Tündér étterem értékelései

Értékelései
18
25
11
16
0
0
6

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Tündér értékeléseit!

Olvasd el Tündér étterem értékeléseit!

2018. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. április 28.
Ebédelni voltunk a családdal. Összességében nem rossz hely és az ételek is ízletesek. A meglepetés számlázás után jön. Sajnos én már kimentem a kislanyommal a férjem fizetett. Amikor eljöttünk akkor néztem a számlát így nem mentünk vissza. Egyes ételek ára a számlán 300 Ft-al is többért volt számlázva mint az étlapon szerepel+600 Ft egy adag köret.
Megosztom
Hétköznapi családi vacsora -

Faház Vendéglő Lajosmizse

2017. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy hétfői napon úgy döntöttünk a családdal látogassuk meg a lajosmizsei Faház éttermet. Nem csalódtunk benne. Ár érték arányos. Hangulatos, tiszta kis családi étterem. Finom ételek, kedves személyzet. Az étel adagok nem túl nagyok, de ízletesek. Máskor is el fogunk látogatni a családdal és a barátokkal ebbe a kis családias étterembe. Ajánlom másnak is.
Megosztom
Finom házias ízek kiváló áron -

Bél-kő Étterem & Pizzéria Bélapátfalva

2017. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 15.
Mi már többször jártunk az étteremben. Ár érték aránya kiváló. Az ételek íze finom házias. Megfelelő méretű adagok. Nagyon kedves figyelmes személyzet. Ami még pozitív, hogy az italok árával sem húzzák le vendéget. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Ami kicsit vissza taszító, hogy a székek kárpitja nem a leg tisztább. Az étterem mellől csodálatos kilátás van a hegyekre
Megosztom
Drága mulatság,de legalább a személyzet kedves -

Hegyi Kisvendéglő Galyatető

2017. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 15.
Augusztusban voltunka Hungest Hotel Galyában ahol reggelit és vacsorát kaptunk. Így első napon meglátogattuk a közeli kisvendéglőt ebédelés céljából. Hát mit ne mondjak egyedül a személyzet kedvessége ami megfogja az embert. Az egy személyes ételadagok megfelelő mennyiségűek, de a kétszemélyes tál kb pont akkora mint az egy személyre kivitt adag, csak az ára háromszoros.
Megosztom
2016. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. április 4.
Családdal járunk az étteremben egy hétvégi szegedi vadaspark látogatása után. Az étterem gyönyörű szép, igényesen kialakított, tiszta. A személyzet figyelmes segítőkész ,kedves. Természetesen halászlét ettem ami akkora adag, hogy két embernek is bőségesen elég. A többi étel is nagy adag úgyhogy szerintem nem marad éhen aki ide betér ebédelni, még ha csak egy halászlét eszik akkor sem.
Megosztom
Én a világ tetején... -

Kilátó Étterem Pécs

2017. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. április 4.
Az étteremből gyönyörű kilátás tárul Pécsre és környékére. Tiszta időben akár 100 km-re is el lehet látni. A személyzet kedves segítőkész. Az ételek különlegesek ,finomak és megfelelő mennyiségűek. Gyönyörű a tálalási módjuk. Így nem csak az ízekben gyönyörködhet az ember, hanem az ételek és a gyönyörű táj látványában is. Ajánlom mindenkinek aki a magasban kíván ebédelni.
Megosztom
Drága,de megérő mulatság -

Tenkes Csárda Csarnóta

2017. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. április 3.
Ebédelni voltuk a családdal. Az ételek isteni finomak voltak. Ami kissé visszataszító, hogy az ital árak és desszert árakat aranyárban mérik. Hangsúlyozom, minden finom, de azért nem ár érték arányos hely! A tisztaság kifogástalan. A kinézete az étteremnek nagyon hangulatos. A felszolgálók segítőkészek, sőt talán már "kicsit sok" is a segítőkészségük.
Megosztom
2016. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A kiszolgálás kifogásolhatatlan. Ebben az étteremben első a vendég. Szinte be sem ér az ember már üdvözlik és a segítségére sietnek a pincérek a vendégeknek. Az ételek ízletesek és bőséges a választék. Hatalmas adagok vannak és gyors a kiszolgálás is. Gyönyörű a környezet. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Megosztom
Isteni finom házias és különleges ételek -

Bakony Étterem Kisbér

2015. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2016. március 16.
A Kincsem Hotelben töltöttünk egy rövidke hetet, de minden nap ide jártunk ebédelni. Tisztaság van ez egész étteremben még a mosdókban is. Isteni finomak az ételek házias ízvilág mellet különlegességek is találhatók az étlapon. Nagyon kedves és figyelmes a személyzet. Életem első békuciját itt fogyasztottam el. Az àrak is kedvezőek.
Megosztom
Olcsón finomat -

Tanya Csárda Monorierdő

2014. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. október 3.
Az ételek nagyon finomak . Az adagok igen csak emberesek. Mi tanyatálat kértünk. Mondván nem vagyunk kis étkű emberek,de még másnapra is elegendő volt amit elcsomagoltattunk. A kétszemélyes tál 4 fő részére is elegendő. Nem fukarkodnak a mennyiséggel és a minőséggel sem. A személyzet figyelmes barátságos.
Megosztom
2 oldalon / 11 találat


TérképX