Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló bemutatkozása
A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum területén található a háromcsillagos Hungarospa Thermal Hotel, amely nyugodt, csendes környezetben biztosít magas színvonalú gyógy- és rekreációs szolgáltatásokat.
Azonnal az érkezésnél kellemes fogadtatásban volt részünk, a szobában tisztaság és rendezettség fogadott. Az első napon kitűnő vacsorai szolgáltatást kaptunk, a reggeliknél sem lehetett kifogásunk. A csomag tartalma megfelelő volt, bár kifejezetten a felnőttek részére nyújt kikapcsolódást a komplexum.
Csendes helyen található, amely nagyszerű alkalmat nyújt a kikapcsolódáshoz. aki szereti a fürdőzést, az kihasználhatja az Aqua Sol fürdő nyújtotta lehetőségeket, melynek árát a foglalás ára tartalmazza. Hangulatos, szépen megterített étkezdében lehet elfogyasztani reggel és este a változatos ételeket.
2016 karácsonyt töltöttük a szállodában . Egy háromágyas szobát kértünk . Szerencsére az egész hotel nemdohányzó . A szoba még szép , a kedves vendégek még nem lakták le . Az ágyban új, kényelmes matrac , a párna ergonómiai , nagyon pihentető alvásban volt részünk . A tv is modern , a wifi jól működött .
Amivel viszont nem voltam egyáltalán megelégedve, az étterem . Az étel szenteste kettő féle leves , három főétel , három köret , kettő féle desszert . Szerintem ez 200 emberre kicsit karcsú . Bármit ettem, az íze kifogástalan volt , de a felhozatal kevéske . Ami a kiszolgálást illeti , egyik nap(3 napot voltunk) sem jött oda egy pincér sem , hogy megkérdezze , innánk-e valamit ? Nekünk kellett szólni , miután többször elmentek az asztalunk mellett , hogy rendelnénk innivalót . A piszkos edények sem vándoroltak el az asztalról . Volt olyan , hogy négy pincér ment el a koszos tányérok mellett , és egyik sem vitte el azokat . Az is elég érdekes volt , másnap reggelinél ott találtuk az egyik asztal alatt , az előző este leesett sült krumplit . Tehát nem takarítottak reggel .
Már többször is jártunk a Hungarospa Termál Hotelben, mivel maximálisan elégedettek vagyunk a Hotel adottságaival, az ország legkedveltebb strandfürdőjének összeköttetésével. Általában a belépők szerepelnek az árban. A szobák szépek, kényelmesek, az ágyban lévő matrac kifogásolható, mivel már a tartását elveszítette (puha, besüpped). Mindenkinek kellemes pihenést kívánunk.
A szoba egy kicsit lehetne nagyobb is,az àgy nem volt kènyelmes,pedig màr nem elöször voltunk itt.A reggeli nem volt mindig vàltozatos,a vacsora unalmas volt,a kiszolgàlàs megfelelő.A padlószőnyeg nagyon sok helyen foltos volt!De megvoltunk elègedve,ennèl rosszabb sose legyen!
Már nem először voltunk a párommal ebben a szállodában egyhetes gyógykúrán, mert a gyógyszolgáltatásai nagyszerűek, a szálloda kényelmes, tiszta, a személyzet kedves és segítőkész. Ami viszont nekünk egyre kevésbé elfogadható, és emiatt meggondoljuk, jöjjünk-e ide újra, az a kötelezően kifizetendő vacsora és annak minősége.
Mi nem szoktunk bőséges, meleg vacsorát fogyasztani, ezért ez nekünk nem igényünk itt sem. És a kezeléseink le is zajlottak mindig úgy, hogy kényelmesen, időben tudtunk volna valahol ebédelni. Ehelyett ettünk valami kis hideget délben, mert este jön a kifizetett vacsora. . . Aminek a minőségével ráadásul mi többnyire nem is voltunk nagyon elégedettek. Hiába, hogy a svédasztalos megoldásban többféle ételt is kínálnak, ha egyik sem sikerült valami jól a séfnek.
A kissé hűvös idő ellenére sajnos a fürdőszobai törölközőszárítót nem volt lehetséges beüzemelni, a személyzet tájékoztatása szerint csak a fűtési szezonban van rá mód, ezért a fürdőruhák és törölközők erkélyi szárítása csak mérsékelt hatásfokú volt.
Szálláshelyünkre hamarabb érkeztünk mint ahogy írták, hogy szobák elfoglalása 14 óra, de semmi akadályba nem ütköztünk. Udvarias , mosolygós személyzet fogadott. Szoba elfoglalása után szétnéztünk a szállóban, majd átmentünk a fürdőbe azzal a belépővel amit a szállásunkhoz kaptunk.
Szállodai szoláltatást is igénybe vettünk, kellemesen meglepődve az áron. Az ételek választéka és minősége is jó volt. Talán annyit hogy a wellness részen csak nagyon meleg vizes medencék voltak. Pihentető hétvégét töltöttünk itt.
A szállás jó,tiszta,kedves a személyzet segítőkész.Az ágy kicsit kényelmetlen volt,de minden más nagyon jó.Az ételek nagyon finomak és változatosak.Bármikor szivesen visszamennék negyedjére is.Köszönjük.
Kiváló a szolgáltatások arány az árban. Jól megközelíthető. Közel van a központhoz még is elég csendes. Személyzet kedves, szolgálatkész. Amit esetleg hiányként említhetek csak egy mese csatorna van ésez kevés a gyerekeknek.
4200Hajdúszoboszló, József Attila utca 25.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• Spa & wellness center • fodrászat • manikűr • masszázs • pedikűr • szolárium • termálvíz, illetve gyógyászati létesítmény • finnszauna • merülőmedence • gyógymedence • közvetlen átjárás a városi fürdőbe
Internet
• Ingyenes WI-FI a szobákban