleső érzés elégedett, méltató szavakat olvasnunk. Kollégáimmal készséggel állunk rendelkezésükre a jövőben is. Visszavárjuk Önöket!
2023. augusztus 18., Hadháziné Rácz Kata, Hotel Atlantis Wellness & Conference
A megnyitása óta már többször voltunk a szállodában és mindig elégedettek voltunk a szolgáltatásaikkal. különösen a konyhája és a wellness rész tetszett. Az utolsó látogatásunk alkalmával azt vettük észre, hogy a szobák berendezése az erős igénybevétel miatt már kezd elhasználódni és a wellness részlegre is ráférne már egy kis bővítés, hogy a megnövekedett igényekkel lépést tudjanak tartani.
Mindezek mellett mi folyamatosan ajánljuk ismerőseinknek a szállodát mert mi mindig jól érezzük magunkat ha ott pihenünk
Hotel Atlantis Wellness & Conference válasza
Kedves Imre! Köszönjük szépen észrevételeit. Szállodánkban hamarosan felújítás várható, mely érinti majd szobáinkat, illetve wellness részlegünket is. Bízunk benne, hogy az újítások is elnyerik majd tetszésüket és vendégül láthatjuk Önöket!
2023. augusztus 18., Hadháziné Rácz Kata, Hotel Atlantis Wellness & Conference
A tavasz még csak gyenge fuvallatokkal próbálkozott a tél szorítását enyhíteni, mikor Hajdúszoboszlóra érkeztünk az Atlantisz hotel vendégeiként. Kétszobás lakosztályban helyezkedtünk el. A hotel pontosan a Hajdúszoboszlói Fürdővel szemben található, de saját wellness részleggel is rendelkezik.
Egy meleg, egy még melegebb medence, és egy mérsékelt hőmérsékletű úszómedence áll rendelkezésre. Szauna, sószoba, sőt, 'hal - pedikűr' ahol egy kisebb tartályba lógathatja a bátor jelentkező a lábait, melyekre aztán különleges halak rajzanak, a különféle bőrkeményedéseket, bőr - nyavalyákat gyógyítandó. Félelemre természetesen nincsen ok, az apró jószágok legfeljebb csiklandós érzést okoznak. Az étterem alkalmazottai kifejezetten kedvesek és segítőkészek, a gluténmentes igényeinkre is hamar ajánlottak megoldást. Ízletes választék, svédasztal, ebéd a la carte, amelyet odalent, a wellness részleg bárjában is el lehet fogyasztani.
Összességében teljesen elégedettek voltunk mindennel! Két dolog árnyékolta be ezt az elégedettséget. Az egyik, hogy a wellness részlegen, ha kevés vendég volt, nem ment minden élmény elem, a másik, hogy a kisgyermekes családok (akik szerencsére sokan voltak) a gyermekekkel nem a gyerekmedencében játszottak, hanem a felnőttek pihenését szolgáló medencében, ami kissé zavaró volt!
Nagyon jól éreztük magunkat az itt eltöltött 4 nap alatt. A személyzet figyelmes, kedves és segítőkész. Ami az ételeket illeti, ebből a szempontból is minden igényt kielégítettek. Bőséges ételválaszték, finom ízek jellemzik a hotel konyháját. A szálloda wellness részlegén is minden adott hogy feltöltődjön az ember.
Hozta az elvárásunkat a szálloda színvonala. Az értékeléseket előre olvasva már többször bebizonyosodott hogy érdemes tájékozódni. A kaja,wellness szuper, jó a parkolási lehetőség igaz 1500Ft naponta ami a végén kicsit húzós ha valaki több napot tölt itt. Kutyabarát a szálloda de ez szinte észrevehetetlen volt a tisztaságban.
Néha a gyógyvíz túl meleg volt de ezen próbáltak korrigálni. A recepciónál nem lenne rossz ha a helyi lapok egyéb információs kiadványok állnának rendelkezésre a tájékozódáshoz, amely most csak az ottani szolgáltatásokra korlátozódik. Aki csendesebb helyet szeretne az tényleg ne az utcafrontra kérje a szobát. Alapjában ez tényleg egy jó szállás.
Többször voltunk itt és mindig elégedetten távoztunk ! A wellnesst tiszta, tetszett . A szoba tágas az ágy kényelmes . Az étteremben az asztalok tiszták az ételek változatosak ,ízletesek . A recepció előzékeny , kedves és figyelmes de ezt a hotel összes dolgozójáról elmondhatom ! Több hotelben megfordultam már Hajdúszoboszlón és az Atlantis lett a kedvencem !
Csak jót tudok mondani: nagyon tágas, illatos, kényelmes szoba (a fürdőszoba is: végre a piperedolgainkat volt hová kipakolni! ), az ágy hatalmas, bőven elfértünk rajta ketten. Mindenhol tisztaság, az étteremben mindenki után cserélték az abroszt. Az ételek finomak, ilyen svédasztalos választékkal még nem találkoztunk.
A pincérek rendkívül figyelmesek, kedvesek, udvariasak. A wellnessrészleg minden igényt kielégítő. A szilveszteri buli kiválóan volt megszervezve, a menüsor fantasztikus volt. Kár, hogy csak egy gyomrunk van. Jó volt a zene, jókat táncoltunk. Mindenkinek szívből ajánljuk! ! ! ! A gyermekes családok is láthatóan jól érezték magukat.
Minden tekintetben szuper a hely. Wellness részleg minden ígényt kielégít(2 finn szauna,1 bio szauna,2 infra szauna,gözfürdő,jégbarlang,sószoba,halpedikűr,edzőterem 2 jackuzzis nagy méretű medence,az egyik gyógyvizes. Úszómedence. Finom és sokféle étel,gyerek és felnőttbarát változatban. Szobák tiszták és rendetettek.
Már korábban is néztük a szállodát és szívesen próbáltuk ki. Nagyon jó helyen van, szemben a fürdő bejáratával - igaz most nem mentünk át egyik nap sem a fürdőbe. A fűtés, klíma külön szabályozható igény szerint, megfelelő méretű, világos szoba, tágas fürdőszoba, tisztaság mindenhol.
Első este telt ház volt, hiába tettem le a szemüvegtokom az asztalra, mire a levessel a sorban állás után visszaértünk elfoglalták, de azért találtak részünkre helyet és másnap már válogathattunk a helyfoglalásnál. A wellness részleg nagyon szép, tiszta, a víz megfelelő hőmérsékletű (az úszómedencét nem használtuk). Csak ajánlani tudom a szállodát bármely korosztálynak!
• Wi-Fi vezeték nélküli Internet a szobában (felár) • Wi-Fi vezeték nélküli Internet a közös helyiségekben (ingyenes) • Vezetékes Internet a szobában (ingyenes)
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, őrzött: 1800 Forint / éj (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Macska: 5000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Kis testű kutya: 5000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • medence bár • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár