Hajdúszoboszló kiemelt üdülőövezetében, a városi gyógyfürdőtől mintegy 500 méterre található a Hotel Hőforrás. A szálloda saját reumatológiai szakrendeléssel, gyógyászattal rendelkezik. A szálloda épületében egész évben üzemelő fedett termál medence, pezsgőfürdő, szauna, szolárium található.
Május 1-től szeptember 30-ig a szálloda kertjében úszómedence, gyógymedence, és gyerekmedence áll a vendégek rendelkezésére.
A gyógyellátás kiváló,medencék tiszták,csak felsőfokon lehet említeni!!! Személyzet udvarias,étkezés megfelelő. Negatív: a kánikulában három napot vártunk egy leharcolt ventilátorra,ami nagyon hangos volt! Szenvedtünk!
Nekem rendben volt minden, igaz az 1000 Ft értékű masszázs kupont nem kaptuk meg, de igaz , lehet, hogy nem is használtuk volna fel. Az étel finom volt és bőséges. Nagyon tetszett, hogy a szabadban is volt medence, többféle is, a fürdőzés is adott volt. Talán kevésbé voltam elégedett a televízióval, jó lenne modernebbre kicserélni.
A városban nagy volt az élet, sok-sok ember szórakozott, ez is tetszett. Én jól éreztem magam, kellemes hétvégét töltöttem Önöknél. Másnak is tudom ajánlani.
Érdekes időutazásban van része az embernek ebben a hotelben. A felszereltség gyenge. A fürdő rész is elég kopott. Egy beton kocka ház, amiben nincs légkondi, de még egy ventilátort sem sikerült kapnunk, így az éjszakai alvás elég nehézkes volt. Értem, hogy drága lenne minden szobába beszerelni a légkondit, de azért A gyógykezelések azonban kárpótolják az embert.
Összességében szép hétvégét töltöttünk A Hotel Hőforrásban. A "Retró" érzés végig jelen volt: az épület, a szoba berendezése. Mégis kényelmes volt, és nyugodt. Szép kilátás a városra, kellemes, tiszta, meleg gyógyvizes, és úszó medencék, szabad napozó ágyak (talán lehetett volna kissé rendezettebb a kert).
A testvéremmel utaztam, nagyon jól éreztük magunkat. Az ellátás nagyon jó volt, az ételek finomak voltak. A hely csendes, nyugodt. A személyzet nagyon segítőkész és kedves volt. A medencék szuper tiszták voltak, a víz hőmérséklete kellemes. Szívesen vissza fogunk ide térni, amint lehetőségünk adódik.
Ha szeretnél pár éjszakát eltölteni egy olyan környezetben, ahol megkapod a strandélményt, a gyógyfürdőélményt, finom ételeket a kedves személyzettől nyugodt környezetben, a hotelsétány minden pezsgésével, akkor ez az ideális szálloda neked.
Általában véve jól éreztük magunkat. Olyan volt a szállás és fürdő részleg mint amilyenre számítottunk a képek és tapasztalatunk alapján. Szándékosan májusi időpontot választottunk a kültéri medencék miatt, de azokat sajnos csak akkor töltötték amikor ott voltunk (május 15-17).
A reggeli bőséges, a vacsora változatos de sokszor szólni kellett, hogy ha valami elfogyott, hogy hozzanak még. A masszázs szenzációs volt, köszönjük szépen!
Ott tartózkodásunk alatt sajnos nem volt már fűtés a szállodában,így kicsit kellemetlenné tette a szobát,ami amúgy sem volt nagyon megnyerő. Az étkeztetés megfelelő,a svédasztalos ellátásnál az ételek nagyon finomak voltak. A medencék is elfogadható minőségben vannak.
Ekkora szállodára az étkeztetés kevés és kicsi. Sorokban várták az emberek, hogy helyet tudjanak foglalni! Menüből volt választék bár más helyhez viszonyítva ugyanezen ár kategóriában elég szegényes volt! Ha valami étel elfogyott akkor többször kellett szólni a személyzetnek, és a hölgyike láthatóan nem tetszését fejezte ki!
Ha volt hoztak ha nem akkor hoppon maradt a vendég! Főtt tészta hegyekben állt, de a hozzá való pörkölt elfogyott így aki nem volt résen csak üres tésztát talált! Lehet, hogy meg kellene hallgatni a felszolgáló fiatalembert Ő be látta, hogy ez a rendszer így nem működik és hát mondott pár jó okos dolgot ami nagyban segítené ezen probléma megoldását! ! A szoba rendben volt engem ami zavart de nagyon, hogy az ablakok koszosak és elhunyt rovarok tetemei voltak az ablakok között. Fürdő szoba wc rendben. Belső fürdő részre kis felújítás ráférne. Ezen időszakban sok szépkorú ember látogatja a szállodát, így a gyermekes szülőknek oda kell figyelni, hogy a pancsolás hevében ne okozzon a gyerkőc vagy a gyermekkel pancsoló család rossz élményt az idős embereknek. Fürdő köpeny bérelhető ami tiszta és nem szakadt! A lényeg, hogy mi többet nem megyünk oda.
A szobát túl kicsinek (a bőröndöket az ágy alá voltunk kénytelenek rakni,mert máshol útban lettek volna! ) tartottuk a barátnőmmel. A közlekedésnél - az ablak felé kb. 30-40 cm volt a távolság az ágy lábától a TV-szekrényig. Nagyon kellett vigyázni, hogy ne üssük bele a lábujjunkat az ágyak lábába. Én egyszer bele is ütöttem.
A minibárba szinte semmi nem fért be és nem is hűtött rendesen. (Szerencse, hogy éjszakánként hideg volt, így az italokat az erkélyen tudtuk hidegen tartani). Az ellátás nagyon jó volt, viszont kétszer is sorba kellett állnunk, hogy a vacsorát el tudjuk fogyasztani, mert zsúfolt volt az étterem. A farsangnál a zene és az ének kitűnő volt, viszont nagyon kevés asztal és ülő alkalmatosság volt, hogy pihenni is lehetett volna (idős - 70 éves - korunkra tekintettel). Wifi nem volt a szobában. Ez a barátnőmnek nagyon kellemetlen volt. Egyébként jól éreztük magunkat.