Hajdúszoboszlón, Magyarország keleti régiójában a négycsillagos Hotel Silver superior minden igényt kielégítő 170 klimatizált szobával, étteremmel, konferencia központtal, teljes körű wellness szolgáltatásokkal és sportolási lehetőségekkel várja a pihenni, kikapcsolódni, gyógyulni vágyó vendégeket.
Nagyon tetszett a személyzet hozzáállása a vendégekhez, kedvesek, segítőkészek. Az étkezések mind szervezettségben, mind minőségben kiválóak. A szobák kényelmesek, tiszták. A konyha, étkező szint közelében lévő szobák ételszagúak és éjjel és hajnalban igen zajosak is. A fürdő részlege felújításra szorul.
Nagyon kevés lehetőség van élményelemek használatára, a medencék vize forró vagy nagyon hideg. Ugyanakkor így nyugodt, csendes pihenést biztosít, viszont inkább az idősebb korosztályt célozza ezzel. Összességében a nyugalomra vágyóknak jó szívvel ajánlható, de a mozgalmasabb, élményfürdőzésre is vágyók, gyermekekkel utazók számára nem a legmegfelelőbb.
Egymás melletti két szobát kértem a foglalásban, ehelyett a helyszínen derült ki, két különböző emeleten tudnak csak szobát adni. Úgy orvosolták, hogy végül azonos emeleten kaptunk szállást, egy szobát és egy apartmant, mert két szabad szoba nem volt. A szépséghibája a dolognak, hogy az apartman miatt rá kellett fizetni.
A fürdőszoba a négy csillag ellenére zavaróan kicsi, még az apartmanban is, a wécékagyló belóg az ajtónyílásba, kb. 10-15 cm-re, annyira nem tudták elhelyezni a kis alapterület miatt. A szoba amúgy rendben volt. A svédasztalos vacsora ételválasztéka szegényes, a főételek - az a 3-4 féle - viszonylag jó, de a sütemények rettenetesek. Szerencsére gyümölcs volt. A reggelivel jobb a helyzet. A személyzet viszont kedves, segítőkész, az elhelyezkedés jó, könnyen megközelíthető.
Egy hetet töltöttünk ott. Nagyon finomakat ettünk ,nagyon jó gyerekprogramok voltak ezek átlag felettiek voltak. Sajnos a viz hideg volt a medencében 28-30 fok helyett 24 ! ! csak szombatra fütötték fel elviselhetőre. A silvermajorba akartuk kivinni a gyereket horgászni egy délelőtt 5 000 Ft-ot akartak érte kérni- máshova vittük ott 800Ft a napijegy ott mutatták meg neten a silvertó árait miszerint 1500 Ft a napijegy -Miért kell ezt csinálni ? ? nem értem.
Silver Hotel válasza
Kedves Vendégünk!
A Hotel Silver****superior 10 medencével rendelkezik. Nagyon nehéz minden vendég igényeinek eleget tenni. A Főépület medencéje 24-26 fokos, ami kiválóan alkalmas úszásra, de ha valaki a melegebb úszómedencét szereti, szállodánk másik épületénél megtalálja azt, hiszen az ottani úszómedence 26-30 fokos.
Bizonyára kollégáink erre felhívták az Önök figyelmét, így Önöknek lehetőségünk volt választani. A Hotel Silver****superior városban lévő tavain valóban 1500-2000,- Ft-ba kerül a horgászat. A Silver Majorban szenzációs élményben lehet része a vendégeknek, hiszen a tóban lévő legkisebb hal is min. 5 kg-os és egy óra alatt akár 10-15 db kapitális méretű halat lehet kifogni. Mivel a halak beszerzése igen drága (1 mázsa kukorica 6. 000,- Ft), ezért ebben a tóban csak a szállodában és a Silver Majorban lakó vendégek horgászhatnak, és ennek a sporthorgászatnak valóban 5. 000,- Ft a napijegye 2 db bottal. Sem a vadászat, sem a horgászat nem egy olcsó szórakozás a mai világban. Önök tehát nem lettek becsapva, ezek a lehetőségek valóban ennyibe kerülnek. Örömmel olvastuk mind a gyermekprogramokra, mind az ételekre tett megjegyzéseiket. Tisztelettel, A szálloda vezetősége
2013. július 27., A szálloda vezetősége, Silver Hotel
Mi a párommal töltöttünk el kellemes 3 napot a szállodában. Elöször is nagyon tetszett ,hogy nagyon jó helyen van a szálloda könnyen megtalálható másrészt tetszett a szálloda kivűről és belűlről is (első benyomás fontos számomra) A recepciós aznap nagyon kedves volt. Ami a pincérekről nem mondható el.
A welness részleg annyira nem volt jó az új részlegen nagy szerencse hogy a másik részben át lehetett menni. Étterem annyira nem volt nagy szám. Viszont a szobák és a tisztasága kifogástalan volt.
Két épületből álló együttes. Mi tavasszal voltunk. Nagyon kellemetlen volt, hogy vizes hajjal, testel kellett átvonulnunk, ha a másik Wellness részt akartuk használni. Ami zsúfolt volt, kicsi, és kissé lelakott. Ráadásul nincs benti úszómedence. Csak kinti, aminek a hőmérséklete 5 fok volt. Még NDK turistáknak is hideg.
Nem tetszett a két különálló épület, mert rossz időben, esőben még reggelizni is külön zárt cipőt kellett felvenni az átjutáshoz, esernyő nélkül pedig eláztunk. Nagyon tetszett az étteremben a személyzet kedvessége (a teremfőnök arcán viszont nem volt mosoly. . .
soha egy kedves mozdulat) de már második alkalommal szinte ismerősként kezeltek bennünket és tökéletes memóriával még a megrendelendő italokat is tudták.
Az ital árakat nagyon drasztikusnak tartom többen fogyasztanának, ha az árak elfogadhatóbbak lennének, nem mindenki engedhet meg magának ennyire magas árakat. A kikapcsolódás is egészen drága pl. bolling pálya 3900 Ft/óra legalább a téli hónapokban a kikapcsolódás árán lehetne csökkenteni.
vasárnap délutáni érkezéssel 3fös szobafoglalás után sima 2 ágyas szobát kaptunk. A recepcios nemigazán akarta megoldani problémánkat, a szobaasszonynak köszönhetjük a gyors cserét. Köszönjük! A kinti medecében a viz hideg volt,a pezsgö nem müködött többszöri kérésre sem,hétfő uaz. kedd tökéletes.
maga a szálloda tiszta ,kellemes hangulatú,az étteremkiváló bár a vacsorához nem járt egy kancsó víz sem!, A wellnes rész viszont nem gyerekbarát így a téli időszakban,kisgyerekeseknek nem olyan kellemes! Gyerek nélkül kiváló!
Többet vártam ettől a szállodától. Annyi pozitív dolgot tudok említeni, hogy tovább maradhattunk a szobában utolsó nap. A wellness tetszett. Nem tetszett, hogy egyik épületben volt a szobánk, és át kellett járni étkezni a szemben lévő épületbe. Mintha a "kuponosok " másodrangú vendégek lettek volna.
A fő épületben a recepción szinte levegőnek néztek, nagyon ritkán méltattak arra, hogy köszönjenek. Egy recepciós hölgy volt, aki kedvesen, mosolygósan beszélgetett. Az étkezésnél látszott a "telt ház". Talán a vacsora időt ilyen nagy számú vendég esetén meghosszabbítanám, hogy ne kelljen sorban állni, ne kelljen sokat várakozni. Köszönettel: Tóth Katalin